Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba
Kolposkopi/biyopsi sonucu cin2/cin 3 çıkıp Leep sonrası patoloji sonucu carsinoma gelen/ rahmi alınan var mı acaba. Rahim alınması nezaman gündeme geliyor bu konuda net bilgi bulamıyorum
Herkese merhaba
Kolposkopi/biyopsi sonucu cin2/cin 3 çıkıp Leep sonrası patoloji sonucu carsinoma gelen/ rahmi alınan var mı acaba. Rahim alınması nezaman gündeme geliyor bu konuda net bilgi bulamıyorum
Herkese merhaba
Anladım siz kanser değilsiniz, operasyon da büyük oranda başarılı geçmiş aslında, geride hücre kalmamış. Bence doktorunuz yakın takip yapalım der. Rahim alma şu an için söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Belki tekrardan konizasyon önerir grand tutulum olduğu için.