• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv Sürecim yüksek riskli pozitif

Pozitif olduğu için sadece diğer tiplere karşı korur demişti Dr isteğe bırakmıştı ama bu kez gittiğimde bir bayan aşı olmasına rağmen iki negatif üstüne tekrar pozitif olmuştu üç dozu da oldum dedi ona rağmen pozitif olmuş
Önceden kaptığı tipleri mi tekrar pozitif olmuş acaba.

Ben leep üzerinden bi ay geçmeden hamile kaldım normalde leep yapanlar dikiş atması gerekiyormuş fakat onunda haftasını geçirdik diye atmadık doğum anında aktif bir siğil yoksa bebek için sorun olmuyor aktif bir siğil var ise de sezeryan yapıyorlar çok şükür normal birşekilde ve sağlıklı bir doğum gerçekleşti oğlum şu an 4 yaşına girecek
Evet dikiş gerekebiliyormuş hamilelikte. Sizin adınıza sevindim hemen çocuğunuz olmuş. Tekrar pozitif çıkmanız şöyle benim anladığım bu virüs hiç gitmiyor vücuttan sadece baskılanıyor ve bazı dönemler pozitifleşiyor belki yeni bir bulaş değil.

Evet dikiş gerekebiliyormuş hamilelikte. Sizin adınıza sevindim hemen çocuğunuz olmuş. Tekrar pozitif çıkmanız şöyle benim anladığım bu virüs hiç gitmiyor vücuttan sadece baskılanıyor ve bazı dönemler pozitifleşiyor belki yeni bir bulaş değil.
Bilemiyoruz dedi Dr yeni bulaşta olabilir bağışıklık düşünce aktifleşedebilir net bir şey söylenemiyor

Back
X