Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende arastırıyorum doktorum yapalım diyorDondurma yapan var mı gebe kalmadan önce ? Hamileliğe engel mi yara olması ,lekenme yapıyor sizde de oluyor mu
Gebelik yaşadınız mı hiç ? Doktorunuz engel olur mu diyo hamilelik içinBunu bende arastırıyorum doktorum yapalım diyor
Adet öncesi çamur gibi lekelenme yaşıyor muydunuzBendede var ama ben hamile kaldım engel değil yani sizi çok rahatsız ediyorsa doldurabilirsiniz.
Tüp bebekle kimyasal yaşıyorum sürekli doktorum dondurma konusunda ısrarcıGebelik yaşadınız mı hiç ? Doktorunuz engel olur mu diyo hamilelik için
Evet tasıyorumAdet öncesi çamur gibi lekelenme yaşıyor muydunuz
Rahim yeterince kalınlaşmasına engel mi oluyor acaba? Ya da kanlanmasına mı engel oluyor ek olarak enfeksiyon da Oluşturuyo bideTüp bebekle kimyasal yaşıyorum sürekli doktorum dondurma konusunda ısrarcı
Benim öyle ya çok sinir bozucu yaklaşık 5-6 gün çamur gibi başlıyor,sonra adet başlıyor ve 1-2 gün sürüp bitiyor sizin nasılEvet tasıyorum
Hayır sadece kahverengi hafif akıntım oluyorduAdet öncesi çamur gibi lekelenme yaşıyor muydunuz
Evet işte öyle oluyo kahve akıntı ,çamur gibi yani öyle benzettimHayır sadece kahverengi hafif akıntım oluyordu
Kalınlaşma ile ilgili birşey söylemedi enfeksiyon riski yüksek erken doğuma sebebiyet verebiliyor dediRahim yeterince kalınlaşmasına engel mi oluyor acaba? Ya da kanlanmasına mı engel oluyor ek olarak enfeksiyon da Oluşturuyo bide
Rahim kalınlaşmıyor zaten o da ayrı dertBenim öyle ya çok sinir bozucu yaklaşık 5-6 gün çamur gibi başlıyor,sonra adet başlıyor ve 1-2 gün sürüp bitiyor sizin nasıl
Rahim kalınlığı nasıl çıkıyor, ben bu yaraya bağlıyorum
En mantıklı çözümü dondurmak heralde ,bu yüzden de kalınlaşmıyor bence rahimRahim kalınlaşmıyor zaten o da ayrı dert
Benim bir iki damla oluyordu sonra geçtiEvet işte öyle oluyo kahve akıntı ,çamur gibi yani öyle benzettim