Merhaba arkadaşlar,bazı sorunları yaşayan tek kişinin kendiniz olduğununu düşündüğünüz anda bir bakıyorsunuz ki etrafınızda aynı sorunları yaşayan pek çok insan var,sorunlarınızı paylaştıkça rahatlıyorsunuz.Şu aralar benim de bir dert ortağına öyle çok ihtiyacım var ki.Benim de ilk gebeliğim 16 haftalıkken erken doğumla sonlandı,sonrasında doktoruma ısrarla servikal yetmezlik olabilir mi ,inceleyip sonrasında yeni bir gebeliği düşündüğümüzü söyledim ama gerek yok,ilk gebelik de düşükler olabilir dedi,bir süre sonra ikinci gebelik oldu ve maalesef onu da 18.5 haftalıkken kaybettik.Bunlar öyle yıpratıcı şeyler ki anlatmama gerek yok,buradaki pek çok arkadaş aynı şeyleri yaşamış zaten.Benim şanssızlığım bundan sonra başladı aslında.Servikal yetmezlik nihayet tespit olundu,ama bu sefer de hamile kalamamaya başladım.Başarısız bir tüp bebekten sonra mucize gibi bir hamilelik ama maalesef onu da 7.haftada kaybettim.Sonrasında yine başarısız bir tüp bebek denemesi daha ve şu an da 3. tüp bebek denemesi.Transferim yapıldı ve şu an beklemedeyim.Tabii hamile kalmak demek benim için daha zorlu bir sürecin başlaması demek olacak.Serkülaj gerekecek,işe yarayacak mı?Bir sürü kafamı kurcalayan sorun anlayacağınız.Şimdilik sadece tedavinin neticesini düşünmeye çalışıyorum,çok kolay olmuyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun...