- Konu Sahibi hidennisko
- #3.401
opuyorumnanaktanmerhaba canımcım başladım başlamasına ama bugün 21. günüm rahim kalınlığım 8mm ölçtü doktor geçen sefer transferimde 7,5mm miş onunla tutmadığı için şimdi daha kalın olmasını bekliyoruz bir hafta on gün daha takip edilecek canım.. olmazsa bu ayda es geçicez.. çok canım sıkılıyor..:çok üzgünüm: eskiden tedavimde hiç böyle sorunum yoktu rahim kendi kendine kalınlaşıyordu ama şimdi doğumdan sonra dengem değişti sanki..inşalah istediği kadar kalınlaşırda transferimde hayırlısıyla olur haftaya yoksa 2 ay daha ertelenecek bebişime kavuşmam canım...mafoldumben
:uhm:sen neler yaptın başladın mı tedaviye..
canımm benim herşeyin akışına bırak bence hayacan yapma kafanı bulandırma..sürekli yaa kaydirigubbakcemile5 aceleci olma bu ay olmassa diğer ay taransferin olur şanslısınki yumuşların seni hazırda bekliyorlar zaten:kedi: ama sen iyi olki onlarda sana tutunsunlar...yapma böyle kavuşacaksın bebişlerine..ana bebişlerin dedimmm demekki ikiz olacak
ben tadaviye yarı buçuk başlıcamm..kasık ağrım çok bu ay adetimde gecikince kan ve idrar tahlileri verdim kanda gebelik nagatif çıkınca doktor farlutan verdi..idrardede intihap varmışş birde kistlerden dolayı bukadar çok ağrıyormuşşbenneyaptımki..benden bukadar...öptümmsenii yerencimmm
SALİHASCIM iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor..umarım bi sorun yoktur...
tadavim şu aralar kasıklarımdan şikayetciğim...bu aralar onunla ilgileniyorum...görüşmek üzere sen neler yapıyorsun...