Rahim Anomalileri

evdeyim canım haziranın ilk haftası sezeryana girecem dönmemiş koca kafalı oğlum :)

sen nasılsın kara kuzu oğlun iyimi

bacım hadı hayırlısı olsun bak nerdennereye geldıkkk

ama dıger yazınıokuyunca kendım geldım aklıma
ya bı rahat hamılelık yasayamadım
yok agrı yok kanama tedırgınlık offf
doktorum demıstı rahat ol dıye bak sımdı hamılelıgımı ozledım
kara kuzum ıyı 6 aylık olduk teyzesı yaaa
asılarını oldu dun artık 1 yasına kadar ası yok
allah senıde kurtarsın hersey ınsallah kolay we acısız gecer ınsallah akıllı bı oglusun olurda annesını dogunca uzmez
malum uykusuz her geceeeeeeeeeeeeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
optum canımcımmm

ha bu arada zeyhatcımm
bızım gıbı rahım anomalısı durumlarında zatı donmuyo bu sıpalar benımkıde donmemeıstı
zaten rahım anormal cocuk en rahat seklı secıyo we dönmuyo doktorum ılk gun dedı ters olur ve sezeryan olur dıye dedıgıde cıktı
donmesın bırak saglıklı olsun yeter..
BU ARADA HERKESE DUYURU BEBELER DOGUNCA TOPUK KANINI MUTLAKA ALDIRIN IHMAL ETMYEIN SAKIN HA

merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş

tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş

üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi

sunways güya ameliyat olduk rahmi normale getirdik bugünde dönmemişti dahada dönmez dönmesede olur ben normal doğum konusunda biraz tedirginim sabah eşimede diyorum bana normal doğum deseler hayatta yapamam ıkıncak gücüm bile kalmadım çok yoruldum diyorum

oğluna maşallah kocaman olmuş allah burdaki herkese o günleri göstersin

topuk kanı şeker testi kalça röntgeni o kadar çok şey varki aklımda inşallah bebek şekerden zarar görmemiştir allahım bari o sağlıklı olsun

sunways güya ameliyat olduk rahmi normale getirdik bugünde dönmemişti dahada dönmez dönmesede olur ben normal doğum konusunda biraz tedirginim sabah eşimede diyorum bana normal doğum deseler hayatta yapamam ıkıncak gücüm bile kalmadım çok yoruldum diyorum

topuk kanı şeker testi kalça röntgeni o kadar çok şey varki aklımda inşallah bebek şekerden zarar görmemiştir allahım bari o sağlıklı olsun

KORKMA IYI DUSUN BISEY OLMAZ ALLAHIN IZNI ILE
OGLUM DUN KONTROLDE 9.600 73 CM DI
EK BISE YENI BASLIYORUM:nazar::nazar:
ANNE SUTUNU SAKIN IHMAL ETME MIZIRDIYO BALKONA CIKARAYIM KUZUMU GELIRIM YINE

slm ... bakalım bizde böyle bebek haberleimizi paykaşıcazmı Allahım inşallah tez zamanda bize de tattırır bu duyguları öle korkuyorum ki kendi bebeğimin olmadığını düşünmek...neyse ben bugünleri unutmak için bi süreliğine bursaya gidiyorum çok bunalıma girdim inşallah güzel bi haberle gelirim Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah dualarımdasınız arkadaşlar...

mai senin adetlerin düzensizmiydiki doğum kontrol hapına 3 ay devam ettin yoksa ameliyat sonrası şartmı benim doktorum 1.kutun biterse yeter dedi acaba benim kullanmam gerekirmi?kafam karışı ya neyapmalıyım acaba sonuçta aynı teşhis niye tedavi aşaması farklı olsun demi?canım seninde hamilelik haberlerini alacaz çok yakında eminim içini rahat tut.

tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş

üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi

Maşşallah oğluna zeyhat..şimdiden kilosu çok çok iyiymiş..allah hakkında hayırlısını versin cnm bebişinle..

Bu testler rutin her yerde her bebeğe yapılıyo dimi.benim hiç bilgim yok ta..başka yapılması gerekn test filan var mı peki??

mai senin adetlerin düzensizmiydiki doğum kontrol hapına 3 ay devam ettin yoksa ameliyat sonrası şartmı benim doktorum 1.kutun biterse yeter dedi acaba benim kullanmam gerekirmi?kafam karışı ya neyapmalıyım acaba sonuçta aynı teşhis niye tedavi aşaması farklı olsun demi?canım seninde hamilelik haberlerini alacaz çok yakında eminim içini rahat tut.

Merhaba ceydan..bana dr um ameliyattan sonra 2 kutu cyclo vermişti.ilçalar biter bitmezde adet oluyosun zaten..bi de antibiyotik vermişti..benim adetlerim çok düzenliydi.onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ben cnm..belki dr ların hastaya göre karar verdikleri bi durumdur..sen yinede dr una güven..herkesin az çok farklılığı olabilir böle şeylerde cnm..mesela benim dr um ameliyatlardan sonra yapışıklıklar konusu için spiral takmamıştı..ama okuduğum kadarıyla çoğu kişide takılmıştı.dr um bana spiral uygulamasının artık pek faydasının olmadığının düşünüldüğünü, gerek olmadığını,eski bi yöntem olduğunu söylemişti mesela..bende güvendim kendisine saolsunki o konuda bi problemim olmadı..o yüzden sende dr una güven dediklerini harfiyen uygula ve içini de ferah tut..

zeyhatım, aman ilk bebeğini sağlıkla kucağına alda ikincisi lüks zaten bızler ıcın :) gerci rabbım ne ısterse o olur ama ben bırtane doğurabılırsem eğer ikinciyi zaten istemiyorum. bu zorlu sınavları tekrar geçmeye hıc gucum yok. ama mucize gelirsede neden olmasın dımı:)
bak tansıyonuna bende taktım şimdi. ismi basit '' tansiyon'' ama cok cıddı bişey. bebeğin gelişimini tamamladı nasıl olsa, neden almıyor doktorun?

kızlar banada dr ameliyattan sonra 2 kutu cyclo verdi, ilk önce çift çift beyazları içip bitirdim, sonrada yıne çift çift kahverengi olanları içtim. bende diyorum neden hala regl olmadım , demek ilaç bitince regl olunuyormus. hımm o zaman ıkı gunum daha var:) ılaç bitince hemen regl olunuyormukı. ya kızlar birde dr bana ilişki yasak falan dememişti. bizimde aksı gibi bu ay çok çalışacağımız tuttu, insallah bir zarar olmamıştır he? korunmama gerek yok zaten yumurtalarım ılaçsız buyumuyor.

kızlar banada dr ameliyattan sonra 2 kutu cyclo verdi, ilk önce çift çift beyazları içip bitirdim, sonrada yıne çift çift kahverengi olanları içtim. bende diyorum neden hala regl olmadım , demek ilaç bitince regl olunuyormus. hımm o zaman ıkı gunum daha var:) ılaç bitince hemen regl olunuyormukı. ya kızlar birde dr bana ilişki yasak falan dememişti. bizimde aksı gibi bu ay çok çalışacağımız tuttu, insallah bir zarar olmamıştır he? korunmama gerek yok zaten yumurtalarım ılaçsız buyumuyor.

İlaçlar bitince birkaç gün içinde olursun cnm..valla biz eşimle ne olur ne olmaz diye ilişki düşünmedik zaten.(enfeksiyon,mikrop kapma vs gibi) sonuçta ordan bi operasyon geçirildi.azcık rahat bırakıp normale gelmesi gerek dimii;)) ama tabii bişey olcak diyede bişey yok..biz fazladan önlem amaçlı pek yanaşmadık ilişkiye..

merhaba kızlar bugün çok sevindiğim bişey oldu çok çok önceden yazmıştım benim şu meşhur göz hastanesiyle davam vardı hani şubeleri olan adını yazmıyorum ne olur ne olmaz ama anlamışsınızdır :)

o davayı kazamışım çok mutlu oldum ama gene komik bir olay var benim 5000 liralık faturlarım vardı hakem sadece 750 liralık maddi tazminat cezası vermiş onlara glermisin ağlarmısın

ayrıca 4000 lirada anevi tazminat ödemeerini istemiş avukatım her ikisinide az bulmuş yargıtaya başvurmuş

haklı olduğum ortaya çıktıya kanazdımya ona bile seviniyorum dr bana çamur attı yok ameliyat sonrası ilgilenmemişim eşimle ben çok gençmişiz onun hakkı bizi süründürürmüş adam birde bana beddua etti

ah ah nasıl mutlu oldum öyle korkuyordumki hem haklı olup hem kaybtmekten

gözün aydın canımmmm..
haklı çıkmana sevindimm..:1rolleyes:

ayy..maşallah canım senin oğluşuna..kilosu da çok iyi bence.:nazar: :nazar: :nazar:
eğer bebek içerde büyümeye devam ediyorsa,bebeği almıyorlar.
demek ki seninki de öyle ki(bariz öyle:),onun için almıyordur.
ilaçlarla bir süre daha devam etmeye çalış..
sabret tatlım,mutu sona çok az kaldı..:lepi:
ve yine de şükretmelisin ki,bizim gibi yarım rahimlilerde bebeğin 3200 kg gibi :nazar: bir büyüklüğe ulaşması imkansız..benim bebiş de minnacık bişey olur herhalde..yer bulamayınca garibim napsınn..

senin oğluşuna da maşallah tatlım..:nazar:
ay ne güzel birsürü sağlıklı bebişimiz var ve gerisi de geliyor..
inşallah biz de bu günleri görebiliriz..:ecrin_bebek:

benim bu meselelerden önce 3-4 gün oynardı en fazla çok gecikmezdi adetim, bisürü şey oldu üst üste belki ondan(düzensizleşmesin diye) belkide tedbir amaçlı canım. ama sen canını sıkma çünkü son gittiğim doktor bir kutu bile kullanmış olmanız yeterli dedi.zaten o yüzden beyazlarını bitirip bi heyecan bıraktım ilacı.

slm ... bakalım bizde böyle bebek haberleimizi paykaşıcazmı Allahım inşallah tez zamanda bize de tattırır bu duyguları öle korkuyorum ki kendi bebeğimin olmadığını düşünmek...neyse ben bugünleri unutmak için bi süreliğine bursaya gidiyorum çok bunalıma girdim inşallah güzel bi haberle gelirim Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah dualarımdasınız arkadaşlar...

zerray ne kadar üzülme desekte üzüleceksin biliyorum ama en az şekilde yaşa bunu

bu bizim 2. topiğimiz burda ilk toplandığımızda sadece bir arkadaşımız hamileydi onunda çok sorunluydu ayağının biri dr daydı kalp şeklindeydi rahmi.

Bak şimdi çoğumuz tadavilerimizi gördük ameliyatlarımızı olduk kadar çok kötü olumsuz şeyi paylaştıkki hepimiz yaralıydık genede birbirimizi teselli ettik bebeklerimiz geldi hamileliklerimizi bile herkes gbi yaşayamadık her an bişey olacak diye sen sorunun şimdi öğrendiğin için dünyanın sonu gibi geliyor ama senin gibi olan çok bak en yakın örnek papatya kendiliğinden hamile kaldı

ben bu topikte durmu daha kolay insanalrdandım ama ben bile çok kötü şeyler yaşadım benim rahmim bile alınabilirdi ameliyatta. bebkleri o kadar seviyordumki daha hamile bile değilken bir bavul elbise aldım hiç unutmuyorum ameliayata gireceğim günün gecesi hepsini açtım tek tek öptüm eğer kötü bir şey çıkarsa ameliyattan bunların hepsini başkasına verin dedim aileme. O yere otuurp bavulu açıp onlara son kez baktığımı düşünmek öyle acıydıki.

eşime eğer ebbeğim olmazsa senle boşanırız diyordum onun bebek sevmeye hakkı vardı o baa ben sele bebek için evlenmedim yada benim çocuğum olmasa sen beni bırakacamısın derdi o zaman onu anladım asıl olan kocammış diye.

hatta evlatlık düşünüyordum annesi babası ölmüş yeni doğmuş bir bebeği alacaktım ailesi ölmüş olsunki büyüynce onları bulup bizi bırakmasın diye hatta gerçeği ona anlatacaktım birinden duyupta hayatı kararmasın diye düşün neler geçirdim içimden neler yaşadım

hamile kaldım sadece bir gün sevindim ertesi gün olaylar başladı bebeğimle bir mutlu olamadım bir hafta sonra doğacak ve hala bir adı yok eşyaları var ama ona bir ad koayamadık çünkü ya bişey olursa endişesi vardı halada var

unutma hepimiz bu yollaradn geçtik sende geçeceksin unutacaksın bunları ama ne olur kendini üzme ne kadar olmaz diye düşünsenden hep aklında elbet olacak diye düşün

gözün aydın canımmmm..
haklı çıkmana sevindimm..:1rolleyes:

ayy..maşallah canım senin oğluşuna..kilosu da çok iyi bence.:nazar: :nazar: :nazar:
eğer bebek içerde büyümeye devam ediyorsa,bebeği almıyorlar.
demek ki seninki de öyle ki(bariz öyle:),onun için almıyordur.
ilaçlarla bir süre daha devam etmeye çalış..
sabret tatlım,mutu sona çok az kaldı..:lepi:
ve yine de şükretmelisin ki,bizim gibi yarım rahimlilerde bebeğin 3200 kg gibi :nazar: bir büyüklüğe ulaşması imkansız..benim bebiş de minnacık bişey olur herhalde..yer bulamayınca garibim napsınn..

senin oğluşuna da maşallah tatlım..:nazar:
ay ne güzel birsürü sağlıklı bebişimiz var ve gerisi de geliyor..
inşallah biz de bu günleri görebiliriz..:ecrin_bebek:

boşver canım sağlıklı olsunda zayıf olsun sen onu sütaş çiftliğinle bir güzel büyütürsün :)

canım ebn ameliyattan sonra iç ilaç spiral falan kullanmadım o yüzden bunlar hakkında bilgim yok ameliyat sonrası normal günündede reglim geldi zaten

o yumurtaların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor benimde tedavi olmadığım ay büyüyp çatlamıştı :)

hamile kalmayın diyorlar ama neden diyorlar bilmiyorum hani kalınsa ne olur acaba

inşallah seni üzmeyecek ne ise o olur

maşallah oğluna canım inşaşah beğenirde bende 6 ay sadece anne sütü vermek istiyorum

Back
X