• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı yetmezliği ve erken doğumm😞😞

elnurde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1
0
1
27
merhaba arkadaşlar ben 10 aylık evliyim 4 ay önce 5 aylık hamileydim ve erken doğum oldu rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok kötü günlerdi rabbime şükürler olsunki atlattım diyemem ama daha iyiyim benim sorum şu benimle aynı durumda olup tekrar hamile kalıp sağlıklıca bebeğini kucağına alan varmı 😞😞😞

merhaba arkadaşlar ben 10 aylık evliyim 4 ay önce 5 aylık hamileydim ve erken doğum oldu rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok kötü günlerdi rabbime şükürler olsunki atlattım diyemem ama daha iyiyim benim sorum şu benimle aynı durumda olup tekrar hamile kalıp sağlıklıca bebeğini kucağına alan varmı 😞😞😞
merhaba bende 10 aylık evliyim ve daha 3 hafta önce 5 aylık bebeğime doğum yapmak zorunda kaldım .sizi çok iyi anlıyorum .ne kadar süre korundunuz?

Rahim ağzı yetmezliğini nasıl anlıyorlar bende 3.5 aylık iken düşürdüm acaba bundan dolayı mı diye aklıma gelmiyor değil

Back
X