rahim agzi yetmezligi

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
13 haftalik hamileyim , doktor rahmin kisa dikis atmamiz gerekebilir dedi , 17. Haftanda gel bir gorelim dedi ama beni.endisem bebek 17 haftalikken serkaj olurmu korurmu =( ama doktorda bosuna onca yil okumuş degil herhalde of kafam karisik

13 haftalik hamileyim , doktor rahmin kisa dikis atmamiz gerekebilir dedi , 17. Haftanda gel bir gorelim dedi ama beni.endisem bebek 17 haftalikken serkaj olurmu korurmu =( ama doktorda bosuna onca yil okumuş degil herhalde of kafam karisik

Bende dikis var.12-13 haftalikken yapiliyor bu islem.niye 17 hafta dediki aceba belkide yapilmayacaktir.gec atilan dikisler pek koruyucu olmuyor diye biliyorum.belkide ben yanlis biliyorumdur

Ne zaman anlasildi serviks yetmezlogi belortileri varmiydi
13 haftamda ulturosondan bakti rahmin kisa gibi dedi tabi baya panik yaptim.korkma.ya keske soylemeseydim.dedi , 17. Haftanda bakicaz eger sıkıntı varsa dikis alabiliriz dedi yarin randevum var bakalim =(

Bende cok korkuyorum bugune kadar bisey demedi doktorum ama suanda baska yerdeyim dun gittim xoktor yoktu carsambaya kaldi bu gunlerdecok sancim oluyo gebelikten once rahime bakmisti alttan bisey demedi 17. Haftadada sancilandim yine acile gittim o zamanda elle muayne etmislerdi olsa bisey anlasilirmiydi sonrada karindan ultrasonla bakmislardi

Acikliga gore karar veiliyo sanirim bi koruyucu birde acilnserkaj varmis koruyucu erken donemde yapiliyo acilde gerektigi zamanmis

X