Rahim Anomalileri

Daha yeni ilşkiye girmişsin test yaptırsan çıkmaz ki, sabırlı ol, ilşkiden 14 15 gün sonra kan testinde çıkar ama olmazsa da üzülme, bak daha ilk denemen umutsuzluğa kapılma oldumu

ya canım böyle diyolar ama doktor cuma gel test yaptır bakalım tutmuşmu dedi nasıl anlayacak bir haftada belli olmuyo diyolar dokunsalar ağlayacak gibiyim bugün olmazsa üzülmem çok sanıyodum ama galiba çok üzülücem beşiğin gelmiş hayırlı olsun küçük hanım evdeki yerini alıyor yavaş yavaş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hiç önemli değil ister normal ister sezeryan... bana kalsa 37. haftada sezeryanla alsın istiyorum..Ama doktor sezeryanda olsa 39 u beklicez diyor...

canım bence bebeğinin dayandığı yere kadar doğurma bekle allahın izniyle bişey olmaz ne kadar çok kalırsa karnında o kadar çok gelişimini tamamlayacak sende sakin ol zor biliyorum ama tansiyonunu normal tutman için şart

Bu arada ben biraz kendimdeki gelişmelerden bahsetmek istiyorum.Geçen hafta hala oldum.Oğluşumuz dünyaya geldi.Çok minik ya bebek sevmeye hasret kalmışız.Tarif edilemez bişey bu.3 kilo 200 gram doğdu.Normal doğum oldu.
Eşimde artık bebek istediğini sık sık dile getirir oldu.zaten herkes artık sıra sizde diyor.Cumartesi günü doktora kontrole gidicez (biliyorsunuz antidepresan kullanıyorum 1 aydır ve bırakmak istiyorum)Doktor okey dediği takdirde bizde çalışmalara başlayacağız.Umarım doktor ilaçlara devam ettirmez.

hayırlı olsun gülsenem ben yenillerden olduğum senin sıkıntını pek anlayamadım ama rabbim gönlüne göre versin

kızlar ooooh hadi bakalım
herkes bebek için çalışıyo artık
kocalar da ikna edilmiş
pek sevindim vallla
bebeğimmm ne olur stres yapma
benim sırf bu yüzden ilk bebişim1 sene olmadı
amaaaan dediğin zaman oluveriyo
hiç stres yapma
zeyhaaaaat ben senden bekliyorum nedense ii hhaberler
içime mi doğuyo neee

kocalar da ikna edilmiş
pek sevindim vallla
hiç stres yapma
içime mi doğuyo neee

ah be canim elimde olsa keşke çok istiyorum rahat olmayi hemde çok stresten herhalde midem acayip ağriyo

kızlar benim gibi septumu olupta gebe kalamayan varmı hiç formumuzda

Canım çok sabırsızsın sitreste olumsuz etkiliyor sende rahat olmaya çalış gerçi sana diyorumya bende ilk denememde eminim senden daha sabırsız olurum. Ama sabretmeliyiz biliyorsun insanla aylarca deniyor. Bu arada septum hamle kalmaya engel değil düşük yada erken doğum risk var.

kocalar da ikna edilmiş
pek sevindim vallla
hiç stres yapma
içime mi doğuyo neee

Ay canım ağzından bal damliyo ama Allahın bi mucizesi olsada hepimiz aynı ay hamile kalsak :)

Canım çok sabırsızsın sitreste olumsuz etkiliyor sende rahat olmaya çalış gerçi sana diyorumya bende ilk denememde eminim senden daha sabırsız olurum. Ama sabretmeliyiz biliyorsun insanla aylarca deniyor. Bu arada septum hamle kalmaya engel değil düşük yada erken doğum risk var.

ZEYNATCIM O KADAR GERGİİNİMKİ ANLATAMAM BU KADAR KÖTÜ OLACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM BENİDE DÜŞÜNDÜREN VE KORKUTAN BU ZATEN BEN BİR SENEYİ AŞKIN SÜREDİR DENEDİĞİM HELDE GEBE KALAMADIM BAŞKA HİÇ BİR SORUN YOK DİYO DOKTOR DOKTOR KONTUROLÜNDE BU İLK BİLİYOSUN ZATEN VE NEDEN BİLMİYORUM İLAÇLARDANMI ÇOK AĞRIM VAR KASIKLARIMDA BİRAZ AMA BELİMİN SAĞ TARAFI KÖTÜ DURUMDA VE BUGÜN SABAH ÖZÜR DİLEYEREK SÖYLÜYORUM İDRARIMI KAÇIRDIM ELİMDE OLMADAN PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU SİZDE OLMASANIZ HİÇ RAHATLAYAMAM HERHALDEsenağlamasenağlamasenağlama

Canım bu ilaçlar ağrı yapıyor diye biliyorum sanırım normal kasıklarda yumurta büyüyüp kasıklara baskı yapıyor. Ama yumurta çatladığı zaman akıntı oluyor o niye olmadı acaba?

Iyi ki doğdunn canimm rabbim güzell hayirli bi ömürrr nasip ets bi de bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım bu ilaçlar ağrı yapıyor diye biliyorum sanırım normal kasıklarda yumurta büyüyüp kasıklara baskı yapıyor. Ama yumurta çatladığı zaman akıntı oluyor o niye olmadı acaba?

işte canım olmadı o akıntı kafayı yiyem acaba çatlamadımı dicem ama bir sorun olsa söylerdi dimi doktor
acaba hamile kaldıysam belki o zaman olmuyomu o akıntı ondan gelmemiş olabilirmi
ya kafayı yicem zeynat

işte canım olmadı o akıntı kafayı yiyem acaba çatlamadımı dicem ama bir sorun olsa söylerdi dimi doktor
acaba hamile kaldıysam belki o zaman olmuyomu o akıntı ondan gelmemiş olabilirmi
ya kafayı yicem zeynat

Canım inşallah tutar tabi yumurta gelişince doktor iğne yapıyor demekki bir sorun yokki çatlatma iğnesi vurdu. Belkide gece falan geldi farkına varamamış olabilirsinde.

Burada siteye küstüm mail atmış doğum günü için ama ana sayfadaki doğum günü olanlar listesinde adım yok -tatlicadiarzu-

Back
X