• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzında yumuşama

quality22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Merhaba kızlar bugün 36+0 doktor kontrolüm vardı 1 haftadır aşağıda çok baskı hissettiğimi söyledim doktorum aşağıdan bakalım dedi bebek iyice aşağı dayabmış dedi sonra çatı muayenesi yaptı ve rahim ağzı yunuşamış dedi sizce doğuma ne kadar zaman kala yumuşama olur çok heyecanlıyım

Çok takılma sen bunlara, olur öyle belirtiler, son haftaların tadını çıkar, ha geldi gelecek diye kaygilanma, vakti gelince anlarsın diyenlere sinir oluyordum da gerçekten vakti gelince anlasiliyor, ön belirtiler stresten heyecandan başka işe yaramıyor 😂
* Sağlıcakla kolaylıkla gelsin kavuşun inşallah 🩷

Çok takılma sen bunlara, olur öyle belirtiler, son haftaların tadını çıkar, ha geldi gelecek diye kaygilanma, vakti gelince anlarsın diyenlere sinir oluyordum da gerçekten vakti gelince anlasiliyor, ön belirtiler stresten heyecandan başka işe yaramıyor 😂
* Sağlıcakla kolaylıkla gelsin kavuşun inşallah 🩷
İnşallah çok teşekkür ederim🩷

Merhaba kızlar bugün 36+0 doktor kontrolüm vardı 1 haftadır aşağıda çok baskı hissettiğimi söyledim doktorum aşağıdan bakalım dedi bebek iyice aşağı dayabmış dedi sonra çatı muayenesi yaptı ve rahim ağzı yunuşamış dedi sizce doğuma ne kadar zaman kala yumuşama olur çok heyecanlıyım
günümüz aynı ben de 36+0'üm bugün, cuma veya 37+0'da kontrole gideceğim
Merak ettiğim ben de aşağıda bayadır baskı hissediyorum ama o baskı hep aynı, ilerlediğini düşünmüyorum kendimce. Siz farklı hissettiniz mi son günlerde? Çatı muayeneniz nasıldı acılı mıydı? :anneadayı:

Merak ettiğim ben de aşağıda bayadır baskı hissediyorum ama o baskı hep aynı, ilerlediğini düşünmüyorum kendimce. Siz farklı hissettiniz mi son günlerde? Çatı muayeneniz nasıldı acılı mıydı? :anneadayı:
Çatı muayenesi acitmaz bı tık baskı hissettiriyor, insan kendini kasmasa o baski da olmayacakta işte 😂 korkma basit birşey o bikac sn bile sürmüyor 😊 sende sağlıcakla kavus inşallah, benim 34 ten itibaren sancılarım.vardi çok yoğun baskım vardı, eli kulağında geldi gelecek dediler 39+6da geldi sıpa hiç acele etmedi 😊

Farklı hissetmedim hemen hemen aynıydı baskı hissi ama sanki bir anda doğuracakmışım gibi orda hareketlenme oluyodu. Çatı muayenesinden çok korkmuştum ama düşündüğüm gibi olmadı kısa sürüyor acılı değil biraz rahatsızlık veriyor o kadar

Back
X