Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Aaaa bu halka olayını hiç duymamistim. Hemen araştıracağım. Henüz ölçüm yapılmadı bana ama dün doktor rahim ağzı tamamen alinmis dikis atilamaz dedi. Çok teşekkür ederim hemen arastiriyorum
Instagramdan takibe alın, videolu soru atarsanız cevaplıyor. İletişim numarasından konuşun isterseniz.
Doktor gibi doktor.
İnşallah size uygulanabilir.

Benimde şuan haftam 25+5 rahim ağzı kısalığım iki buçuk santimden aşağıya 1.50 cm dikiş için geç kalınmış ilk bakan doktorum anlamamış rahîm ağzı kısalığımı şimdi başka doktora gidiyorum niticard progestan vitamin kalsiyum magnezyum ilaçları verdi düzenli kullan bunları dedi yat dinlen dedi eğilme kalkma anı tepki yasak insan korkuyor Rabb'im kimsenin kucağına boş bırakmsn

Bizim gibi olup gününde doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda rahîm ağzı dikişsiz olan ben çok korkuyorum bu üçüncü hamileliğim ilkini doğurdum bir oğlum var ikinci bebeğimi kaybettim bu üçüncü gebelik bunuda kaybetmek istemiyorum

Benim de 25+6da rahim ağzım 26 mm ölçüldü. Dikiş atılmadı biraz gözlemleyelim dedik. O hafta progestan fitile ve haftalık doktor takibine başladım. Çok şükür çok uzun süre 25-26-27 mm olarak ölçüldü. Ölçümler hep vajinal bu arada. Bebeğin büyümesiyle ağrılarım olunca progestan iğneye de başladık her gün. 3 haftadır iğne de yapıyorum. Şu an 34+5im. Dünkü kontrolümde 22-23 mm ölçtü doktorum. Artık kısalmanın normal olduğunu doğuma hazırlık olduğunu söyledi. 36ya kadar iğneye devam edelim dedi. Öğrendiğimde ben de kahrolmuştum ve özellikle 32ye kadar full istirahat ettim. Temizlik yemek ev işi asla yapmadım evden doktor kontrolü harici çıkmadım. Bahçede 5-10 dklık yürüyüşler yaptım. Ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Hareketsiz olduğum için varis çorabı da giymeye başladım. İlk etapta insan zaman geçmeyecek diyor ama geçiyor. Bu arada 30.haftamdan beri de nstye giriyorum düzenli olarak nolur nolmaz diye.

Merhaba son durumunuz nedir?

Şuan 25 haftalığım aynı duyguları yaşıyoruz ve hastanedeyim bu süreci nasıl atlatabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…