rahim agzi kanseri

alcmeryem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
18
0
37
Merhaba Arkadaşlar
malasef maddi durumum iyi olmadığı için devlet hastanesine gidiyorum ve kolposkopi bıyopsi sonucuNu aldım. Bunu doktora göstermem gerekiyor fakat moralimi bozmayacak iyi davranan bir doktor arıyorum fakat devlet hastanesinde nereye veya hangi doktora gideyim öneri istiyorum. Istanbul ici olsun yeter ben giderim ınş. Aslında bagcilardayim ama oradaki hastane kalabalık o sebeple daha sakin bi yer istiyorum .

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rapor sonucun ne acaba? Bana kalırsa sonucunu ilk başta sana bu işlemleri yapan doktora bi göster,ondan sonra dilersen başka doktor görür. Ben özele gidiyorum ama burda Cerrahpaşa'ya giden arkadaşlarda var. Konulara bakarsan
Merhaba Arkadaşlar
malasef maddi durumum iyi olmadığı için devlet hastanesine gidiyorum ve kolposkopi bıyopsi sonucuNu aldım. Bunu doktora göstermem gerekiyor fakat moralimi bozmayacak iyi davranan bir doktor arıyorum fakat devlet hastanesinde nereye veya hangi doktora gideyim öneri istiyorum. Istanbul ici olsun yeter ben giderim ınş. Aslında bagcilardayim ama oradaki hastane kalabalık o sebeple daha sakin bi yer istiyorum .

sonucu doktora göstermedim daha . internetten üstün körü baktım öylesine. Tavsiye edilen bi doktorda tedavisine başlamak istediğim için acele etmedim ama kimseye de soramiyorum çevremde cinsel hastalık olduğu için. Son çare buraya sordum ınş sorunumu çözerim.

Halk sağlığı nı aradım 30 yas üstü kadınlar sağlık ocağında hpv dna yaptirabiliyorlar ketem (kanser erken teşhis merkezine bağlı olarak) ben 30 yas altı olduğum için cerrahpaşa da bu test var mi dedim. Varmış cerrahpaşa da ordan randevu almak kaldı artık. bu arada cvp için teşekkürler celliinn hanim

Halk sağlığı nı aradım 30 yas üstü kadınlar sağlık ocağında hpv dna yaptirabiliyorlar ketem (kanser erken teşhis merkezine bağlı olarak) ben 30 yas altı olduğum için cerrahpaşa da bu test var mi dedim. Varmış cerrahpaşa da ordan randevu almak kaldı artık. bu arada cvp için teşekkürler celliinn hanim
Rica ederim ne demek. Bu hastalıkta en iyi doktorlar Cerrahpaşa'da bence devlette. Ordan sanırım önce jinekolojiye randevu alıyorsun onlar seni jinekolojik onkolojiye yönlendiriyorlar. Arada tanıdık yoksa doktor seçme şansın oluyormu bilmiyorum ama devlete gidiceksen Cerrahpaşa iyi tercih.

X