Rahim ağzı yetmezliği olanlar

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Rahim ağzı yetmezliği sınırda olup progestan ve iğne kullanan var mı acaba

Merhaba bende de aynı durum vardı 21 haftalık bebeğimi kaybettim malesef serklaj en iyi çözüm ama etken haftalarda

Ahhh ahh sormayın yıllar sonra gelen mucize olunca insan tedirgin oluyor işte Allah korusun hepimizi
Bende mucizeme yıllar sonra kavuştum korkmayın Rabbim koruyor bugün geldim doktordan bir sıkıntı yok dedi çok şükür bi fitil yazdı sıkıntı olmaması için 1 ay öncesi korkuttular beni erken doğum olur düşük yaparsın dediler rahim ağzı sınırda dediler yüreğim ağzımda gezdim hep . Çok şükür bi iğne 1 kutu fitil sorunu çözdü

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 15 yıl sonra oldu inşallah kucagimada alırım hayırlısıyla
Benim randevuda cuma günü bir ay oldu gormeyeli inşallah sorun yoktur bu arada hala midem bulanıyor kusuyorum galiba doğuma kadar devam edecek çünkü annemde benim gibiymis ona çekmişim

Amin canım Yaa çok sevindim inanın ne güzel Rabbim 15 sene sonra nasip etmiş bende yıllar sonra diyorum ama benim ki hiç bişeymiş 3 sene kendimi harap edince bana 30 yıl gibi geldi o 3 sene Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin korkmayın bebiş içerde büyüyor keyfi yerinde kanamanız ,ağrınız ,akıntınızda değişiklik falan yoksa sıkıntı yoktur emin olun mide yanması normal bendede olmuştu zamanla geçti ama sizde geçmezse mide şurubu isteyin doktorunuzdan benimde ilk hamileliğim olunca deli gibi doktora gitmek isterdim hepte korkarak giderdim acaba kötü bişey duyar mym diye bebekte yada bende bi sorun varmı diye ama şimdi doktor çağırsada çok sık gitmiyom ilk zamanlar çok gidince hevesimi almışım

Çok teşekkür ederim aynen çok merak ediyorum bir aydır görmüyorum içerde neler oluyor bilmiyorum inşallah iyidir
Kanamam lekelenme vs biseyim yok ama.iste gelse bana sor rahat olamıyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı hakeden herkese

Amin inşallah canım covid olduğumu öğrendim inşallah bebişimi Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…