Rahatsız Oluyorum...

BirContes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
27
10
1
38
Bir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil

Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.

Canım kaynanan seviyo demek benim ettiğinde tüm çocuklarına aynı bu şekil kaynanam bakar ama aynı kahvaltı hazırlar gel sen git işini yap ben bakarım fln. Ama işte sonuç itibariyle alan razı satan razı misali onlar o şekil anlaşıyor kimse rahatsız değildir olsa der canım emin ol

Tamam da sizi niye ilgilendiriyor ? Kayınvalide memnun demek ki halinden. Alan memnun veren memnun... Sizle ilgisi ne olayın ?

Hayır memnun değil. Huzursuzluk olmasın diye şikayet etmeyi tartışmayı sevmiyor. Aman kimse kırılmasın diye mecbur görüyor kendini.

Kendimi düşünmeyeni ben neden düşüneyim değil mi? Ama vicdan işte insan kıyamıyor. Benim annemde öyle davransa gelinine ki haketse birde yani. Hizmetçisi gibi davransa annem aynı rahatsızlığı duyar tepkimi veririm bir şey yaptırtmam. Burada tepki veremiyorsun karışamıyorsun. Rahatsız edici bir durum davranışları.

Hayır memnun değil. Huzursuzluk olmasın diye şikayet etmeyi tartışmayı sevmiyor. Aman kimse kırılmasın diye mecbur görüyor kendini.

Kendimi düşünmeyeni ben neden düşüneyim değil mi? Ama vicdan işte insan kıyamıyor. Benim annemde öyle davransa gelinine ki haketse birde yani. Hizmetçisi gibi davransa annem aynı rahatsızlığı duyar tepkimi veririm bir şey yaptırtmam. Burada tepki veremiyorsun karışamıyorsun. Rahatsız edici bir durum davranışları.
Siz de söylüyorsunuz anneniz değil, karışamıyorsunuz. Ayrıca evli bile değilsiniz. Umursamayın sizi ilgilendiren bir konu değil. Onların arasındaki bir mesele.

Madem kayınvalide de memnun değil kullandırtmasın kendini. Sizin yapabileceğiniz birşey yok. Rahatsız olmaya devam edeceksiniz malesef.

bizide babaanem buyutmus annemde bizi hep babaaneme birakirmis. simdi soranlara benim iki annem var diyorum. annemede kizmiyorum niye bize bakmadin diye. tabiri caizse alan memnun veren memnun. bence siz karismayin. sonra sizden kotusu olmaz. biliyorum tamamen iyilik icin diyorusunuz. vicdaniniz el vermiyor ama onlar oyle anlasiyorlar.

bizide babaanem buyutmus annemde bizi hep babaaneme birakirmis. simdi soranlara benim iki annem var diyorum. annemede kizmiyorum niye bize bakmadin diye. tabiri caizse alan memnun veren memnun. bence siz karismayin. sonra sizden kotusu olmaz. biliyorum tamamen iyilik icin diyorusunuz. vicdaniniz el vermiyor ama onlar oyle anlasiyorlar.

Mevzu çocuk bakması değil. Her konuda işte yemekte maddiyatta kullanılması. Babanne baksın tabi toruna.

Bir şey demem kötü olurum sonra:))

Çevrenizdeki kişinin davranışlarında istem dışı olarak da rahatsız olabilirsiniz .
Bu bence çok insani bir durum :-)
Yarın çocuk her şeyin farkında olacak ona annelik yapan kişinin başkası olduğunun bundan emin olun .

Sizin karışabileceğiniz bir konu değil bu .
Herkes bir birey ve her aileyi de bir birey olarak ele alınabilir . Bu durumda herkesin ilişkisi kendine .
Evlenince fark edeceksiniz ki ikili ilişkilerin arasına girilmesi çok kötü bir durum ( ister haklı olun ister haksız olun ) . Ve yine biz bekar olduğumuz anne olmadığımız için duruma yanlış taraftan da bakıyor olabiliriz . Belki olayın içinde çok farklı olaylar olabilir . Ama kv de haklı bir kaç hususu konuşabilir . Konuşmamak onun kararıyken dert etmek yersiz geldi bana iyi günler :)

Dur bakalım daha nişanlısın gelinleri olmadın henüz :işsiz: önce bi evlen,sonra bunlar gözüne batsın.
Evet,çocuğuna bakmaması ilgilenmemesi cok yalnış ama kaynanan bunu sorun etmeyip birsey soylemiyorsa senin de birsey söylemeye hakkın yok.rahatsizsa kendi soyler zaten.alan razı veren razı gülüm

Dur bakalım daha nişanlısın gelinleri olmadın henüz :işsiz: önce bi evlen,sonra bunlar gözüne batsın.
Evet,çocuğuna bakmaması ilgilenmemesi cok yalnış ama kaynanan bunu sorun etmeyip birsey soylemiyorsa senin de birsey söylemeye hakkın yok.rahatsizsa kendi soyler zaten.alan razı veren razı gülüm

Ne haddime söylemiyorum tabi ki. Kendi sorunları.

Yapım gereği dusunup rahatsız oluyorum. Bu komşumda olabilir.

Ben bu durama rahatsız olmamdan 'rahatsız' oluyorum kendime

Ne haddime söylemiyorum tabi ki. Kendi sorunları.

Yapım gereği dusunup rahatsız oluyorum. Bu komşumda olabilir.

Ben bu durama rahatsız olmamdan 'rahatsız' oluyorum kendime
:anne: kıyamam.gelin ata binmiş yaa nasip demis.Allahın izniyle evlenirsen,rahatsız olduğunu onlarada dile getirirsin o zaman.ama bunu kayinvalidenin soylemesi gerekli yinede.senin degil.merak etme evlenince kayinvalideni de goresin gelmez bırak iyiliğini düşünmeyi .evlendikten sonra hersey alt üst oluyo.
Insallah olmaz tabi böyle birsey Allah muhabbetinizi artırsın

Kaynana yarın senden hizmet beklerse o zaman gözüne batsın.
Cevabında aklında olsun. Şuan seni ilgilendiren bir durum yok.

Şuraya da yazın, kvalide çifte standart uygulayacak. O geline yapamadığı şeyleri size yapacak
Haksızlığı o Zaman daha iyi anlarsınız
(Kötü niyetli bir yorum değil sadece sezgiler)

"Kaynana" nın ne yapacağından size ne ayol. Çok zorunuza gidiyorsa biraz da siz bakın bebeğe "kaynana" da rahat etsin

Bir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil

Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.
Size ilk once bir sorumum olacak; evlenince kV nizle mi oturmayi dusunuyorsunuz? Cunku anlattiniz seyleri esimin ailesinde 12 yildir suruyorlar. Esimle evlidigimiz zaman annesiyle yaklasik 1 yil oturuyorduk, ve ben de sizin gibi cok rahatsiz oluyordum. Esimin anesi hicmetci gibi kullandiklarini gordugum icin sadece devil, esimi de kullanmaya calisioyrlardi (cocugun babasi sabaha kadar gazinolarda kalip uyuyor esimin cocugu okula goturup okuldan aldirioylardi ve daha neler vardi.) Cok sukur ta oradan tasindik, esimin annesi ise huzur bozmasin diye hala hizmetle devam ediyor. Demek istedigim sey, annesi huzur bozmasin bahane ederek, isteyerek her seye razidir. Siz karismayin bence, kk'un baska uyeleri yazdigi gibi alan razi, veren razi. Mumkunse mesafeli olun, en azindan sizi rahatsiz edenler seyleri gormezsiniz.

Kiz sık sık gelmese, cocuga kendi annesi baksa o zaman da kaynana adayini savunmak icin eltim torunu gostermiyor mu diyecektin
İlginc
Koca kadin ve soz konusu da torunu
Sen daha resmiyette gelin bile degilsin bence elti muhabbetine erken baslamissin.
Evlenince sen yap bi tane, kendin bak yani ne diyelim, senin rahatsiz olman baya alakasiz

Back
X