• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum

ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim

mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum

yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci

en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada

eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor

bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer

Ben senin sturbucksta bi kahveye hayatta 15 lira verdigine inanmam,kiz sen o paraya 30 kahve cikarirsin:KK45: trakya tarafindan arsalar gume gider sonra..
Bence calismalisin isin sakasi evde oturdukca yaptiklarin da bir sure sonra sikmaya baslar..
Ayrica o dediklerini yapmaya da para lazim ,atinada meze ,roma da sarap falan :KK52: Calis sen calis:KK76:

İnsan üretmeden, sırf tüketici olarak nasıl yaşayabilir anlamıyorum. Hayatın tüketmek üzerine. Ama o bahsettiğin tatiller bedava değil, hayal bedava olsa da.
Evinde reçel, yoğurt, peynir gibi yiyecekler veya el işi yap sat. Hem para kazanırsın.

Ben senin sturbucksta bi kahveye hayatta 15 lira verdigine inanmam,kiz sen o paraya 30 kahve cikarirsin:KK45: trakya tarafindan arsalar gume gider sonra..
Bence calismalisin isin sakasi evde oturdukca yaptiklarin da bir sure sonra sikmaya baslar..
Ayrica o dediklerini yapmaya da para lazim ,atinada meze ,roma da sarap falan :KK52: Calis sen calis:KK76:
paraya pek acıma huyum yok sanırm canım cekerse ne olursa olsun onu almam lazım gece uyuyamam sonra anneme bu yüzden diyorum ki senle yasasam varya ne kar ederim diyroum sırf kendim aylık sanırmm yemek icin 300 veriyorum

calısmak güzel ama ben evliyken calısamam cünkü bekarkende calıstım evliykende
caıstıgım zaman kimseyle ugrasmak istemiyroum gelirken zaten isten yemek olmaz evde ya alırım sparis yada bilemiyorum eve gelincede cayım yada kahvemi alıp the walking dead yada supernatural gibi amerikan dizilerimi izler 11 gibi yatarım ne kocayla ugrasmak isterim nede evle

bekarken calıstım gelirdim 8 de annem zaten bana tepside yemeyi hazırlamıs olurdu yerdim cay koyardı o ara cayımı icer cerezimi yer telefonda takılır yatardım yatagımı bile acmazdım yani annem acardı

yani evliyken pek calısamam gibi geliyo denedim cünkü

İnsan üretmeden, sırf tüketici olarak nasıl yaşayabilir anlamıyorum. Hayatın tüketmek üzerine. Ama o bahsettiğin tatiller bedava değil, hayal bedava olsa da.
Evinde reçel, yoğurt, peynir gibi yiyecekler veya el işi yap sat. Hem para kazanırsın.
havllu yapıyorum ama satmalık degil

paraya pek acıma huyum yok sanırm canım cekerse ne olursa olsun onu almam lazım gece uyuyamam sonra anneme bu yüzden diyorum ki senle yasasam varya ne kar ederim diyroum sırf kendim aylık sanırmm yemek icin 300 veriyorum

calısmak güzel ama ben evliyken calısamam cünkü bekarkende calıstım evliykende
caıstıgım zaman kimseyle ugrasmak istemiyroum gelirken zaten isten yemek olmaz evde ya alırım sparis yada bilemiyorum eve gelincede cayım yada kahvemi alıp the walking dead yada supernatural gibi amerikan dizilerimi izler 11 gibi yatarım ne kocayla ugrasmak isterim nede evle

bekarken calıstım gelirdim 8 de annem zaten bana tepside yemeyi hazırlamıs olurdu yerdim cay koyardı o ara cayımı icer cerezimi yer telefonda takılır yatardım yatagımı bile acmazdım yani annem acardı

yani evliyken pek calısamam gibi geliyo denedim cünkü

SIKILMIYOR musun peki ,su anda da kocayla cok ilgilendigini dusunmuyorum acikcasi kizma bana lutfen..Karsidan izlenimin boyle ..Simdi gencsin ama 40 yasina gelipte ulan ben naptim butun hayatim boyunca diyebilirsin..Anlatacagin bir hikayen olsun limoncu..
Cocuk dusunuyor musun peki ?

Ben dunyada herkesin calismasi gerektigini dusunmuyorum ama durumu gercekten iyiyse..Onlarda baska seylerle mesgul olabilirler su anda ornek veremeyecegim ama limoncunun bu kadar rahat olmasi tamamen kisiliginden kaynakli bence de calismali ..

SIKILMIYOR musun peki ,su anda da kocayla cok ilgilendigini dusunmuyorum acikcasi kizma bana lutfen..Karsidan izlenimin boyle ..Simdi gencsin ama 40 yasina gelipte ulan ben naptim butun hayatim boyunca diyebilirsin..Anlatacagin bir hikayen olsun limoncu..
Cocuk dusunuyor musun peki ?[/QUOTE
esimle tabili ilgileniyorum esim zaten cok yogun calısıyor 12 saat 16 saat bazen hafta sonları bizim cok yorgun degilse cıkarız sinemaya gideriz gezeriz öyle gitmeyelim yapmayalım demez eism ben planı yaparım esim uyar

cocuk icinde belki artık esim hep istiyordu ama ben yasım kücük diye asla düsünmedim iste erken evlendim ya bu yüzden kızıyorum kendime simdi yasım 29 suan keske diyroum evlenseydim 3 4 senede öyle takılır gezer eglenir o zaman yapardım diye ama artık

Hayalini kurduğum hayat:KK53:
Ama ne yazık ki senin kocan gibi bir kocam yok. Keşke olsa:KK53:
Ohh sabah kalk iş yok okul yok, yetişmek zorunda olduğun bir yer yok:KK45: Hayat sana güzel bir de şikayet mi ediyorsun nispet niyetine?
Günlük 10 saat çalışıp akşam eve 8 de gelebilip üzerine de yemek pişiren kadınlar var bu forumda.

ben kurslara gidiyorum milli eğitim kurslarına onun haricinde kitap okurum bol bol film izlerim.ev işi yemek derken zaten vakit geçiyor.

Cocuk dusunuyor musun peki ?

esimle tabili ilgileniyorum esim zaten cok yogun calısıyor 12 saat 16 saat bazen hafta sonları bizim cok yorgun degilse cıkarız sinemaya gideriz gezeriz öyle gitmeyelim yapmayalım demez eism ben planı yaparım esim uyar

cocuk icinde belki artık esim hep istiyordu ama ben yasım kücük diye asla düsünmedim iste erken evlendim ya bu yüzden kızıyorum kendime simdi yasım 29 suan keske diyroum evlenseydim 3 4 senede öyle takılır gezer eglenir o zaman yapardım diye ama artık

ben kurslara gidiyorum milli eğitim kurslarına onun haricinde kitap okurum bol bol film izlerim.ev işi yemek derken zaten vakit geçiyor.
hee söyle ya bana böyle cvplar verin kişiligimden yasantımdan dgeil sizin nasıl yasadıgıızı sordum böyle yazın bana

Back
X