Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba aynı şeyi yaşıyorumSelam arkadaşlar öncelikle Rabbim hepimize sağsalim bebişlerimizi kavuştursun inşallah
Benim sorunum şu; bugün kendi doktorumdan hariç özel olarak gittiğim doktoruna gittik eşimle. Amacımız cinsiyetini öğrenmekti çünkü kendi doktorumuz ikili testten sonra bidaha 20.haftada detaylı ultrason için çağırdı ve önümüzde 6 hafta vardı. Dayanamayıp daha hamile kaldıktan sonra 1 kere gittiğimiz doktora yine gittik. Neyse açıklayacam diye çok uzattım şu an 15+3 deyim bana serviks uzunluğumun kısa olduğunu söyledi. 25mm miş panik yaptım biraz takip edilmesi gereken bi durum dedi. Bizde eşimle bu önümüzdeki hafta kendi doktorumuza gidicez birde bakalım ne diyecek. Benim gibi aynı haftada aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oldu mu? Ve olduğsa ne dendi ne yapıldı.
Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba aynı şeyi yaşıyorum
Çok sağolun ben başka ülkede yaşıyorum o yüzden özel hastane de yok daha çok korktum :/ inşallah ben de normal zamanında doğururumBenim de 25 mmdi detaylıda ortaya cikti
Perinatolog takibinde evde hep yattim ve progestan kullandım 32.haftaya kadar sonra düzeldi.
Dinamik bir yapıya sahipmiş uzayıp kısalıyormuş.
Bu arada sadece solunuza mı yattınız yani ne kadar kalktınız ayağa solum uyuştu ilk günden :/Benim de 25 mmdi detaylıda ortaya cikti
Perinatolog takibinde evde hep yattim ve progestan kullandım 32.haftaya kadar sonra düzeldi.
Dinamik bir yapıya sahipmiş uzayıp kısalıyormuş.
bende de aynı durun var serklaj yok 29 haftada 25mm çıktı yatıyorum sağ sol dedi doktor sadece düz yatmak yok dediBu arada sadece solunuza mı yattınız yani ne kadar kalktınız ayağa solum uyuştu ilk günden :/
Teşekkür ederim, İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizebende de aynı durun var serklaj yok 29 haftada 25mm çıktı yatıyorum sağ sol dedi doktor sadece düz yatmak yok dedi
Bu arada sadece solunuza mı yattınız yani ne kadar kalktınız ayağa solum uyuştu ilk günden :/
Merhaba kacinci haftadan itibaren basladi sorunbende de aynı durun var serklaj yok 29 haftada 25mm çıktı yatıyorum sağ sol dedi doktor sadece düz yatmak yok dedi
Merhaba seklaj oldunuz mu kacinci haftada basladi acilmaBol bol dinlenin dediğim gibi dinamik bir yapıya sahip benim sonra 32 lere cikti
38+0 da dogum yaptim
Bol su icin ama progestan bana cok iyi geldi
Sağ - sol diye bir sey demedi doktor normal dinlendim hep
Stres yapmayın 25 mm altı riskli 25 mm sınır
18 haftamda tam kanama oldu ozaman öğrendim kısalma olduğunu 44mm den 32mm e düşmüş doktor 10gün sonra tekrar baktı 30mm e düştü ve 2ay boyunca 30mm de stabildi ama son kontrolde 29+2 de 25mme düşmüş dedi ve daha sıkı yatak istirahati verdiMerhaba kacinci haftadan itibaren basladi sorun
Merhaba seklaj oldunuz mu kacinci haftada basladi acilma
Çok teşekkür ederim nazik cevabınız için darısı başıma söylediğiniz gibi yapıcamBol bol dinlenin dediğim gibi dinamik bir yapıya sahip benim sonra 32 lere cikti
38+0 da dogum yaptim
Bol su icin ama progestan bana cok iyi geldi
Sağ - sol diye bir sey demedi doktor normal dinlendim hep
Stres yapmayın 25 mm altı riskli 25 mm sınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?