Rahim ağzı yetmezliği için dikis

Çoğul gebeliklerde erken düşük riskine karşın serklaj yani rahim ağzına dikis atiliyomus bu konu hakkında bilgisi olan deneyimi olan paylasabilirmi acaba bende tüp bebek ile dokuz haftalık ikizlere hamileyim
Sadece çogul hamilelikte degil canım rahim agzı yetmezliği olan herkeste tek bebek bile olsa dikiş atıyorlar bizim grupta da var serklaj olan korkma yani ama bu operasyondan sonra ilişki yasak oluyor ve hamilelikte de dikkat etmen gerek diye biliyorum

Sadece çogul hamilelikte degil canım rahim agzı yetmezliği olan herkeste tek bebek bile olsa dikiş atıyorlar bizim grupta da var serklaj olan korkma yani ama bu operasyondan sonra ilişki yasak oluyor ve hamilelikte de dikkat etmen gerek diye biliyorum
Benim tüp bebek olduğu için bişey olur korkusuna zaten iliskiye girmiyoruz. Peki düşük belirtisi olanlara mi oluyor illa yoksa tüp bebek ikiz deyip yaparlarmi

Benim tüp bebek olduğu için bişey olur korkusuna zaten iliskiye girmiyoruz. Peki düşük belirtisi olanlara mi oluyor illa yoksa tüp bebek ikiz deyip yaparlarmi
İkiz bebek taşıması zor oldugu için olabilir rahim boyu kısa gelirse yapıyorlar önlem olarak bence doktor yapılması gerekiyor derse yaptır canım sonra kötü bişey olur Allah korusun erken dogum oluyor falan bebegini kaybeden var bu yüzden 20 hafta olmadan dogum başlıyor rahim yetmezliğinden bende bu çarşamba detaylı ultrason için gidicem baktırıcam öyle bişey var mı diye

Kızlar nasılsınız 3 gün once oglum hastaneden çıktı kızım kaldı bıberonla ememıuo cok yoruluyor daha gozundekı sıkıntı da gecmedı ılerlemesı durdu ama gerılemedı tedavı devam edılcek anne olmak zormus en zor duyguları yasadık burda beraber bekledık.Şimdi yaramazım hıc uyutmuyor bıde kızın gelınce tamamen uyumıcaz

Bende şimdi periotolog araştırıyorum Kayseri'de . Şehir Hastanesi'ne randevu almaya çalıştım ama kadın doğumdan sevk almam gerekiyormuş . Kadın dogumcuma söylesem direk sevk verirmiki ya uf kafam çok karıştı Kayseri'de varmı onerebilceginiz periotolog
İlk gınden berı yatıyorum bır kaybım var zaten asla sıkayet etmedım cnm heryerım agarsa da yeterkı ıyı olsun bebekkerımız bır gun sonra 24 e gırcez 4 5 hafta en az daha gıtsem herkes o haftalrı gorse ne mukemmel olur annem bakıyo bana da cok sukur bu gunumuze kasılman oluyomuydu pekı benım bazen sık oluyo ama dr yalancı kasılma dedı ınsan korkuyor
Konu biraz geçmiş ama şimdiki durum nedir. Ablam dördüz 22haftanda ikisinin kalbi durmuş. Biri ölü doğum diğeri anne karnında bekliyor. 23 haftaya girdi bir haftadır hastanede kalbi duran ikinciside kendi normal doğarsa kalan ikisinin yaşaması için tedavi varmış sanırım. Sizde durum nedir.

Konu biraz geçmiş ama şimdiki durum nedir. Ablam dördüz 22haftanda ikisinin kalbi durmuş. Biri ölü doğum diğeri anne karnında bekliyor. 23 haftaya girdi bir haftadır hastanede kalbi duran ikinciside kendi normal doğarsa kalan ikisinin yaşaması için tedavi varmış sanırım. Sizde durum nedir.
28+3 te doğdular sımdı kucağımda

Back
X