Bende sadece az bi sarı akıntı var onun içinde antibiyotik kullanıyorum o yara varsa da fitil verdi işte bu ay adet zamanı gel dedi 2. Doktor eşinin ve senin testlerini yapalım gebelik için , 1. doktor adet bitiminde gel o yaranı yakalım bir dahaki kime gitcem bilemedimBendede yara vardı doktorum gebelık olmadıgı için (daha once hiç çocuk olmadıgı için ) yakma işlemini değil dondurma işlemini uygun gördü
Başka bir doktora gittim o da her kadında olabilecek birşey oldugunu ve herhangi bir şikayete sebep olmuyorsa -kanama, agrı,sancı,kötü kokulu akıntı - işlem yapmamayı uygun gordu
Ben herhangi bir şikayetle gitmedım zaten normal muayene esnasında belli olmuştu o yüzden bir işlem yaptırmadım
Sadece fitil kullandım
Valla canım bilemedim yaBende sadece az bi sarı akıntı var onun içinde antibiyotik kullanıyorum o yara varsa da fitil verdi işte bu ay adet zamanı gel dedi 2. Doktor eşinin ve senin testlerini yapalım gebelik için , 1. doktor adet bitiminde gel o yaranı yakalım bir dahaki kime gitcem bilemedim
Neyse bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda teşekkür ederimValla canım bilemedim ya
Neyse bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda teşekkür ederim
Aynen canım ınşallahNeyse bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda teşekkür ederim
Peki çocuk düşünüyo musunuzBendede yara vardı doktorum gebelık olmadıgı için (daha once hiç çocuk olmadıgı için ) yakma işlemini değil dondurma işlemini uygun gördü
Başka bir doktora gittim o da her kadında olabilecek birşey oldugunu ve herhangi bir şikayete sebep olmuyorsa -kanama, agrı,sancı,kötü kokulu akıntı - işlem yapmamayı uygun gordu
Ben herhangi bir şikayetle gitmedım zaten normal muayene esnasında belli olmuştu o yüzden bir işlem yaptırmadım
Sadece fitil kullandım
Evet canım ben kontrole gittiipimde yara var dedıgınde doktor meger hamıleymişim sonradan oğrendimPeki çocuk düşünüyo musunuz
Yaa peki gebeliğe engel yara dedi mi kimi doktor engel değil diyor akıntın kanaman falan var mı senin umarım sanada hayırlı zamanda nasip olurBende sizinle aynı durumdayım rahimde yara var doktor yakalım dedi ama bebek istiyoruz kimisi yara hamileliğe engel diyor kimisi yakılması engel olur diyor ne yapacağımı şaşırdım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?