• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzındaki yara

AskAsk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
2.449
6
356
Merhaba ben 29 yaşındayım,3 yıllık evliyim ,ilk 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım son bir yıldır kullanmıyorum ama hamile kalamıyorum.Geçensene doktora gittiğimde yumurta takibi yapıldı ve yumurta tembelliği teşhisi konuldu.İki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 3-4 yumurtam oldu 19 mm e kadar ama yine hamile kalamadım.Eşimin sperm testi yapıldı hiçbir sorun yok gayet iyiymis.Benim rahim ağzında yara olduğunu söyledi doktor hamileliğe engel değil dedi bi islem yapmadı.Ama ben acaba bu yüzdende hamile kalamıyor olabilir miyim ve eğer yaramı dondurursam gebe kalmak istemem de sorun çıkarmı daha tehlikeli olur mu benim için yaramı dondurmak ,çünkü rahim dondurulduğunda büzüşünce hamile kalmak daha zor olur diyorlar.(boyum 1.74 kilom 54.)
ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin a.s.

Merhaba ben 29 yaşındayım,3 yıllık evliyim ,ilk 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım son bir yıldır kullanmıyorum ama hamile kalamıyorum.Geçensene doktora gittiğimde yumurta takibi yapıldı ve yumurta tembelliği teşhisi konuldu.İki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 3-4 yumurtam oldu 19 mm e kadar ama yine hamile kalamadım.Eşimin sperm testi yapıldı hiçbir sorun yok gayet iyiymis.Benim rahim ağzında yara olduğunu söyledi doktor hamileliğe engel değil dedi bi islem yapmadı.Ama ben acaba bu yüzdende hamile kalamıyor olabilir miyim ve eğer yaramı dondurursam gebe kalmak istemem de sorun çıkarmı daha tehlikeli olur mu benim için yaramı dondurmak ,çünkü rahim dondurulduğunda büzüşünce hamile kalmak daha zor olur diyorlar.(boyum 1.74 kilom 54.)
ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin a.s.

selam geçmiş olsun. rahim ağzındaki yaraya yaptıracağınız müdahelenin gebe kalmanıza bir etkisi olmaz korkmayınız. ancak mevcut durum gebeliğinizi de engelleyen bir durum değildir. mutemelen yumurta tembelliği denilen şey yumurtlama sorunu ki size klomen önerilmiş. izlediğiniz yol doğrudur. belki tüplerin açık olup olmadığı rahim filmi çekilerek kontrol edilebilir. sevgiler. bol şans

çok teşekkür ederim doktor hanım beni aydınlattığınız için kolay gelsin

Back
X