- 23 Aralık 2016
- 27
- 10
- 1
- 38
Bir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil
Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.
Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.