Rahim ağzına dikiş (serkĺaj) hakkında aydınlatılmaya ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

7082masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
6
1
1
38
24 haftalık ikizlerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Malesef doktorum erken farketmedi üstüne zaten ikizlerde serkĺaj yasak dedi. Şimdi tekrar ikizlere hamileyim serkĺaj yapılmalı mı yapılmamalı mı yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İkizlerde serkĺaj uygulayanların bilgisine ihtiyacım var lütfen bi yol gösterin bu korku yüzünden hamileliğin sevinemiyorum bile

Canm kaç haftalıksın bilmiyorum ama doktorunu değiştir rahim ağzı yetmezliğinde erken dönemde dikiş atılması gerekiyor geç kalma

Daha çok yeni 5 haftalık inşallah bu yolda Rabbim kimseyi boş çevirmez
Bende 24 haftalik erken dogum yaptim ikizlerimi kaybettim simdi 9 haftalik hamileyom yine ikiz bem perinatoloji uzmanina gidiyorum sende iyi bi hekim bul kendine ikili tesstten sonra bana dikis ayilacak birde her dr iyi atamiyormus dr iyi arastir serklajda kim basariliysa ona git

Herkeze merhaba Allahim bütün.hamilelere hayırlısıyla vaktinde dogurmayı nasip etsin.Sizlere hikayemi kisaca anlatayım 7.tüp bebek denemem de 37 yaşinda anne oldum cok şükür oglum 40 aylik olcak insaallaahh ve 8.tedavimle 2.ye hamileyim Allahim nasip ederse bi.oglum daha olacak.Ben de çift rahim var yanii rahim.anomalim var ilk gebeligimde 18.haftam serkulaj atildi servikal uzunlugum 5.2 den 3.6 ya düştü 15 günde.Ve 36+3 de oğlum dogdu çook şükür.Bu gebeligimde ise bayramın 3.günü hafif leke geldi çarşamba günü kontrolümde rahim boyumun 3.1 e düştüğünü ve rahim ağzim açıldıginı ögrendik acil serkulaj yapildi ve suan yatiyorum perşembe günü kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek herkzeze iyi günler

Arkadaşlar doktor çoook önemli bu konuda ve vajinal muayene.Karindan ölçüm ile anlaşılamıyo.

Bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim aynı şekilde. İkinciye ne kadar süre sonra hamile kalabildiniz?

İkinciye ne kadar süre sonra gebe kaldınız?
Doktor bulabildiniz mi dikiş işlemi için?
Kaçıncı haftada dikiş atılması gerekliymiş bide bi zararı var mı?
Çok soru sordum ama bende ikinci kez gebe kalırsam aynı problem yüzünden kaybetmekten korkuyorum

Bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim aynı şekilde. İkinciye ne kadar süre sonra hamile kalabildiniz?
Ben sezeryan oldum onun icin bir yil bekledim kardesimin dugunu falan atlatim diye erteldim sezeryandan sonra 17 ay sonra hamile kaldim ama tedaviyle

Hangi sehirdedin ki riskli gebelik uzmanina attirin dikisi 12 16 haftalari arasi atiliyo ama senin düsuk cok erken olmus rahim aniden mi acildi

Hangi sehirdedin ki riskli gebelik uzmanina attirin dikisi 12 16 haftalari arasi atiliyo ama senin düsuk cok erken olmus rahim aniden mi acildi

Ben artvindeyim ama dikiş için İstanbul'a da gidebilirim. Doktorların umursamaz tavrı yüzünden sancımın Doğum sancısı olduğunu anlamadılar beni parol verip eve yolladılar. Evde parça düştü ve çocuk aşağı düştü. Tekrar gittim bi kaç saat sonra Sevk verdiler Rize'ye. Oraya gittiğimde de iş işten geçmişti çocuk rahim ağzına inmişti Rahim 1cm açılmıştı dikiş atamayız suyu patlar dedi. Üç gün yatırdılar ama daha fazla müdahale edemediler normal Doğum yaptım. Canlı canlı kaybettim bebeğimi.

Istanbulda arda lembet duydum canim arastir riskli gebelik uzmaniymis sanirim muane ucreti 500 tl miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…