gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 26 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #1 arkadaşlar rahim ağzı yarası dondurulduktan sonra iyileşme süresi ne kadar oluyor.
gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 26 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #2 bu konuda benim başımdan geçenler şöyle; dondurulma olayını yaşadım hem de genel anesteziyle, sonrasında 2 hafta akıntı geldi, şimdi az oluyor ama sonrasında hamile kalanlar ne kadar sürede hamile kaldı paylaşımlarımızı buraya yazalım lütfen....
bu konuda benim başımdan geçenler şöyle; dondurulma olayını yaşadım hem de genel anesteziyle, sonrasında 2 hafta akıntı geldi, şimdi az oluyor ama sonrasında hamile kalanlar ne kadar sürede hamile kaldı paylaşımlarımızı buraya yazalım lütfen....
gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #3 arkadaşlar cevap veren yokmuuuuuu?
gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #4 arkadaşlar yara sorunu olan yada tedavi sonrasında iyileşenler hamile kalmak isteyenleri bekliyorum buyrun hadi keyifli sohbete..
arkadaşlar yara sorunu olan yada tedavi sonrasında iyileşenler hamile kalmak isteyenleri bekliyorum buyrun hadi keyifli sohbete..
gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #5 arkadaşlar yara sorunu olan yada tedavi sonrasında iyileşenler hamile kalmak isteyenleri bekliyorum buyrun hadi keyifli sohbete..
arkadaşlar yara sorunu olan yada tedavi sonrasında iyileşenler hamile kalmak isteyenleri bekliyorum buyrun hadi keyifli sohbete..
gbahce Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 17 0 6 Ordu 30 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gbahce #6 Hiç yokmu bu durumla karşılaşan? yardımcı olmak isteyenleri buraya bekliyorum.