Ben de feci stresliyim şu sıralar, çok geçmiş olsun umarım bende de sıkıntı çıkmaz:)Kanser manser yok sende boşuna panik Yapıyorsun... 2 ay üst üste ara kanamam oldu Aynı Sen Gibi 3 tane ayrı Dr ye Gittim... Smear Testi Yaptırdım Temiz çıktı..!Smear testinde çıkar.. Yaşadığım stres ve kullandım ilaç yüzndenmiş!
Hmm ben de infertilite doğum ve kanser için bakıyorum bu aralar. Çok cüzi bi rakammış sizinki inş gerek olmaz amaF ile başlayan bankanın sigortası diğer bankalarında var şubelerden bilgi alabilirsiniz gecen sene alışveriş merkezinde stant açmışlardı kadınlar gününde bende öyle bilgilendim inanın ayda 12 tl neki bence rahatlıkla çalışan çalışmayan tüm hanımlar yaptırabilir
Doğumu kapsamıyor bu f bankası doğumu kapsayan sigorta ben bulamamıştım gerçi 3 bankaya sordum geçenlerde çok üstüne düşmedimHmm ben de infertilite doğum ve kanser için bakıyorum bu aralar. Çok cüzi bi rakammış sizinki inş gerek olmaz ama
Çok sağolun bilgilendirme için. Ben şu anda kafamda yazmaya başladım da smear testinde kötü bir şey çıkarsa öleceğim falan diyeKanser epey ilerlemisse ultrasondan görülür. Özellikle vajinal ultrasondan.ancak o zamana kadar zaten bircok sikayete yol acar.Mikroskopik düzeydeki kansere giden degisimleri ancak smear ve ondan sonraki girisimsel yontemlerle anlayabiliyoruz.
cowgirll .!.:Çok sağolun bilgilee için. Ben şu anda kafamda yazmaya başlıkı Ben smear testinde kötü bir şey çıkarsa öleceğim falan diyeFeci endişeliyim. Prolaktin hormonum 32 çıktı, doktor çok yüksek değil diyince ona da bağlanamadı bu ara kanama. Haliyle gerildikçe gerildim kist yok hormon konusunda kesin bir şey denmedi vs vs...
Evet stresten falan da yükselebiliyormuş. Bu dönem oldukça stresliyim, normal bir stres değil hatta... Reglimin üçüncü günü gideceğim doktorum tekrar bakacak prolaktinime. Sanırım rahatlamak için başka bir uzmana gidip smear yaptırmam gerekecek. Peki size son bir şey sorsam sanırım doktorsunuz. Benim idrardan sonra yanma şikayetim de var, idrar yolları iltihapında falan da bu şekilde kanama olabiliyor mu? Çünkü doktoruma bu yanmayı söylemeyi unuttum da bulmuşken size sorayım dedim:) Şimdiden çok teşekkür ediyorumEvet yuksek degil, soyle diyeyim prolaktin cevresel etkenlerden cok cabuk etkilenebiliyor. En basitinden sıkı sutyen kullanimi, cinsel iliski sonrasi vs gibi.
Canim merak etme , o ara kanamaların bir cok sebebi olabiliyor. Bobrek rahatsizliklari ya da mantar Enfeksiyonu gibi.. ya da idrar yollarinda ki enfeksiyonda idrar da kana rastlayabilirsin.. oncelikle bir dahiliyeye görünmeni onerecegim. Rahim ağzı kanseriyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum ama smear testini ihmal etme derim. Zaten 1 hafta içinde sonuç alırsın :-(
Çok çok ço
Çok çok çok teşekkür ederim:) Bende anksiyete var da biraz fazla endişeli biriyim o yüzden böyle oldum sanırım bi de hayatımda ilk defa regl döngümde bi sıkıntı yaşayınca
Yok yok eder miyim ya bu kadar takıntılıyken mümkün müRica ederim ne demekumarim onemli bir sey yoktur cow.. anksiyete zordur bilirim. Ihmal etme yinede canim..
Evet stresten falan da yükselebiliyormuş. Bu dönem oldukça stresliyim, normal bir stres değil hatta... Reglimin üçüncü günü gideceğim doktorum tekrar bakacak prolaktinime. Sanırım rahatlamak için başka bir uzmana gidip smear yaptırmam gerekecek. Peki size son bir şey sorsam sanırım doktorsunuz. Benim idrardan sonra yanma şikayetim de var, idrar yolları iltihapında falan da bu şekilde kanama olabiliyor mu? Çünkü doktoruma bu yanmayı söylemeyi unuttum da bulmuşken size sorayım dedim:) Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Evet akıntıyla beraber gelen çok hafif bir kanama, yani baya baya az. Bir an için sevinmiştim sebep bu da olabilir dersiniz diyeTabi kanama yapar ama o kan vajenden gelmez. Sizinki vajinal kanama sanirsam.
Çok ilerlemişse mi görülürYara şişme ..... Görülür ama kanser görülmez.. Çok ilerlemişşe görülür.. Hem dr şüpheli konuşmamışki, ne bu karamsarlık... Lütfen beynimizin vücudumuza hükmettiğini unutmayalım.. Kötü
Düşünüp kanser olanda var, pozitif düşünceyle kanseri yenende var.. Kötü birşey yoktur inşallah.. İçini ferah tut sen
Hayir USG ile anlasilamaz.Merhaba kızlar, ara kanamalarım sebebiyle doktora gittim. Kan değerlerime ve ultrasona baktı doktor. Bir hormonumda sıkıntı çıktı, ultrasonda kist myom vb hiçbir şey çıkmadı. Bu rahim ağzı kanseri ultrasondan bakınca anlaşılabilecek bir şey mi? Smear testi yaptırmadım çünkü henüz fakat içim içimi yiyor. Doktor hormonumdaki yüksekliğin de çok olmadığını, muhtemelen havalardan veya çok fast food tüketmekten falan olacağını söyledi. Bu konuda bir bilginiz var mı? Ultrasonla görülüyor mudur ki? Smear testi yaptıracağım fakat içim rahat etmiyor o güne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?