- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Whatsappta mesajlaşmalarından mı baya yakın oldukları düşüncesine kapıldınız.
Basbayağı kıskanmışsınız
Erkek arkadaşınızın size olan hislerine güvenmiyorsanız
İlla kuzen olması gerekmez aldatması için dışarda çok kız var
Adamın öyle düşüncesi olsa söylemez
Iyi üniversite okuyor diye mi kız buna yaklaşsın
Eşimin kuzenleri birbirleri ile evli ama ben eşimi kuzeninden kıskanmam bir çok kuzen var ama o onlarla ilgilenmez o ilgilenmedikten sonra da kız istese kaç yazar ki
Hayır kıskanmadım. Arada lafı geciyordu o kuzeninin, ben de anlamaya çalıştım. Biz uzak sehirlerde yasıyoruz birbirimizden. Ailesi ve aile icindeki iliskileri anlamaya çalışıyorum. Ama haklısınız bu ayrıntıları bilmeden böyle düsünebilirsiniz
Yok yok aldatmaktan degil korkum. Ya da kiza kötü niyetli de demiyorum. Sadece ben genis mi düşünüyorum diye, o söyleyene kadar böyle bir rahatsızlığım yoktu benim çünkü. Ama rahatsız olmali mıyım bunu anlamaya çalışıyorum
İçine durup dururken neden kurt düşürüyorsun ? İlişkinizin ciddiyetine bakarak hareket et. Şişirmeyin bu erkek milletini
bizde de kuzenler kardeş gibidir öyle bişey olamaz sevgilin onlarda öyle bile olsa bunu sana söyleyerek çok gereksiz bi laf etmiş düşünmeyeceğin halde aklına düşürmüş yani.. bence yine de sallama bu sefer adın kıskanca çıkar kötü olursun geç mi cevap yazıyor boşveeer kapat telefonu yat o beklesin yazmanı
Sen genel olarak kıskanç mısın ?
Baya yakınsınız herhalde deyince sevgilin hemen kıskandığını anlamış ki bence de bu anlama geliyo
Yoksa herkes kuzeniyle yakındır yani imalı söylemişsin sen sanki
Bana saçma geldi ama onlarda normal diyosun
19 yaşındaki kuzen ayılsa da bayılsa da sevgilinden eminsen konu açmazdın
Bence evet sen kıskançsın, o da bişeyler çıtlatmış bizde böyle şeyler olabilir deyince aha diyosun benimki uçtu uçacak
Sizin yaşlar kaç yahu kuzen olmasa bile 19 yaşındakine yeşil ışık yakılır mı ? Küçük geldi bana mesela ben 28 olunca..
Benim anlamak istedigim kuzenlerden Kıskanmak gerekli mi bunu soruyorum? Ben mi genis davraniyorum yani. Benim ailem kuzeninin cocugu dahi olsa birbirine emanet edebilir kız ve erkek cocuklarını
Bakın mesajlarına saklıcak bişeyleri yok ise eğer, erkek arkadaşım eski işyerinde ki kızla mesajlaşır , kız ergen die işgillenirim o da için rahat olsun die bak der mesajlaşırken. Sende bak tatlım , olur mu olur yani insanoğluyuz hepimiz... Kayınpeder gelinine sulanıosa kuzenler neden hoşlaşmasınlar.
Kıskanmış olmana değil de,
kıskanmıyorum demene bozulmuş gibi;
Bizde kuzen muzen farketmez gideri var demesi itici geldi bana.
Ben kuzenlerimle samimi değilim, o yüzden herhalde watsaptan saatlerce kız kuzeniyle geyik yapsa sevgilim hoşlanmazdım.
Bir de üstüne bizim ailede kuzenler evlenebilirler dese herhalde olay çıkartırdım
Sevgilinin naptığı belli değil. Kıskan mı istiyor kıskanmamanımı istiyor ben anlamadım :)
Ama sonucta kuzeni. Yani illa ki görüşcekler vs. O yüzden sen önemseme, önemsemeyince gerçekten önemsiz olur sevgilin içinde
Bence olmamalısınız diyorum işte
Aldatmak vs değil ki bu adam seni bırakır onunla olur o ayrı da kuzeni buna yazılır mı acaba düşünceniz garip yazılırsa yazılsın adam istemedikten sonra en fazla kız platonik olur
Çok iğrenç hakkaten. Bu kısmı silmiş mi konu sahibi?Kıskanmış olmana değil de,
kıskanmıyorum demene bozulmuş gibi;
Bizde kuzen muzen farketmez gideri var demesi itici geldi bana.
Çok iğrenç hakkaten. Bu kısmı silmiş mi konu sahibi?
Gideri var diyorsa o gözle bakmış demekki. Sorun kuzen değil, ona öyle bakan sevgili
Sevgilinize güvenmiyorsunuz .
Sevgisinden emin olsaydınız tereddüte kapılmazdınız.
Ben kıskanmam
Ama benimde eşiminde ailesinde kuzenler kardeş gibidir
Onların ki değişikmiş, senin kıskanıp kıskanmaman duruma etki etmez gibi
kuzenle evlenmenin normal olduğunu düşünüyorsa ve kuzeninle mesajlaşınca kıskanıyor musun diyorsa soru işaretleriiii ????????
Çok iğrenç hakkaten. Bu kısmı silmiş mi konu sahibi?
Gideri var diyorsa o gözle bakmış demekki. Sorun kuzen değil, ona öyle bakan sevgili
:) yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim şimdi.
Hani demiş ya çocuk kıskandın mı diye,
konu sahibide hayır bizde kuzen kardeştir kıskanmadım a getirince durumu,
çocukta hıııı bizde kuzenlerle evlenme var deyince
niye kıskanmıyorsun uleeeeen gideri var işte diyorum açıkça gibi bir moda girmiş diye yorumladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?