• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsiz eden, sinir bozan platonik asik

Aigerim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
361
172
103
31
Nasil uzak tutarim ben kendimden?
Kendi halindeden cok sinsi, sessiz sakinden cok icine kapanik biri.
Surekli gozu ustumde, aylardir. Cok rahatsiz edici, donuk bir bakisla hareketlerimi takip ediyor.

Ayni donemdeyiz, malesef karsi karsiya geliyoruz gun icinde. Bakislari, sinsi sinsi yanasma cabalari biktirdi artik.

Tek basima oturup ders calistigim masada karsima pat diye oturmasiyla rahatsizligim artmaya basladi. Onceden sadece bakiyor, iletisim kurmaya calismiyordu. Simdi yanimda, yoremde surekli golge gibi. Bir sey de soylemiyor bos bos bakiyor. Boyle dusunen sadece ben degilim.

Hakliyken haksiz duruma dusmemek icin tepki vermeyi erteliyorum. Kesinlikle muhatap olmuyorum, ortam degistiriyorum sadece.
Ne yapsam da kurtulsam bu durumdan? Bir yildan uzun suredir butun yapiskanligiyla pesimde.

Asla ve asla istemiyorum, begeni midir takinti midir her neyse sinir bozucu bir hal aldi.
Baskasina asik oldugum icin ekstra sevimsiz geliyor olabilir.
Fikir verin lutfen bana.

Çok tehlikeli tipler.Benim 14 yaşımdan beridir peşimde olan bir manyak var tüm sevgililerim neden benden ayrılıyor diyordum meğersem hepsini dövüyormuş.O da evlendi ben şimdi 24 yaşındayım düğünümde bile salya sümük beni izliyordu..
Takıntı bu aşk felan değil ama çok tehlikeli bir durum.

Ben olsam karşıma alır konusurdum neyin peşindesin o iş tutmaz bilmemne diye.

Çok tehlikeli tipler.Benim 14 yaşımdan beridir peşimde olan bir manyak var tüm sevgililerim neden benden ayrılıyor diyordum meğersem hepsini dövüyormuş.O da evlendi ben şimdi 24 yaşındayım düğünümde bile salya sümük beni izliyordu..
Takıntı bu aşk felan değil ama çok tehlikeli bir durum.

Bu gayet pisirik ve celimsiz sanmiyorum agresiflesmeye cesaret edebilecegini.
Ben sinirliyim ama fevri tepki vermemek icin kendime baski yapiyorum.

Çok haklısın rahatsız olmakta insanın psikolojisini bozar bunlar. Gerçekten tehlikeli tipler. En iyisi hiç ama hiç görmemen. Hiç tepki verme. Negatif dahil..

Ben olsam karşıma alır konusurdum neyin peşindesin o iş tutmaz bilmemne diye.

Son carem bu. Peki inkar etse kotu durumda kalir miyim? Cevresinde sessiz, iyi huylu biri olarak biliniyor.

Son carem bu. Peki inkar etse kotu durumda kalir miyim? Cevresinde sessiz, iyi huylu biri olarak biliniyor.
Sürekli bakmasından rahatsızlık duyduğunuzu bakışlarını yakaladığını söylemek istediği bişey varsa söylemesi gerektiğini bu tarz bişeyin huzur kaçırdığını söyleyin.Size ilgisi olduğunu söylerse birlikte olma ihtimaliniz olmadığını söyleyin ama baskasını sevdiğinizi söylemeyin deli meli çıkar belli olmaz o kısma girmeyin en iyisi evet.Eğer öyle bişey olmadığını söylerse de yanlış anlamış olamicağınızı düşündüğünüzü ama yinede madem öyle yinede dikkatli davranırsan sevinirim filan de.O tarz.Görmezden gelerek hiç bişeyi çözemezsiniz.AÇıkcası ben zateninkar ediceğini de sanmıyorum nerdeyse 1 yıl olmuş inkar etmek için değildir heralde.Olmazsa yüzyüze den ziyade sosyal medyadan ulaşıp yazabilirsiniz o da bi seçenek.

Düzgün bi şekilde konuşsanız nasıl olur. Derdin ne rahatsız oluyorum deseniz.

Deneyecegim hareketlerimden anlamazsa.
Derdini soylemekten aciz ve ozguvensiz oldugu icin bu sekilde dikkatimi cekmeye calisiyor.
Amacina ulasamasin diye konusmayi erteliyorum.

Sürekli bakmasından rahatsızlık duyduğunuzu bakışlarını yakaladığını söylemek istediği bişey varsa söylemesi gerektiğini bu tarz bişeyin huzur kaçırdığını söyleyin.Size ilgisi olduğunu söylerse birlikte olma ihtimaliniz olmadığını söyleyin ama baskasını sevdiğinizi söylemeyin deli meli çıkar belli olmaz o kısma girmeyin en iyisi evet.Eğer öyle bişey olmadığını söylerse de yanlış anlamış olamicağınızı düşündüğünüzü ama yinede madem öyle yinede dikkatli davranırsan sevinirim filan de.O tarz.Görmezden gelerek hiç bişeyi çözemezsiniz.AÇıkcası ben zateninkar ediceğini de sanmıyorum nerdeyse 1 yıl olmuş inkar etmek için değildir heralde.Olmazsa yüzyüze den ziyade sosyal medyadan ulaşıp yazabilirsiniz o da bi seçenek.

Tesekkurler :KK200:
Yuz yuze konusup tersleme vakti gelmistir artik.

Deneyecegim hareketlerimden anlamazsa.
Derdini soylemekten aciz ve ozguvensiz oldugu icin bu sekilde dikkatimi cekmeye calisiyor.
Amacina ulasamasin diye konusmayi erteliyorum.
Bunu özgüvensiz aciz birinin yapabileceğini pek tahmin etmiyorum. Özelikle gelip karşınızda oturması dik dik bakması. Bilerek özellikle sizi sinir etmek için yapılan hareketler.

Bu modellerden biri benim arkadaşımdı üniversitede. Ne hissedeceğimi hiçbir zaman bilemedim.
Ona üzüldüm, öfkelendim, karşıma aldım konuştum, arkadaşlarımızı araya soktum ikna olması için.
Değişen bir şey oldu mu dersen, hayır.
Cevabımın hayır olduğunu bildiği halde, ikimizi de üzmeyi sürdürdü.
Başka şehirlerde yaşamaya başlayınca onun için azalarak son buldum :)
Yani böyle insanlar için senin ne söylediğinin ne yaptığının hiçbir önemli olmuyor, kendileri istediğinde bu sağlıksız durum son buluyor.
Sabır dilerim.

Bu modellerden biri benim arkadaşımdı üniversitede. Ne hissedeceğimi hiçbir zaman bilemedim.
Ona üzüldüm, öfkelendim, karşıma aldım konuştum, arkadaşlarımızı araya soktum ikna olması için.
Değişen bir şey oldu mu dersen, hayır.
Cevabımın hayır olduğunu bildiği halde, ikimizi de üzmeyi sürdürdü.
Başka şehirlerde yaşamaya başlayınca onun için azalarak son buldum :)
Yani böyle insanlar için senin ne söylediğinin ne yaptığının hiçbir önemli olmuyor, kendileri istediğinde bu sağlıksız durum son buluyor.
Sabır dilerim.

Cok tesekkurler. Insallah bir daha karsilasmazsiniz..

Yalniz biz arkadas degiliz. Selamlasmiyoruz bile.
Sevdigim baskasi var ve onun her seyden umutlanmasi, yilisikligi, firsatciligi... Ruhumu rahatsiz ediyor.

Cok tesekkurler. Insallah bir daha karsilasmazsiniz..

Yalniz biz arkadas degiliz. Selamlasmiyoruz bile.
Sevdigim baskasi var ve onun her seyden umutlanmasi, yilisikligi, firsatciligi... Ruhumu rahatsiz ediyor.
Evet arkadaş olmadığınızı anladım. Sadece her durumda sonuç aynı oluyor onu demek istedim.
Ki arkadaşınız değilse ve size duygularından bahsetmeyip taciz etmeyi seçiyorsa kesinlikle cevabını verin.
Kalp kırmamak için hayatınız zindana dönmesin.

Back
X