- Konu Sahibi hidennisko
- #2.601
Canım bizimki de 3000 doğdu, 3 gün sonra 2750 idi..Biraz fazla kilo verdi..Sonra 1 aylık kontrolümüzde 4.260 olmuştu..Ama o zaman kilo aldığını anlamıştım, şimdi 15 gün oldu ve sanki almıyormuş gibi geliyor bana da.. Zaten 15 gündür kusmaları da arttı..15 gün sonra randevumuz var, iple çekiyorum valla..Bebekler için üretilen tartılar var aslında ama alırsak sürekli tartmak isterim, bebişi rahatsız ederim diye korkuyorum..Akışına bırakmak en mantıklısı galiba..
BEN TAVSİYE EDERİM BEBEK TARTISINI BEN NETTEN ALMIŞTIM.AMA GEÇENLERDE ARÇELİKDE GÖRDÜM BAYA UYGUN FİYAT.BANYO YAPTIRMADAN ÖNCE TARTIYORDUM VE DOKTORA GÖTÜRMEDEN ÖNCEDE ÇÜNKÜ ORDA SOYUP GİYDİRMEK ZOR OLUYORDU.İÇİNİZ RAHAt OLUR EN AZINDAN...KUSMA PRBLEMİDE ZAMANLA AZALIYOR GAZ ÇIKARMASI ÖNEMLİ HATTA EMZİRME ARASINDA DA YAPIN SONRA TEKRAR DEVAM EDİN DAHA İYİ OLUYOR BARIŞDA YEDİRDİKLERİMİZİ HEP ÇIKARRIYORDU O ŞAKİLDE HALLETTİ .VE MUTLAKA YAN YATIRIN.BEN YAN YASTIĞI ALMADIM ŞU DENİZ SOSİSLERİ VARYA...ONLAR GİBİ POLARDAN DIKTIM İÇİNE PAMUK DOLDURDUM YATIŞ POZİSYONUNA GÖRE SIRTINDAN KARNINA DOĞRU UZATIYORDUM HEM KENDİNİ GÜVENDE HİSSEDİYORDU HEMDE KUSMALAR KONUSUNDA TEDİRGİN OLMUYORDUM DOKTORUMUZ TAVSİYE ETMİŞTİ.AMA YAKINDA HERŞEY YOLUNA GİRER MERAK ETMEYIM
KENDİNİZE BEBİŞİNİZE İYYİİ BAKIN