evet benim de kafam karıştı okuduğum forumlarda neredeyse herkes operasyon geçirmiş, farklı bir doktora daha gideceğim acıbadem sigortam olduğu için sadece acıbadem hastanesindeki doktorları tercih ediyorum, 14 eylülde prof. dr. rıza madazlıya gidicem bakalım o ne dicek, sen operasyon sonrasında hamile kaldın mı ne kadar süre sonra hamile kaldın.
ben dört sonu gelmeyen hamilelik tecrübesinden sonra çektirdiğim rahim filminde tüplerimden birinin tıkalı olduğu ortaya çıktı, yücel karamana götürdüm filmi histereskopi ve laparaskopi yaptı, operasyon esnasında rahmin t şeklinde olduğu tespit edildiği için onun düzeltmesi de yapıldı, şimdi tedavi sürecindeyim
rıza madazlıya hamile kalmadan gitme bence çünkü kendisi riskli gebelik uzmanıdır ben gitmiştim kendisine niye geldin ki sen şimdi seninle mi uğraşıcam ben diye bi de azar işittim, devlet hastanesine değil de özel muayenesine gitseydim ya da acıbademde iken gitseydim yine azar işitirmiydim bilmiyorum ama sonuçta o kafa değişmez hamile kalmadan gitsen de ilgilenmiyor ben kadın doğumcu ya da jinekolog değilim diyo yani hamileliğinin riskli olmamasına yönelik bi tedbir mahiyetinde bişey düşünüyosan yanlış adrestesin kesinlikle yücel karamana git derim ben...