• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Rahim ağzı darlığı ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Busraameva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
49
73
3
30
Merhaba arkadaşlar. Cumartesi günü aşılama yaptırdım ve zor geçti doktor rahim kapalı açmaya çalışıyorum dedi ve aşılama işlemini yaptı. Rahim filminde tüplerim açık çıkmıştı ama yapan doktor rahmin çok dar zor taktım katateri demişti. Böyle bir durumla karşılaşaniniz oldu mu yardımcı olursanız sevinirim..

Bende aynı problemi yaşıyorum hsg filmimde herhangi bir Sknti yoktu rahim darlığı yuzunden sadece her ay çok aşırı derecede regl sancısı çekiyorum doktorum bu ağrının sebebine başka bir şeye bağlamadı herşey normalmiş buda genetik bir durum olabilirmiş kötü korkulacak bir durum değilmiş

Benim sancım olmuyor. Polikistik over var eşimin değerleri çok iyi sıkıntı yok. Aşılama günü doktor zorlanınca hamile kalamamanın sebebi bu kapalılık olabilir dedi. Açtığını söyledi. İnşallah sonuç alabilirim.

Ameliyatsız kesisiz genişletmiş olması doğru mu yani o an yapılabilen birşey mi kafami çok kurcalıyor bu durum.

Ameliyatsız kesisiz genişletmiş olması doğru mu yani o an yapılabilen birşey mi kafami çok kurcalıyor bu durum.
Merhaba, ameliyatsız ve kesisiz bir miktar genişletmesi mümkün, aynı şeyi ben de yaşadım aşılama esnasında çok büyük bir ağrı duydum, rahim filminde bir sorun olmamasına rağmen aşılamada baya bi ağrım oldu neyseki kısa sürdü, oradan geçip aşılamayı yapabilmek için azcık bi genişletme yapıyolar o ağrı onun ağrısı oluyor, ben de kanama olmuştu aşılama sonrası, benim aşılamam tutmadı bazen kan spermlerin yapısını bozabiliyormuş ya da kısmet değilmiş bilmiyorum, inşallah sizinki tutar, kaçıncı gün bugün?

Bende de oldu bir miktar akşama kesildi kanama teşekkür ederim inşallah.. cumartesi günü yaptırdım 5 gün oldu galiba. Çatlatma iğnesi yaptıralı 6 gün oldu hayırlısı artık. Doktor kanamadan dolayı olur olmaz gibi birşey söylemedi ama

Ama benim rahim filminde değil de film öncesi katater takılırken çok ağrım oldu verilen sıvıyı hiç hissetmedim işlem sonrasında 1 hafta lekelenme olmuştu film sonrası.

Ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yeniden nasip etsin...
Sizin sorununuz var mı acaba yoksa sebepsiz mi

Ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yeniden nasip etsin...
Sizin sorununuz var mı acaba yoksa sebepsiz mi
rahim ağzındaki darlıktan dolayı olmadığı düşünülüyor şimdilik, başka bir sorun yok çok şükür, biraz da stres kaynaklı olabilir, sizin belli mi sebep ?

Benimde darlık harici polikistik over sendromu var yumurtlama bozukluğu. İğne ile geliştirici yapıp çatlatma iğnesi ile aşılama oldum eşimde sorun yok çok şükür

Back
X