Canım merhaba, benim dikişimi Tarık Aksu attı..Çok iyi bir doktor..Ama doğumumu o yaptırmadı, nedenine gelince...... Çok iyi bir doktor olmasına rağmen; tüp bebek hastaları, gebelik takipleri, kadın hastalıkları, Hacettepe'de dersler, HRS'de yönetim kurulu toplantıları arasında bölünmüş durumda, çok meşgul...Bu yüzden dikişten sonra vermesi gereken ilacı unuttu..Ben de bu konuda bilgisizdim..Ama yine de sordum, ilaç vermeniz gerekiyormuydu diye..Hayır dedi..Derken kasılmalarım başladı, ben bile onların kasılma olduğunu anladım..Kendisine ulaşmaya çalıştım..6 saat sonra döndü..O esnada doğum başlayabilirdi..Sonra bu forumu keşfettim, brudaki arkadaşların kullandığı ilaçları öğrenip, "Benim durumumda, Prepar vs kullanılıyormuş" dedim.."Merak etme seninki daha etkili demez mi"...Çıldırdım, bir daha dikişin kontrolü için bile gitmedim..İnanın bu kız doğurdu mu acaba deyip aramadı bile..Ayrıca hiçte ucuz bir doktor değildir kendisi, muayene ücreti 216 YTL, dikiş için 1.800 YTL ödedik..Keşke azıcık ilgi gösterseydi de, helal olsun diyebilseydim...Ama yine de kızımı kucağıma almamda katkısı var, Allah razı olsun diyeyim..
Sana diyeceğim, dikiş için kesinlikle düşünülebilir..Çok tecrübeli ve bilgili bir doktor..Ama gebelik takibi denince tecrübenin yanında, 24 saat ulaşabileceğimiz bir doktor lazım bize..Kendisi öyle bir doktor değil maalesef..