Malesef birkaç gün önce bebeğimi kaybettim 2. Gebelikte serklaj istiyorum
Merhaba basiniz sagolsun 23. Haftada teşhis kondu acil serklaj oldum ama herhangi bir ağrı hissetmedim açılmayla ilgiliRahim ağzı yetmezliği ile düşük veya erken doğum yapanlar açılma olurken ağrı hissetiniz mi?
Maalesef daha yeni 20 haftalık kayıp yaşamış biriyim tam olarak dediğiniz gibi…Ağrı hissedilmiyor maalesef
Çok sinsi bir hastalık son dk farkediliyor iş işten geçmiş oluyor
Bende 1.5 sene önce üçüzlerimi 20 haftalıkken kaybettimMaalesef daha yeni 20 haftalık kayıp yaşamış biriyim tam olarak dediğiniz gibi…
Sizinde başınız sağolsun,gerçekten zor dediğiniz gibi yaşayan anlar…Bende 1.5 sene önce üçüzlerimi 20 haftalıkken kaybettim
Suan 35 haftalık hamileyim 14. Haftada serklaj oldum
Allaha şükür tedavisi olan bir hastalık
Başınız sagolsun bu acıyı en iyi yaşayan anlar çok çok zor rabbim sabır versin
Allah razı olsunSizinde başınız sağolsun,gerçekten zor dediğiniz gibi yaşayan anlar…
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
Serklaj ameliyatınız nasıl geçti zor muydu?
Ondan sonra herhangi bir risk vs oldu mu nasıl ilerlediniz bahsedebilir misiniz rica etsem
1-2 saate çıkarıyorlar mıymış iyi o zaman. Özelde nasıl bilmiyorum ama doğum yaptığım devlet hastanesindeki doktor serklajdan sonra 1 gün yatıcaksın demişti tabi oraya gitmeyi düşünmüyorum.Allah razı olsun
Serklaj ameliyatı çok kolaydı genel anestezi altında yaptılar 1-2 saat hastanede kaldım sonra eve çıktım
Allaha şükür hiçbir riski olmadı
Ama serklaj olunca enfeksiyona dikkat etmek gerekiyor ve genelde kaçınılmaz oluyor 2 kez fitil felan kullandım başkada birşey yapmadım
Yani çok kolaydı
Bazıları 1 gün yatırıyor ama genel olarak yatmaya gerek yok sonuçta tedbir amaçlı yapılıyor acil yapılanlara yatış veriliyor genelde1-2 saate çıkarıyorlar mıymış iyi o zaman. Özelde nasıl bilmiyorum ama doğum yaptığım devlet hastanesindeki doktor serklajdan sonra 1 gün yatıcaksın demişti tabi oraya gitmeyi düşünmüyorum.
Serklajdan sonra sürekli yattınız mı peki
O korkuyu bir kere yaşayınca çıkmak istememişsinizdir haklı olarak anlayabiliyorum,eşim bile şimdiden birdaha olursa yatıyorsun diyor. Ben hamileykende öyle temizlik vs ağır bir iş yapmadım ama nasip mi şans mı diyelimBazıları 1 gün yatırıyor ama genel olarak yatmaya gerek yok sonuçta tedbir amaçlı yapılıyor acil yapılanlara yatış veriliyor genelde
Ben 1 ay yattım sonra ev işlerimi yapmaya başladım
Ama şimdiki aklım olsa dışarı felanda çıkardım
Doktorum çıkabilirsin diyodu ben çıkmıyodum
Kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorumda,ilişki yasağı var mıydı bir şey demiş miydi doktorBazıları 1 gün yatırıyor ama genel olarak yatmaya gerek yok sonuçta tedbir amaçlı yapılıyor acil yapılanlara yatış veriliyor genelde
Ben 1 ay yattım sonra ev işlerimi yapmaya başladım
Ama şimdiki aklım olsa dışarı felanda çıkardım
Doktorum çıkabilirsin diyodu ben çıkmıyodum
Evet canım serklaj olunca zaten ilk yasak ilişki oluyorKusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorumda,ilişki yasağı var mıydı bir şey demiş miydi doktor
Tabi herkesin süreci farklı olabilir ama sorayım dedim
Normal doğum mu yapıcaksınız pekiEvet canım serklaj olunca zaten ilk yasak ilişki oluyor
Çünkü enfeksiyona çok yatkın bişey
Evet canım inşallahNormal doğum mu yapıcaksınız peki
Hızlı ve kolay şekilde olsun inşallah,sağlıkla kucağına alınEvet canım inşallah
Amin inşallahHızlı ve kolay şekilde olsun inşallah,sağlıkla kucağına alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?