- Konu Sahibi hidennisko
- #2.961
kızlar dr dan geldim rahim boyum aynı en kısa ölçtüğü 32mm ama 35 civarı dedi kkorkulacak birşey dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol ara vermyorum 2 haftada bir gidiyorum inşallah hep böyle devam eder
birde bu sabah çok kötü kalktım bu haftamda düşük yapıyorum minicik bebek elime düşüyor ama nasıl ağlıyorum kalktığımda gözlerimden yaş akıyordu çok kötü oldum
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
hihoyyytiyi olama çok sevindim canım inşallah son haftalarına kadar hep böyle güzel haberlerle dönersin doktordan,
 önlemini yeterince alıyorsun sen bilinçli bir anne adayısın artık canım, gerisi rabbime kalmış dimi.. :1hug
 önlemini yeterince alıyorsun sen bilinçli bir anne adayısın artık canım, gerisi rabbime kalmış dimi.. :1hug nun için hiç kendisi kasma bebişinide üzme stres ve sıkıntı işini zorlaştırır sadece güzelim biliyosun,içini ferah tut bence zaten evham yaptığın içinde korkulu rüyalar görüyosun işte.. Allah emanet ol canım, Rabbim seni ve bebişini korusun:Saruboceq:
nun için hiç kendisi kasma bebişinide üzme stres ve sıkıntı işini zorlaştırır sadece güzelim biliyosun,içini ferah tut bence zaten evham yaptığın içinde korkulu rüyalar görüyosun işte.. Allah emanet ol canım, Rabbim seni ve bebişini korusun:Saruboceq: