- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.461
Canlar eşin yarın 12:00 gidiyor. Eline liste vereceğim. Bazı arkadaşların isimlerini bilmiyorum. Eğer özelden atarsanız isminizi yazacağım. Yoksa nikle rinizi yazarım.
eşim şuanda komikçe bir kıskançlık krizinde...
22 yaşında bir dağ köyünde göreve başladım.8lerden birinin sınıf öğretmeniydim ve bikaç yıl kalmış,geç başlamış 16-17 yaşında bir öğrencim vardı bana aşıktı.mezun oldu gitti sürekli mektup yollardı.3 yıl o köyde görev yaptım en sonki mektubunu eşimde gördü beni ziyarete gelince nişanlıydı.mektupta "en büyük hayalim sana beyaz gelinlik gydirmek ve seni beyazlar içinde görmek" yazıyordu.
o öğrencim benim face den arkadaşım değil ama ortak arkadaşlarımızdan birinde benim tek fotomu görmüş "çok güzelsin" yazmış.
ei,m köpürüyor hala unutmamış seni diye...
gülmekten öldüm ama o gayet ciddi tribe girdi:)))
ay allahım akıl fikir versin
kızlarrr biz geldik
sonunda duru hanım geldi geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir biz doğumdan sonra annemde kaldık on gün iki gündürde kayınvalidedeyim nasip olursa pazar günü evime gidicem kızım 21 nisan pazar sabahı saat 10.37 de dünyaya geldi epidurl sez. oldu çok rahattı çok güzeldi ilk ben gördüm onu hepinize dua ettim bebek isteyenler hemencik hamile kalsın hamişlerde sağlıkla zamanında miniklerini kucaklasın diye kızım 3230 kilo doğdu sonra 3 kg ye indi bugün tekrar tartıldık 3.070 kg olmuş sarılığımız var biraz sezeryan olduğu için süt hemen gelmedi tam dört gün uğraştık ayy ne kadar karışık yazdım kusur bakmayn artık acele edince böyle oldu hepinizi öpüyorum kendi evime gidince fırsat buldukça açarım artık
Kizlar ben dondum doktordan bebegimin kalp atislarini duyduk ama kanama varmis ondan kahve akinti geliyormus cok siki yatak istiharati dedi sadece tuvalete kalk dedi 6+4 gunluk hamileymisim yalniz bebegimin kalp atislari bana biraz zayif geldi 118 atiyor doktor normal dedi birdahaki haftaya yukselcek kalp atislari dedi yani merak etme zayif degil dedi haberler simdilik bukadar insallah su kanamada kesilir azmis ama doktor hic olmamasi gerekiyor dedi busefer cok yakin davrandi sevgili doktorum
Canım,Allah kabul etsin sağlıkla gitsin gelsin inşallah..Ben özelden yazacağım ismimi çoookkk teşekkür ederim Nasıl güzel ince bir düşünce bu eşinin bu listeyi alması ayrı bir kalp.. 41 kere maşallah Allah evlatlarınızla birlikte mutlu, huzurlu , sağlıklı bir ömrünüz olsun İnşallah
Merra fotolarına baktım sana açık renk saç daha çok yakışmış...
Merra canm senin icin uzun bisey yazmstm ama sar bitti kafami toparlayip tekrar yazamicm tek sunu bil seni takip ediyirm ve yadadign herseyi hemen hemen yasiyorm tipki rahm boyum 2.9 ken seninki gibi 2ye dustugu gibi sen buna ragmn 34 e geldn insaallah bende gelirm ve hepimz 38 i gorurz amin
Eşin kıskanır tabi düşün onun kız öğrencisi yazsa çok yakışıklısın kıskanmaz mısın?:))
Defalarca girdim sayfaya ,ama yazamadim yazdim yazdım sildim .okuyorum haftalarınız ilerlemiş cogunuz artık riskli hft lari atlatmasıniz maasallah . Beni merak ettiginiz icin cok teşekkür ederim. Evet o Cumartesi bebegimi kaybettim. Hersey normaldi . Yemeğimi yedim .oglen uykuma yaticaktim. Biraz karnım agri di cok az ama cok az bir agri kesici ictim. Yattım yaklaşık yarımsaat sonra tak diye birsey oldu sanki çamaşırıma baktım ve kan vardı . Tabiiki onceki yaşadıklarımdan dolayı bir anda panik oldum esime öyle bir seslenmisimki . Sonra drumu aradık . Gittim ama anladım giderken çünku onceki gebeliklerim 16-18 ve ilkkez dikisli 21 hft ya gelmiştim. Muayene oldum açılma yok baskı var dikis sağlam . Ama kanama var .yatisim yapıldı . Birkaç saat sonra öyle bir kanama yasadımı anlatamaam ardından Dr tekrar geldi artık suyumum gelmesini bekleniyordu . Ve dikişlerin alınmasının daha iyi olacağını söyledi ddogumhanede dikisim alındı .tekrar buyuk kanamalar tabi geceyarısı derken sabah karsi artık açılmam iyice oldu ve bebegimi birkez daha ne yazıkki erken cansız . O an kendimi ya birlik hafta daha doğsaydı sakat kalsaydı diye avutmaya çalıştım . Ve bebegimi ilkkez gormek istedim . Allahım küçük eller kulaklar okadar müntazam güzel burnu bu haftada bir bebegin güzel olmasını beklemiyordum . Ayrıntılı ultrason ve ilkkez yüzünü gorucem derken birebir gormek nasip oldu . . Kızımı . Simdi nasılmıyim ? Hic iyi değilim busefer kolay olmadı . Dayanamıyorum . Artık sabahları kalkmanın . Disari çıkmanın hiçbir anlamı yok . Hic mutlu değilim . Dikişe cok umut bağlamıştım ama son ana kadar dikiş sağlam uzunlugum 18 di sorunum bu değilmiş . . Hersey yapıldı ama ise yaramadı iste yattım dikkat ettim ama sonum aynı oldu . Bu 4 . Bebeğimdii. 2 kız 2 oğlan kaybettim cennete gönderdim . Son ana kadar dua ettim 3 tanesini aldın bir tanesini bana ver diye ama olmadı iste ben sizler gibi şanslı değilim . Olamicamda çünku net bir sorun bulunmadı . Bile bile tekrar nasıl hamile kalabilecem bebeklerimin hepsi sağlikliydi. Ama birsey var . İste benim hikayem böyle oldu . Vedalaşmam kızımızla . Simdi artık ağlamaktan yas kalmadı . Mutsuzum birdahada mutlu olabileceğimi sanmıyorum eğer esim olmasaydı Allah korkum olmasaydı hersey cok farklı olurdu . Çünku icim oyuldu 1,2 derken 4 bebek bedenimde icimde taşıdığım beslediğim ümit ettigimhayal kurduğum bebeklerim. Simdi insanların daha bebek yapmiyormusunuz soruları ( kimseye söyletmemiştim hamileligimi)eltilerimin bebeklerie attıkları havalara bana laf atmalarını arkamızdan edilen dedikodulara maruz kalicak hic bir zaman biri bana anne demicek . Buarada 1 aylıkken butun aileye hamilelikler hava atan akrabamız butun hamileliğinde gezen tozan akrabamız doğurdu . Simdi ben her o bebegi gördüğümde kendi kızımı hatirliccam . İste kızlar hepsi bu toplamda ömrümün 18 ayı bebek ümidiyle iğnelerle yatalak bir sekilde ve ellerim bomboş olarak gecti . Simdi gülmek bedenime ağır geliyor . Hic birşeyin anlamı yok artık hic birşeyin .
canım ben birkez gittim korunma sürem bittikten sonra genel bir muayene,doğustan kısalık varmı gibi bakıldı.Su an Arda beyın hastası olan var mı aramızda kızlar?
bende seni cok öpüyorum canımmmmmmmmm ne güzel dualar etmişsin gönülden Aminn diyorum.biz de inşallah bebek pışpışlarken sizin haberlerinizle mutlu olucaz.önce 28.haftanızı sonra vakti zamanı gelince doğumunuzu tebrik edicez.tüm kalbimle dua ediyorum.herkes mutlu olsun anneler bebeklerine kavuşsun.doğru zaman geldiğinde hayırlısıyla hepimizin
kolları dolsun.seni kocaman öpüyorum:)))
hoşgeldiniz canım ne cok duygulandım.kızlarrr biz geldik
sonunda duru hanım geldi geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir biz doğumdan sonra annemde kaldık on gün iki gündürde kayınvalidedeyim nasip olursa pazar günü evime gidicem kızım 21 nisan pazar sabahı saat 10.37 de dünyaya geldi epidurl sez. oldu çok rahattı çok güzeldi ilk ben gördüm onu hepinize dua ettim bebek isteyenler hemencik hamile kalsın hamişlerde sağlıkla zamanında miniklerini kucaklasın diye kızım 3230 kilo doğdu sonra 3 kg ye indi bugün tekrar tartıldık 3.070 kg olmuş sarılığımız var biraz sezeryan olduğu için süt hemen gelmedi tam dört gün uğraştık ayy ne kadar karışık yazdım kusur bakmayn artık acele edince böyle oldu hepinizi öpüyorum kendi evime gidince fırsat buldukça açarım artık
umudum gözün aydın canımmm...pıt pıtları duymussunKizlar ben dondum doktordan bebegimin kalp atislarini duyduk ama kanama varmis ondan kahve akinti geliyormus cok siki yatak istiharati dedi sadece tuvalete kalk dedi 6+4 gunluk hamileymisim yalniz bebegimin kalp atislari bana biraz zayif geldi 118 atiyor doktor normal dedi birdahaki haftaya yukselcek kalp atislari dedi yani merak etme zayif degil dedi haberler simdilik bukadar insallah su kanamada kesilir azmis ama doktor hic olmamasi gerekiyor dedi busefer cok yakin davrandi sevgili doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?