Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim ağzı darlığı derken?vajina girişinden mi bahsediyorsun?
Merhabalar sizin rahim ağzı darlığı mi vardı benim de varmış yeni öğrendim hsg çekilmeye gittiğimde öğrendim çekemediler dar olduğu için bide anestezisizdi siz o sorunu nasil hallettiniz acaba lutfen bilgi verir misiniz bebeğiniz doğmuş sanırım Allah hayırlı evlat etsin:)Yok canım bildiğin rahim ağzı darlığı :) uzun süre girmemiştim yeni gördüm mesajını doğum yaptım canım teşekkür ederim :*
Merhabalar sizin rahim ağzı darlığı mi vardı benim de varmış yeni öğrendim hsg çekilmeye gittiğimde öğrendim çekemediler dar olduğu için bide anestezisizdi siz o sorunu nasil hallettiniz acaba lutfen bilgi verir misiniz bebeğiniz doğmuş sanırım Allah hayırlı evlat etsin:)
Allah bagislasin ne güzel: ) rahim ağzı darligini nasil tedavi oldunuz nasil gebe kaldınız acaba:)Benim ne yapmam gerekirMerhaba,, evet 14 aylık oldu kızım :) amin inşallah teşekkür ederim, rahim agzi darlığı rahim filminde ortaya cikti anestezi almadan çektirdim acimadi bu muymuş dedim hatta ciktigim da :)
Allah bagislasin ne güzel: ) rahim ağzı darligini nasil tedavi oldunuz nasil gebe kaldınız acaba:)Benim ne yapmam gerekir
Oyle mi benim açacak doktor orayı ben engel saniyordum ama bunu duymak iyi oldu cok teşekkür ederim peki normal doğum mu yaptiniz:)Amin:) yoo tedavj olmadim ki gebe kalmaya engel değil o, spermler igne deliğinden bile gecer, hamile kaldığım ay soğan kürü denemistim sadece
Sana bilgi vermedimi doktorun bu konuda :) genel sezeryan oldumOyle mi benim açacak doktor orayı ben engel saniyordum ama bunu duymak iyi oldu cok teşekkür ederim peki normal doğum mu yaptiniz:)
Rahim filmi çekemeyen doktor bilgi vermedi dar dedi sadece bende özel bi doktor buldum ona gidicem profesöre sanırım o bilgi verir gidene kadar bilgi toplamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim cevaplarınız icin:)Sana bilgi vermedimi doktorun bu konuda :) genel sezeryan oldum
Gebe kalmakta sıkıntı yaşadınız mi peki ilk gebelikte. Ben 1.5 yıldır evliyim gebe kalamadım çok bakıldik eşimle hep temiz dediler olur dediler rahim filminde ogrendikki darmış çekemediler. Simdi tedavisi neyse onu yaptiricaz sizin nasil oldu süreç cevap verirseniz cok sevinirimBende de rahim ağzı darlığı vardı doktorum imkanı yok normal doğum yapamazsın acı cektiginle kalırsın demişti bende mecbur sezeryan olmuştum.
Rahim filmi çekemeyen doktor bilgi vermedi dar dedi sadece bende özel bi doktor buldum ona gidicem profesöre sanırım o bilgi verir gidene kadar bilgi toplamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim cevaplarınız icin:)
İkinci ayda hamile kaldım ve sezeryan ile doğum yaptım simdi 2.bebeğime hamileyim o da 2.ayda hamile kaldım ben bi sıkıntı yaşamadım. Sadece normal doğum yapamadım. Sizin durumunuz benden daha farklı olabilirGebe kalmakta sıkıntı yaşadınız mi peki ilk gebelikte. Ben 1.5 yıldır evliyim gebe kalamadım çok bakıldik eşimle hep temiz dediler olur dediler rahim filminde ogrendikki darmış çekemediler. Simdi tedavisi neyse onu yaptiricaz sizin nasil oldu süreç cevap verirseniz cok sevinirim
Belkide çeken doktor iyi değildi beceremedi:) bide anestezi yapmamıştı ya canlı canlı çok ağrım olur diye çekemedi demek ki amin amin Allah razi olsun:)Allah Allah benimde dardi ama cekti filmi senin nasil cekemedi.. İnşallah canım Allah tez zamanda bebis nasio etsin :))
Anladım Allah analı babalı büyütsün demek başka sıkıntı da olabilir bende Inşallah iyi olurum dua edin :)İkinci ayda hamile kaldım ve sezeryan ile doğum yaptım simdi 2.bebeğime hamileyim o da 2.ayda hamile kaldım ben bi sıkıntı yaşamadım. Sadece normal doğum yapamadım. Sizin durumunuz benden daha farklı olabilir
Allah şifa versin canım başka sıkıntı derken sakın yanlış anlama lütfen. Yanı benim pek bilgim olmadigi için öyle yazdım. Yanlış anlaşılmak istememAnladım Allah analı babalı büyütsün demek başka sıkıntı da olabilir bende Inşallah iyi olurum dua edin :)
Allah şifa versin canım başka sıkıntı derken sakın yanlış anlama lütfen. Yanı benim pek bilgim olmadigi için öyle yazdım. Yanlış anlaşılmak istemem[/QUOTE
Amiin yok canim estağfurullah yanlış anlamadım tabiki. :)![]()
Belkide çeken doktor iyi değildi beceremedi:) bide anestezi yapmamıştı ya canlı canlı çok ağrım olur diye çekemedi demek ki amin amin Allah razi olsun:)