• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsız olmam normal mi sizce?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba, evlendim kendi düzenimi az çok kurdum sayılır. Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben ve eşim çalışıyoruz. pazar günleri kahvaltıyı saat 10:30 civarı biraz geç yapıyoruz. Ben daha kahvaltı masasını hazırlarken eşimin ablası çıkıp geliyor ve akşam 7lere kadar birlikte oturuyoruz. Şimdiye dek hiç şaşmadı. Bundan ziyade kendi küçük kızını (ortaokula gidiyor) bizde bırakıyor. Bunu da bazen hafta sonu bazen hafta içi peş peşe düzenli olarak yapıyor. Ben mi abartıyorum bilemedim ama bu konuda biraz sıkıntılıyım. ctes günleri de işten erken çıktığımda koşa koşa eve gidiyorum temizlik yapmak için ama o zaman da ablası çoktan gelmiş oluyor ve genelde sağda solda uzanıyor ben temizlik yaparken. Temizliğim bitene kadar temizlediğim yer bir daha kirleniyor açıkçası. Çözüm önerileriniz var mıdır?:KK43:

Umarım bunu çözmek için geç kalmamışsındır :KK43: keşke mesafeni koysaydın baştan...
Kayınvalideyle yaşadığım için mecbur gelecek diyor herkes ama her cumartesi pazar aynı şey oluyor malesef. Kendi gelip gidiyor. Çocuğunu bırakıyor. Anlam veremiyorum. Düşüncesiz sanırım.

Ne kadar suredir evlisin ve ne kadar zamandir devam ediyor cnm?

Kv ile yaşıyorsan annesinin evine gelip gelmeyeceğini yahut kızını bırakıp bırakmayacağını size sormaz maalesef

Bu nedenle Kv ile oturayım mı diye soranlara herkes HAYIR diyor

Orası annesinin evi ister gelir ister kalır
Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.

Bence haftasonu erken kalkıp kahvaltı yapıp dışarı gezmeye gidin. Eşine sürpriz planlar yap dışarıda gidilecek. Evde olmayınca gelemez. 1 ay böyle yaparsan gelmemeye alışır. Kibarca istenmediğini anlatmış olursun.
Biz dışarıda olsak bile annesi evde oluyor. Yani bizim planlarımız onu pek bağlamıyor. Tabi ki annesini görmeye gelir merak eder. Hakkıdır tabi ki ama neden sabahın bi saatinden akşamlara kadar? Neden haftanın bir kaç günü ben çocuğuyla kalmak zorundayım?

böyle durumlarda size tavsiyem net olmak
zira ben öyleyim
ben calisiyorum yorgunu cocugunu baska yere birak lütfen
bi haftasonum var su isim bu isim var yada dinlenmek istiyorum de
bu kadar basit
bunlara küsecekse küssün gitsin
kimsenin sizin hayatinizi bu duruma düsürmeyehakki yok
bunlari söylerken yaparken kirici olmayin ama net olun
zaten bu tip insanlarlada samimi olmayin
kimsenin sizi düsünmesini beklemeyin
DÜSÜNMEZLER !!

böyle durumlarda size tavsiyem net olmak
zira ben öyleyim
ben calisiyorum yorgunu cocugunu baska yere birak lütfen
bi haftasonum var su isim bu isim var yada dinlenmek istiyorum de
bu kadar basit
bunlara küsecekse küssün gitsin
kimsenin sizin hayatinizi bu duruma düsürmeyehakki yok
bunlari söylerken yaparken kirici olmayin ama net olun
zaten bu tip insanlarlada samimi olmayin
kimsenin sizi düsünmesini beklemeyin
DÜSÜNMEZLER !!
Haklısınız bende böyle olmasından yanayım ama göreceğim tepkilerden çekiniyorum sanırım. Belki de tepki göstermezler ama cesaret edemem sanırım

1 ay oldu başından beri böyle. Sanırım böyle de devam edecek
Aliskanlik olmys ve cok yenisiniz henuz. Gelen tavsiyeler guzel ben de oyle dusunuyorum. Haftasonu icin planlar yapin kendinize. Batta diger gunler icinde. Birden degil de yavas yavas mesafeyi acin. Insallah devam etmez..

Görümceniz evi annesinin olarak benimsediği için böyle davranıyor.
Annesi ve kocanız da şikayetçi olmadığından gelir de kalır da. Eşinizle paylaşmayı deneyin onun fikrini alın, rahatsızlığınıza kayıtsız kalmazsa belki çözüm bulursunuz.

Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.

Erkek kardeşiniz evlendiğinde neden sizle beraber oturmasını isteyesiniz ki? Kardeşim madem evleniyorsun kendine ayrı ev açabilecek durumda mısın diye sorarsınız heralde? Ben annemin evinde yatmaya devam ederim görümce olarak, gelin ayrı eve geçmek isterse de baştan destek veririm. Çocuğunu o eve siz bakın diye bırakmıyor, annesi var diye bırakıyor annesi razıysa size bir şey demek maalesef düşmüyor.

Haklısınız bende böyle olmasından yanayım ama göreceğim tepkilerden çekiniyorum sanırım. Belki de tepki göstermezler ama cesaret edemem sanırım

pardon ben yanlis anlamisim
esinizin annesinin yaninda kaliyormussunuz
o zaman orasi sizin eviniz degil
kim isterse gelir gider
o eve kimin gelip gidecegine kv karar verir
bence sizlanmayin
sizlanacaginiz durum ayri eve cikmaktir

Hm. Kv varsa gelir evet. Ama sen o evde kaliyorsun diyeoraya bagimli olma, kendine baska cevre ugrasi bulmaya gayret et daha az karsilasirsin. Hani soyleyemem bisey demissin ya ondan diyorum..

Back
X