Rahim Ağzı uzunluğu hk

Ebruliii46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
32
21
88
31
Merhabalar ben 2 gün önce doktora gittim düzenli olrak rahim Ağzı uzunluğu ölçülüyor doktor bana herhangi bi uzunluk söylemdi iki ölçümde de gayet iyi olduğunu bı problem olmadığını söyledi fakat ultrason kağıdında 24 mm diye bı ibare var ve araştırmama göre bu riskli böyle bir durum yaşayan var mı çok kafama takıyorum

Merhaba,gördüğünüz o rakam başka bir ölçüm olabilir. Aksi halde doktorunuz 24mm serviks ölçüp gayet iyi demezdi çünkü riskli bir boy serviks için. Kaçıncı haftada olduğunuz da önemli tabi. Yine de doktorunuzla tekrar görüşüp içinizi rahatlatin mutlaka:)

16. Haftadaym erken bı hafta sanırım eşimi göndereceğim doktorla görüşmesi için ama ultrasonda ölçtugu şey başka bisy olamaz çünkü sadece bı çizgi var ölçümü yapilmis youtubeden baktığımda da bu şekilde yapılıyor ölçümler

Anladım. Bu o halde her şey normal demesi çok ilginç. Eğer söylediğiniz gibiyse başka bir doktora gitmenizde fayda var bu büyük bir ihmal

Sadece iğne şeklinde Protestan kullandım sonra onu bıraktırdı benek büyüdüğü için çok fazla etkisi olmaz dedi haftada bir kere proluton yapıyorum bir de adalat diye tansiyon ilacı verdi kasılma için
Iyi günler peki bebeginiz vaktindemi geldi,bemde ayni durumdayim tedirginim ,cevabiniz icim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…