- 11 Ocak 2020
- 45
- 12
- 38
- Konu Sahibi Aysgl Arcn
-
Canim rahimini diktirebilirsinSelam Hanımlar. Şuan 16 haftalık hamileyim. Rahmimde septum var ve doktor 2 seferdir rahim ağzında açıklıktan bahsediyor. 1 hafta arayla kontrole gittim ve açıklığım çoğalmış. Suan 3.8 mm imiş. Ağrılarım da var. Başına gelen var mı acaba. Ya düşük ya erken doğum diyor doktor. Çok riskli durumdasın diyorlar. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
SelamSelam Hanımlar. Şuan 16 haftalık hamileyim. Rahmimde septum var ve doktor 2 seferdir rahim ağzında açıklıktan bahsediyor. 1 hafta arayla kontrole gittim ve açıklığım çoğalmış. Suan 3.8 mm imiş. Ağrılarım da var. Başına gelen var mı acaba. Ya düşük ya erken doğum diyor doktor. Çok riskli durumdasın diyorlar. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Erken dikilmesi lazımmış geç kalınmışCanim rahimini diktirebilirsin
Bana erken atılması lazım dedi doktorum amaSelam
Oğluma hamileliğimde 26'haftada rahîm ağzına dikiş atılmıştı dr.unun da dedigi gibi erken doğumla kaybetme riskim vardı çok şükür dikiş sonrası istirahatle 38. Haftaya kadar dayandım ve oğlum doğdu.
Şimdi tekrar hamileyim 2 hafta sonra önlem amaçlı dikiş atılacak yine..
Sormak istediğiniz birşey olursa yardimci olurum
Başka bir dr.â da gidin hatta perinatoloji uzmanı olsunBana erken atılması lazım dedi doktorum ama
Tmm teşekkür ederimBaşka bir dr.â da gidin hatta perinatoloji uzmanı olsun
Benim sormak istedigim birsey var bende serklaj olali bir ay oldu 24.haftam bitti bugun surekli yatiyorum kabizlik sorunum var ve bugun tuvalette zorlaninca pembe lekelenmem oldu ve gecti siz boyle bir sorun yasadiniz mi dikislere mi zarar verdim acaba yarin kontrole gidecegim ama cok korkuyorumSelam
Oğluma hamileliğimde 26'haftada rahîm ağzına dikiş atılmıştı dr.unun da dedigi gibi erken doğumla kaybetme riskim vardı çok şükür dikiş sonrası istirahatle 38. Haftaya kadar dayandım ve oğlum doğdu.
Şimdi tekrar hamileyim 2 hafta sonra önlem amaçlı dikiş atılacak yine..
Sormak istediğiniz birşey olursa yardimci olurum
Hayır olmadı gönlünüzü ferah tutun inşallah birşey yoktur bence,dr.dan sonra buraya yazar misinuzBenim sormak istedigim birsey var bende serklaj olali bir ay oldu 24.haftam bitti bugun surekli yatiyorum kabizlik sorunum var ve bugun tuvalette zorlaninca pembe lekelenmem oldu ve gecti siz boyle bir sorun yasadiniz mi dikislere mi zarar verdim acaba yarin kontrole gidecegim ama cok korkuyorum
Insallah iyi seyler yazarimHayır olmadı gönlünüzü ferah tutun inşallah birşey yoktur bence,dr.dan sonra buraya yazar misinuz
Canim benim serklaj 19+5 haftalikkken yapilmisti zaten serklajdan 1 ay sonra zorlamaya bagli lekelenmem olmustu kontrolde doktorumda dedi zorlamissin diye suan hala yatiyorum sadece lavabo icin kalkiyorum Allahin izniyle hepimiz 36lari goruruz insallah
Aa doğru ben başkasıyla karıştırmışım.Canim benim serklaj 19+5 haftalikkken yapilmisti zaten serklajdan 1 ay sonra zorlamaya bagli lekelenmem olmustu kontrolde doktorumda dedi zorlamissin diye suan hala yatiyorum sadece lavabo icin kalkiyorum Allahin izniyle hepimiz 36lari goruruz insallah
Allah yardimcin olsun canim benim ilk gittigim doktor acilmam oldugu halde serklaja gerek yok demisti sonra bende perinatologa gittim rahim agzi 24mm cikti serkalaj kesinlikle yapilmali dedi ama daha onceden gecirdigim bir rahatsizlik yuzunden yapmaya cesaret edemedi sonra baska doktora daha gittim prof oda serklaj sart dedi ve ona yaptirdim ilk doktorum telefonla arayip hala bana serklaja gerek yoktu diyip durdu tabikide ona devam etmiyorum artik imkanin varsa sende perinatolaga git benceAa doğru ben başkasıyla karıştırmışım.
İnşallah inşallah ben takipteyim haftaYa çarşamba kontrol var yine ölçülecek rahim ağzı bakalım Serklaj â.karar verecekler mi
Âmin cnmAllah yardimcin olsun canim benim ilk gittigim doktor acilmam oldugu halde serklaja gerek yok demisti sonra bende perinatologa gittim rahim agzi 24mm cikti serkalaj kesinlikle yapilmali dedi ama daha onceden gecirdigim bir rahatsizlik yuzunden yapmaya cesaret edemedi sonra baska doktora daha gittim prof oda serklaj sart dedi ve ona yaptirdim ilk doktorum telefonla arayip hala bana serklaja gerek yoktu diyip durdu tabikide ona devam etmiyorum artik imkanin varsa sende perinatolaga git bence
Siz ne yaptiniz ne durumdasınızErken dikilmesi lazımmış geç kalınmış
İgne oluyorum ve progestani fitil olarak kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım nolacakSiz ne yaptiniz ne durumdasınız
Önemli değil şuan kaç haftaliksin bende progestan fitil e devam ediyorum dikişe gerek görmediler takipteyimİgne oluyorum ve progestani fitil olarak kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım nolacakgeç gördüm kusura bakma
Benimde yok dikisim 25 olduk maşallahÖnemli değil şuan kaç haftaliksin bende progestan fitil e devam ediyorum dikişe gerek görmediler takipteyim
Maşallah inşallah sağ salim vakitlice gelir bebelerimizBenimde yok dikisim 25 olduk maşallahsıkıntımız yok şuan çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?