• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsiz eden, sinir bozan platonik asik

Konuşursan çok keskin de konuşma çok narin de konuşma. Sana ya da kendisine zarar verebilir, çünkü çok platonikmiş gibi de gelmedi bana, takıntı gibi sanki.

Sen ona ne kadar olmayacak desen de, o kafasındaki sana dair ümidi bitirmeden senden kopmaz bi de işin bu yönü var. Sana hissettirmeden bile takipte kalabilir, o yüzden yalnız kalmamaya, sınıftan son çıkmamaya dikkat et.
Umarım işler istediğin gibi ilerler..

Ben basta hep seviyeli ve mesafeli olmaya calistim ama beni kendi gibi ozguvensiz sandi galiba.
Onun umutlari, hisleri zerre umrumda degil. Ders dinlerken dikkatimi dagitacak kadar dik bakiyor.
Narinlik yapimda yok ama bu ara cok sinirliyim tersleyebilirim diye tepki vermiyorum ben de.

Ne yapabilir ki siniftan son cikarsam? Merak ettim :)

Sosyopatlarin genel ozellikleri sessiz sakin ice kapanik olmalaridir. Ben bu tarz insanlari cok tehlikeli buluyorum.
Fakat yaptigi fiili hicbir sey yok bu nedenle siz o yokmus gibi davranmak zorundasiniz. Sizi takip etse, evinizin etrafinda dolassa daha can sıkıcı olabilirdi suan pasif konumda.

Sosyopatlarin genel ozellikleri sessiz sakin ice kapanik olmalaridir. Ben bu tarz insanlari cok tehlikeli buluyorum.
Fakat yaptigi fiili hicbir sey yok bu nedenle siz o yokmus gibi davranmak zorundasiniz. Sizi takip etse, evinizin etrafinda dolassa daha can sıkıcı olabilirdi suan pasif konumda.

Peki ben onu yok sayarken daha da cesaretlenmesini nasil engellerim?
Ya da nasil tamamen kurtulurum bu durumdan?

Peki ben onu yok sayarken daha da cesaretlenmesini nasil engellerim?
Ya da nasil tamamen kurtulurum bu durumdan?
Siz onun icin bi utopyasiniz suan kusursuz mukemmel birisiniz.
Bence bu algiyi yikin sizden uzaklasmasi ve sogumasi icin bir yol bulun.
Kafasindaki imaj yıkılınca bu kadar saplantili olmaz belki.

Valla bana biraz korkutucu geldi bu durum... Gormezden gelmen bence en hayırlısı.. terslesen belki zarar verir iyice saplanti haline gelir... eger cesaret eder gelir konusursa da tatlı dille olmayacağini baska birini sevdiginizi soyleyin... ay valla ben korktum sizin yerinize cok fazla polisiye criminal tarz flm uzlememin sonucu galiba :D

Siz onun icin bi utopyasiniz suan kusursuz mukemmel birisiniz.
Bence bu algiyi yikin sizden uzaklasmasi ve sogumasi icin bir yol bulun.
Kafasindaki imaj yıkılınca bu kadar saplantili olmaz belki.

Cok mantikli :) Deneyecegim bunu da.

Gerci bir gun yine pur dikkat beni izleyip dinlerken bi kiz arkadasima olmayan sevgilimi falan anlatmistim.

Daha agresif, sevimsiz, suratsiz olmayi denerim artik. Terslemeyi surekli hale de getirebilirim.

Valla bana biraz korkutucu geldi bu durum... Gormezden gelmen bence en hayırlısı.. terslesen belki zarar verir iyice saplanti haline gelir... eger cesaret eder gelir konusursa da tatlı dille olmayacağini baska birini sevdiginizi soyleyin... ay valla ben korktum sizin yerinize cok fazla polisiye criminal tarz flm uzlememin sonucu galiba :D

Ben korkmaktan cok sosyal acidan benimle ugrasmasindan endiseliyim.
Reddedilmeyi yediremeyip gururuna 'aslinda o bana asik' tarzi senaryolar uydurur mu?
Ya da arkadaslarina kotuleyip bana cephe aldirir mi?

Hali tavri ergen gibi oldugundan ergenimsi tepkiler verip beni de zor durumda birakabilir :)

Ben korkmaktan cok sosyal acidan benimle ugrasmasindan endiseliyim.
Reddedilmeyi yediremeyip gururuna 'aslinda o bana asik' tarzi senaryolar uydurur mu?
Ya da arkadaslarina kotuleyip bana cephe aldirir mi?

Hali tavri ergen gibi oldugundan ergenimsi tepkiler verip beni de zor durumda birakabilir :)

Yaparmi yapar valla temkinli olun ... fevri kararlar verme bence ... sen iyisi gormezden gel sallamadiginu anlarsa belki pes eder

Bence siz tepki vermedikçe hoşunuza gittiğini düşünüp ümitleniyor olabilir.bir şekilde rahatsız olduğunuzu kırmadan belirtin.ya kibarca doğrudan konuşun ya da hal ve hareketlerinizle belli edin.

Bence siz tepki vermedikçe hoşunuza gittiğini düşünüp ümitleniyor olabilir.bir şekilde rahatsız olduğunuzu kırmadan belirtin.ya kibarca doğrudan konuşun ya da hal ve hareketlerinizle belli edin.

İnanın hal ve hareketlerimle cok net belli ediyorum.
Bir turlu vazgecmiyor, karsima alip konusursam nazlaniyor sanip daha da umutlanabilir :(

Bir caresi bulunur elbet ama ben cok yiprandim, biktim

Dayanamadim, cikistim kizlar.
Dogru duzgun tepki bile veremedi.

Icim rahatladi ya.

Back
X