Ben PKO hastasıyım yani adet düzensizliğim var.doktora çocuk istiyorum diye gidince bana önce ismini şuan hatırlamadığım yumurtlamayı destekleyici bir ilaç verdi,5 gün kullandım sonra progestron testi yaptı,yumurtlamamışsın dedi.2.ay ilaç verip rahim yapısını bozmak istemiyorum diyip iğne verdi,amaç sadece yumurtlamayı sağlamaktı.en düşük doz 25-30ml göbekten iğneye başladım ,yumurta takibi yapıyordu sonra benim yumurtalar çok tepki verdi,8-10 tane büyük yumurtam oldu,çoğul gebelik riski var bu durumda ilişki yasak dedi,benden 5-10 dakka içinde karar vermemi,yok bu ayki tedaviyi es geçeceğini yada yumurtaları toplayıp
tüp bebek deneyebileceğimi söyledi.Eşimi aradım,o da şaşkın neyse biz tüp istemiyoruz dedik,hemşire de rahim durumu iyi,şansın yüksek,yumurtaların boşa gitmesin dedi,doktorda tedavinin seyri değişti diyip baya makul bir fiyat verdi..bi anda tüp bebek olayını girdik.ilk denemede tuttu ama sonuna eremedik

( benim34.haftada gece birden suyum patladı,ardından kanamam ve müthiş bir kasık ağrım başladı..hastaneye vardığımda zaten kalp atışlarını duyamamıştık.acil sezeryana aldılar.doktorun demesi şuki,bebeğim makat gelişliydi (yarım rahimde dönme şansı pek yok) ,rahimağzı birden açılınca kordonu sarkıyor,rahim ağzında kafası değilde ayakları olduğu için kordon rahatlıkla dışarı çıkıyor ve plasentayı çekiyor..Yarım rahimde erken doğumlar olabiliyormuş,sonuçta rahmin taşıma kapasitesi daha az..
canım halen çok yansada yapabileceğim hiçbişey yok ne yazıkki
bu arada yeditepe üniversite hastanesi