• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Anomalileri

canım, benim ilk doktorum da yarım rahim mi,değil mi tam anlayabilmek için histeroskopi önermişti..sonra şu anki doktoruma gittim..ilk kez o zaman gitmiştim..öyle bilgili bir doktor ki ,histeroskopiye gerek yok,ben normal muayeneden anlarım dedi..ve tek muayeneden şıp diye anlayıvermişti yarım arhim olduğumu..ondan sonra zaten ilk doktorumu bıraktım..histeroskopi diyinceiacaba dedik para tuzağı mı bu??sonra şu anki doktorumu bulduk..doktor çok önemli..ve kendini de çok bızıklattırmamaya çalış derim canım..:1hug:çünkü bunların hepsi vücudu yıpratıyor,biliyosun..

haklısın bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bir operasyondan da geçmemek istiyorum ve çokta pahalı zaten 2 buçuk tl ben izmir şifada yaptırdım kontrollerimi ve gerçekten onu bende çok düşünüyorum acaba para içinmi diye senin doktorun kim ve nerede

Gçmiş olsun canım umarım iğne işe yaramıştır. Moralini bozma. Çok şükür senin tüp bebek sürecin çok güzel sıkıntısız geçti. İnşallah sonuda güzle olacak. Tekrar doktora giitiğinde ne dedi? Şu an bebeklerin durumu nasıl?

canım geçen salı tekrar gittiğimizde sadece nst'ye bağladı ve suyunu kontrol etti. suda devam eden bir azalma yoktu ve nst'nin sonucu iyidi. bu salı yine gideceğiz... yani şimdilik herşey iyi gidiyor; yakından takip ediyorlar. tahlil yapmamı istemişti; tahlil sonuçları da iyi çıktı yani sorun görünmüyor şimdilik. ben rahatım artık; kafaya birşey takmamaya çalışıyorum.

kızlar merhaba beni hatırladınız mı?çift rahimliydim 12.haftamda kanamam olmuştu sizden dua istemiştim.çook şükür stresli bir hamilelikten sonra minik kızımı kucağıma aldım.6 ay kabus gibiydi son 2 ay rahattım sadece.20.haftada su azalması dualar sayesinde 39.haftayı buldum.17 haziranda sezeryan oldum hala şoktayım.kızım şu anda yanımda uyuyor.evlatlık almayı eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm.

spinal anesteziylw sezeryan oldum çok rahattı.ilk ağlama sesini duydum.ALLAH herkese nasip etsin.ameliyat masasında kimseyi çocuksuz bırakma diye dua ettim.

ayrıca ben çift rahimli değilmişim.rahimde perde varmış çocuk bir köşeye sıkışmış.karnım sol tarafa doğru yamuktu ayrıca benim duruşumda yamulmuştu.herkes niye böyle duruyosun diyodu ben farkında değildim.herşey bir mucize kızım benim içime nasıl sığdı herkes şaşırıyor.49cm 2700 doğdu.

kızlar merhaba beni hatırladınız mı?çift rahimliydim 12.haftamda kanamam olmuştu sizden dua istemiştim.çook şükür stresli bir hamilelikten sonra minik kızımı kucağıma aldım.6 ay kabus gibiydi son 2 ay rahattım sadece.20.haftada su azalması dualar sayesinde 39.haftayı buldum.17 haziranda sezeryan oldum hala şoktayım.kızım şu anda yanımda uyuyor.evlatlık almayı eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm.

Merhaba canım. Tekrar hoşgeldin. Allah mink kızını anne babasına bağışlasın. Septuma rğmen bebeğini kaybetmemen çok güzel çok şanslısın. Hazır sezeyanda aldılarmı acaba o septumu? Bu arada kızının adını nekoydun? Çok sevindim canım. Ne kadar çok bebek çıktı topiğimizden çok şükür. Burası uğurlu bence :)

canım geçen salı tekrar gittiğimizde sadece nst'ye bağladı ve suyunu kontrol etti. suda devam eden bir azalma yoktu ve nst'nin sonucu iyidi. bu salı yine gideceğiz... yani şimdilik herşey iyi gidiyor; yakından takip ediyorlar. tahlil yapmamı istemişti; tahlil sonuçları da iyi çıktı yani sorun görünmüyor şimdilik. ben rahatım artık; kafaya birşey takmamaya çalışıyorum.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Doğum ne zaman? Herhalde sezeyan olacak. Muhteşem sona yaklaşıyorsun :)

Naz09 bende seni hayal meyal hatırlıyorum; yazdıklarını okumuştum... bebeğiniz hayırlı olsun. bebeğinizle birlikte bir ömür boyu mutluluk dilerim.

Zeyhat; mutlu son yaklaşıyor inşallah ; doğum temmuz ortası gibi olacak inşallah; ama her an alabiliriz de diyor dr; çünkü birinin suyu biraz azalmış; her hafta kontrole gidiyoruz. Sezeryan olacak evet; ben normal doğumdan yanayıdm ama ikiz olunca kimse risk almak istemiyor doğal olarak.

merhaba arkadaşlar.benim 2 düşüğüm oldu ve 3 gün önce rahim filmi çektirdim.rahmim kalp şeklindeymiş.önce bilmediğim için çok endişelendim.hemen doktoruma gittik ve beni çok rahatlattı.korkulacak bişey olmadığını bunun bebeğin yerleşmesiyle ilgili olduğunu söledi.yani şekil bozukluğu olan yere yerleştiğinde büyümüyormuş.ameliyatı en son düşün dedi.salı günü prof.a gidicez.bakalım o ne dicek.rahmi kalp şeklinde olupta bebeği olan var mı aranızda?çok endişe ediyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar.benim 2 düşüğüm oldu ve 3 gün önce rahim filmi çektirdim.rahmim kalp şeklindeymiş.önce bilmediğim için çok endişelendim.hemen doktoruma gittik ve beni çok rahatlattı.korkulacak bişey olmadığını bunun bebeğin yerleşmesiyle ilgili olduğunu söledi.yani şekil bozukluğu olan yere yerleştiğinde büyümüyormuş.ameliyatı en son düşün dedi.salı günü prof.a gidicez.bakalım o ne dicek.rahmi kalp şeklinde olupta bebeği olan var mı aranızda?çok endişe ediyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.

başka sitelerde okumuştum ben canım kalp şeklinde rahmiolup da hamile kalanları..doğal yoldan hamile kalıp,sağlıcakla bebişlerini getirdiler dünyaya..çok fazla endişe etmene gerek yok bence tatlım..kalp şeklinde ropuyorumnanaktanahimlilerde doktor ameliyatı çok fazla önermiyor zaten..

Gelinck83 selam; bu forumda bir arkadaş vardı Bride onunki kalp şeklindeydi; geçen sene bir bebeği oldu... yani kalp şeklinde olan rahimleri ameliyat etmiyorlar; başlarda kanama olabiliyor ve bebek bir tarafa yerleşiyor; korkulacak bir şey yok ama eğer perde varsa rahimde yani kalp şekli çok çok belirgin ise o zaman ameliyat gerekebiliyor.. bunun kararını ancak dr verebilir. bol şanslar

Osetya naptın? sana transfer yapılacaktı ; testi ne zaman yapıyorsun ?
canım geçtiğimiz cumartesi oldu transferim..yarım rahim old.için 1.kalitede 2 embriyo transfer ettiler..yani bugün tam 1 hafta olmuş oldu..kan testim 2 temmuz perşembe günü..ama ben sabırsızlığımdan ve merakımdan her Allahın günü idrar testi yapıyorumkaydirigubbakcemile3gerçi daha pozitifi göremedim ama..opuyorumnanaktanAllahıma hep diyorum ki;herhangi bir kayıp yaşamadan bebeğimi sağsalim kucağıma alabileceksem Allahım inşallah hamileyimdir diyorum..hakkımızda hayırlısı.yani negatifi görsem de çok fazla üzülmeyeceğim,hazırladım kedimi..

ay77 canım sen nasılsın??yakında ikiz annesi olacaksın inşallah Allahın izniyle..bebişlerinin durumu nasıl??bu arada şanslı olduğunu unutma..ne güzel bak,rahmin uygun ki ikizlerin var..ben endimi bildim bileli hep ikiz hayali kurdum ama nereye kadar??yarımrahim olduğumu öğrenene kadar..eşim de ikiz hastası..ama yapacak bişey yok..rahmim elvermiyor..tek olsa ona da razıyım da..neyse canım herşeyin hayırlısı..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar ben cumartesi primolut n ye başladım. Reglimi 2 3 gün ertelemek için. ışlerimi ona göre ayarladım. Sonrasında regl olunca klomene başlayacak dr. Ayın 6 sından sonra herşey başlıyor. Bu primolut n ne iğrenç ilaçmış. Bana cinnet geçirtecek. Gündüz bişey yok. Gece sinirden uyuyamıyorum. Eşimle her akşam uğraşıyorum. Yediği yemek içtiği sigaraya için çatıyorum. Regl olurken bu kadar gergin olmuyordum. Bir an önce şu gün gelsede kurtulsam. Klomen falanda bu kadar stres yapıyormu. Yoksa kendimi ben bile çekemem :)

Merhaba kızlar ben cumartesi primolut n ye başladım. Reglimi 2 3 gün ertelemek için. İşlerimi ona göre ayarladım. Sonrasında regl olunca klomene başlayacak dr. Ayın 6 sından sonra herşey başlıyor. Bu primolut n ne iğrenç ilaçmış. Bana cinnet geçirtecek. Gündüz bişey yok. Gece sinirden uyuyamıyorum. Eşimle her akşam uğraşıyorum. Yediği yemek içtiği sigaraya için çatıyorum. Regl olurken bu kadar gergin olmuyordum. Bir an önce şu gün gelsede kurtulsam. Klomen falanda bu kadar stres yapıyormu. Yoksa kendimi ben bile çekemem :)

canım sen hangi tadaviye başlıcaksın?aşılama mı?tüp bebek mi??
eşine de çatma:olmaz:yazık kızım yaaa adama..
bu arada klomen falan kullanmadım ama puregon iğnesi kullnmıştım,ben de o zamanlar çatıyodum kocişe:mymeka:.:oklava::oklava:.
ama ilginçtir ilaçlar bitti..bizim kavgalar da bitti....
eşim dedi o zaman neymiş bizim bu ilaçlardan çektiğimiz..

Back
X