Çok geçmiş olsun sonucunuzla birlikte birkaç doktordan daha görüş almanızı tavsiye ederim. Bende kolposkopi oldum sonuç bekliyorumMerhabalar ben 32 yaşındayım ve hiç çocuğum yok bundan 3 ay önce smaer yaptrdım hpv pozetiv çıktı biyopsi yaptılar YÜKSEK DERECELİ SKUAMÖZ İNTRAEPİTELYAL LEZYON (HSIL), İNVAZYON ŞÜPHESİ gelmişti yani kanser çıktı bi doktora gittim komple rahim ve lenfler alınıcak dedi sonra benim dosyam heyete girdi yaşım ufak ve çocugum yok diye leep yaptılar patolejiye gitti sonucum çıktı 2 gün önce
Tümörün en geniş çapı 1,1 cm, invazyon derinliği 0,3 cm dir. Perinöral invazyon görülmemiştir. Diğer glandlarda HSIL görülmüştür. İnvaziv tümör en yakın olduğu saat 11 hizası endoservikal cerrahi sınıra 1 mm mesafededir. Çıkan sonuçta bu doktora göstermedim daha çok korkuyorum
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim Size de geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz
Geçmiş olsun zeynep kamil git mutlaka göster takip yaptırMerhabalar ben 32 yaşındayım ve hiç çocuğum yok bundan 3 ay önce smaer yaptrdım hpv pozetiv çıktı biyopsi yaptılar YÜKSEK DERECELİ SKUAMÖZ İNTRAEPİTELYAL LEZYON (HSIL), İNVAZYON ŞÜPHESİ gelmişti yani kanser çıktı bi doktora gittim komple rahim ve lenfler alınıcak dedi sonra benim dosyam heyete girdi yaşım ufak ve çocugum yok diye leep yaptılar patolejiye gitti sonucum çıktı 2 gün önce
Tümörün en geniş çapı 1,1 cm, invazyon derinliği 0,3 cm dir. Perinöral invazyon görülmemiştir. Diğer glandlarda HSIL görülmüştür. İnvaziv tümör en yakın olduğu saat 11 hizası endoservikal cerrahi sınıra 1 mm mesafededir. Çıkan sonuçta bu doktora göstermedim daha çok korkuyorum
Daha önce farklı kişilere ilişkide buldunuz mu yanlış anlamayın lütfenMerhabalar ben 32 yaşındayım ve hiç çocuğum yok bundan 3 ay önce smaer yaptrdım hpv pozetiv çıktı biyopsi yaptılar YÜKSEK DERECELİ SKUAMÖZ İNTRAEPİTELYAL LEZYON (HSIL), İNVAZYON ŞÜPHESİ gelmişti yani kanser çıktı bi doktora gittim komple rahim ve lenfler alınıcak dedi sonra benim dosyam heyete girdi yaşım ufak ve çocugum yok diye leep yaptılar patolejiye gitti sonucum çıktı 2 gün önce
Görüştüm canm temiz çıktı şükür 3 ay sonra kontrol verdi sonrasında hemen çocuk dediÇok teşekkür ederimUmarım çıkmaz siz naptiniz drla görüşünüzmü
Hayır ewliyim bn ya eşimden geçti yada tuvaletten falan bilmiyorumDaha önce farklı kişilere ilişkide buldunuz mu yanlış anlamayın lütfen
Çok şükür gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimGörüştüm canm temiz çıktı şükür 3 ay sonra kontrol verdi sonrasında hemen çocuk dedi
Korkuyorum zaten oyüzden geçiremem kontrolü rabbim kimseye yaşatmasın