Rahatsiz eden ve 3.kez gorulen ruya

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Gunaydin bayanlar
Ben bir ruya goruyorum son bir senedir. Ve kacinci oldu bu artik
Benim annemin kuzeni var cok yakiniz ailecek. Surekli birlikteyiz birlikte yer iceriz can cigeriz anlayacaginiz. Ve bu kuzeninin bir oglu var. Benden 6 yas buyuk biri. Abi diyorum ben ona ve kendi oz abim gibi severim cidden.
Ama surekli ruyamda onunla sevgili oldugumuzu evlendigimi goruyorum. Yuzyuze gelince de cok utaniyorum yuzune bakamiyorum o ruya geliyor aklima.o_O
Ne anlama geliyor sizce bu ay nasil kurtulucam ben bu ruyadan kizlar ya:110:

Gunaydin bayanlar
Ben bir ruya goruyorum son bir senedir. Ve kacinci oldu bu artik
Benim annemin kuzeni var cok yakiniz ailecek. Surekli birlikteyiz birlikte yer iceriz can cigeriz anlayacaginiz. Ve bu kuzeninin bir oglu var. Benden 6 yas buyuk biri. Abi diyorum ben ona ve kendi oz abim gibi severim cidden.
Ama surekli ruyamda onunla sevgili oldugumuzu evlendigimi goruyorum. Yuzyuze gelince de cok utaniyorum yuzune bakamiyorum o ruya geliyor aklima.o_O
Ne anlama geliyor sizce bu ay nasil kurtulucam ben bu ruyadan kizlar ya:110:

Bilinçaltınızda onu abi gibi görmüyorsunuzdur.

Bir işaret olduğunu düşünmüyorum.

Demeyin boyle utaniyorum :-)
Adam benden 6 yas buyuk zevklerimiz ortamlarimiz her seyimiz farkli siradan bir akraba benim icin

Belki sadece cinsel olarak çekici buluyorsundur :D
Mesela benim ünide bir hocam vardı, adamın tipi ibrahim tatlısesti :KK53: Öküz gibiydi ama ben onunla seviştiğimi görürdüm hep :KK53: Sonra sevgili yapınca geçti :KK53::KK53:

Demeyin boyle utaniyorum :-)
Adam benden 6 yas buyuk zevklerimiz ortamlarimiz her seyimiz farkli siradan bir akraba benim icin

Hayır çocuk yaşta olsanız freud takılıcam da :)

Fazla abi gibi görüyorsanız; bir korku mekanizması dürtüyor olabilir sizi sevgili olarak lanse edip size...

Ensest pekçok insana göre kötüdür ve kimse abisi ile birlikte olmayı düşünmez ve bu durum rüyalara tehdit öğesi gibi girer. İstenmeyen durum olduğu için..

Rahibelerin rüyalarında tecavüze uğradıklarını gördüklerini okumuştum.

Bilmem çok mu derine indim

Back
X