Rahim ağzı enfeksiyonu mu yarası mı

Deryabayr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
21
3
16
34
Merhabalar ben pcoss um çocuk düşünüyoruz ve tam tedavi başlayacaktık bugün doktoro gittim rahim ağzında yara var yakmamız gerek dedi korktum açıkcası neyse dedim ki baska doktora gidiyim oda yara az yakılmasına gerek yok ama enfeksiyon var dedi rahim filmleri falan daha çekilmedi ama kafama takıldı çocuk istiyoruz hangi doktora güvenmeliyim bilemedim şimdi biri gel yakalım dedi diğeri gerek yok fitil kullan antibiyotik kullan dedi suan kullanmaya basladım ama kafam karısık hangisi ne gitmeliyim buarada ikiside iyi

İşte sorun şu ki 2 doktor farklı şeyler söyledi biri yara var dedi diğeri enfeksiyon var yara az tedavi gerektirmez dedi

Bendede yara vardı doktorum gebelık olmadıgı için (daha once hiç çocuk olmadıgı için ) yakma işlemini değil dondurma işlemini uygun gördü
Başka bir doktora gittim o da her kadında olabilecek birşey oldugunu ve herhangi bir şikayete sebep olmuyorsa -kanama, agrı,sancı,kötü kokulu akıntı - işlem yapmamayı uygun gordu
Ben herhangi bir şikayetle gitmedım zaten normal muayene esnasında belli olmuştu o yüzden bir işlem yaptırmadım
Sadece fitil kullandım

Bendede yara vardı doktorum gebelık olmadıgı için (daha once hiç çocuk olmadıgı için ) yakma işlemini değil dondurma işlemini uygun gördü
Başka bir doktora gittim o da her kadında olabilecek birşey oldugunu ve herhangi bir şikayete sebep olmuyorsa -kanama, agrı,sancı,kötü kokulu akıntı - işlem yapmamayı uygun gordu
Ben herhangi bir şikayetle gitmedım zaten normal muayene esnasında belli olmuştu o yüzden bir işlem yaptırmadım
Sadece fitil kullandım
Bende sadece az bi sarı akıntı var onun içinde antibiyotik kullanıyorum o yara varsa da fitil verdi işte bu ay adet zamanı gel dedi 2. Doktor eşinin ve senin testlerini yapalım gebelik için , 1. doktor adet bitiminde gel o yaranı yakalım bir dahaki kime gitcem bilemedim

Bende sadece az bi sarı akıntı var onun içinde antibiyotik kullanıyorum o yara varsa da fitil verdi işte bu ay adet zamanı gel dedi 2. Doktor eşinin ve senin testlerini yapalım gebelik için , 1. doktor adet bitiminde gel o yaranı yakalım bir dahaki kime gitcem bilemedim
Valla canım bilemedim ya

Sadece fitil kullandım
Peki çocuk düşünüyo musunuz

Evet zaten polikistik over varmıs bende onun tedavisine başlayacaktık ki bu yara çıktı çocuk için her şey 😊

Bende sizinle aynı durumdayım rahimde yara var doktor yakalım dedi ama bebek istiyoruz kimisi yara hamileliğe engel diyor kimisi yakılması engel olur diyor ne yapacağımı şaşırdım bende.

Bende sizinle aynı durumdayım rahimde yara var doktor yakalım dedi ama bebek istiyoruz kimisi yara hamileliğe engel diyor kimisi yakılması engel olur diyor ne yapacağımı şaşırdım bende.
Yaa peki gebeliğe engel yara dedi mi kimi doktor engel değil diyor akıntın kanaman falan var mı senin umarım sanada hayırlı zamanda nasip olur

Arada sarı akıntım oluyor birde yumurtlama dönemi ile adete birkaç gün kala yanma oluyor kanamam yok. Doktora sordum hamileliğe engelmi diye birşey demedi yani olabilirde olmayabilirde gibisinden davrandı sonra araştırdım biraz engel diyen doktorda var değil diyende. Önümüzdeki hafta için randevu aldım profesöre muayene olucam artık bakalım o ne diyecek Sizin doktorunuz ne dedi engelmiymiş hamileliğe.

Yani iki doktora gittim dün 1 sadece yakcaz dedi geçmezse ona sormadım ama diğer doktor yara az tedavi gerek yok gebelik için su günler ilişki dedi engel olsa demezdi ama ikiside yara varsa yakılada bilir dondurulada bilir sorun olmaz dedi

Back
X