Rahim Anomalileri

--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar
bebegımı sag salım kucagıma aldım 25 kasım da 11.00 da
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....

allah anali babali saglikla buyutsun..

ben bursaya geldim aci bademe gidiyorum sahin beye yarin esim siperm verecek benimde adetimin ikinci gunu yani yarin basliyoruz rahmime sivi verdi yapisiklik yok dedi kan degerlerim normal yumurtlama varmis yarim rahimliyim ellede muayene etti rahmin o kadar da kucuk degil cocugunda tutunacagi guzel yerler var dedi cok heyecanliyim ilk denemem insallah son da olur allaha dua ediyorum benim ve benim gibileri icin o yuce duyguyu insallah bizde tadariz...

--------------------------------------------------------------------------------
ben bursaya geldim aci bademe gidiyorum sahin beye yarin esim siperm verecek benimde adetimin ikinci gunu yani yarin basliyoruz rahmime sivi verdi yapisiklik yok dedi kan degerlerim normal yumurtlama varmis yarim rahimliyim ellede muayene etti rahmin o kadar da kucuk degil cocugunda tutunacagi guzel yerler var dedi cok heyecanliyim ilk denemem insallah son da olur allaha dua ediyorum benim ve benim gibileri icin o yuce duyguyu insallah bizde tadariz...
hayırlı olsun canım..inşallah ilk ve son denemen olur..

kızlar ben de pazartesi sabah 11 de ameliyata giricem..hakkımızda hayırlısı olur ve bu ameliyat bana bebeğimi getirir inşallah..:Saruboceq:

kızlar ben de pazartesi sabah 11 de ameliyata giricem..hakkımızda hayırlısı olur ve bu ameliyat bana bebeğimi getirir inşallah..:Saruboceq:

inşallah canım ameliyatın başarılı geçer ve ondan sonraki süreçtede herşey sorunsuuz olur ve bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle

selam kızlar
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....

papatyanın dediği gibi inşallah ilk ve son denemen olur hemen gelir bebişin allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin

bu arada benim şekerim sanırım kötüye gidiyor en fazla 120 olması gerekirken 250 yi gördüm bir kere. Hatta önceden tokluk en fazla 140 civarı olurken şimdi 170 lerde geziyor 6 aylık olunca kendimi düşünemiyorum herhalde böyle giderse insülüne geçecem :(

selam kızlar
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....

Canım benim senin adına çok sevindim:dance:Bebeğinle sana bi ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim.hihoyyythihoyyytdarısı bizlerin başına işallaha.s.:nazar::nazar:

selam kızlar
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....

inşallah sende hayırlısıyla o müjdeli haberi buradan bize verirsin canım

Canım inşallah ameliyatın iyi geçer sende muradına kavuşursun inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız:)
ameliyattan geliyorum..iyi geçti..sağdan ,soldan ve yukardan 1 cm genişletmişler..spiral taktılar..6 hafta boyunca duracakmış..şu anda gayet iyiyim Allaha şükür..rahmi deldirmeden oldum sonunda ameliyatımı..:)rahatladım..kaydirigubbakcemile2
ara sıra gelen sancılarım var o kadar..o da normal artıkkk..
benden son gelişmeler böyle kızlar..
sizler de iyisinizdir umarım:)

teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız:)
ameliyattan geliyorum..iyi geçti..sağdan ,soldan ve yukardan 1 cm genişletmişler..spiral taktılar..6 hafta boyunca duracakmış..şu anda gayet iyiyim Allaha şükür..rahmi deldirmeden oldum sonunda ameliyatımı..:)rahatladım..kaydirigubbakcemile2
ara sıra gelen sancılarım var o kadar..o da normal artıkkk..
benden son gelişmeler böyle kızlar..
sizler de iyisinizdir umarım:)

iyi canım çok sevindim.Geçmiş olsuna.s.inşallah en kısa zamanda o güzel haberi alırız senden.Bende korunmuyorum şansımı bi daha deneyeceğim.Allah bilir sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.Nasıl ilk bebekte bi problem çıkmadıysa bununda doğacağı varsa olur.Eğer olmazsada şükürler olsun ki bir evladım var Allah olmayanlara nasip etsin.:teselli:

iyi canım çok sevindim.Geçmiş olsuna.s.inşallah en kısa zamanda o güzel haberi alırız senden.Bende korunmuyorum şansımı bi daha deneyeceğim.Allah bilir sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.Nasıl ilk bebekte bi problem çıkmadıysa bununda doğacağı varsa olur.Eğer olmazsada şükürler olsun ki bir evladım var Allah olmayanlara nasip etsin.:teselli:
sağol canım amin inşallah..
inşallah sen de 2.bebişine sağlıcakla kavuşursun..evet bence de bir kez olduysa 2.kez neden olmasın ki??Rabbim büyükk..:emir_bebek:

papatya çok geçmiş olsun.İlk adımı atmış oldun.Umarım herşey dilediğin gibi olur
çok sağol arkadaşım..inşallah öyledir:)
senin nasıl gidiyor hamişşşlik?iyisin inşallah..?:teselli:

paptyacım hadi gözün aydın sağ salim atlattıın ameliyatı inşallah geriside çorap söküğü gibi gelecek

ben iyiyim canım pazartesi ikili testi yaptırdım şekerden dolayı dr çok rahatsız oldu çok yüksek dedi hamile hamile diyet yapmaya çalışıyorum sen nasılsın

Bende korunmayı bıraktım ve hamile kalmayı bekliyorum.Öyle hemen hamile kalamıyorum zaten.Neyse hayırlısı olur inşallah.Önemli olan hamile kalmak değil sağsalim sonuçlandırmak.Aralığın 19 una adet günüm bakıcaz artık.Sende inşallah sağ salim atlatırsın bu dönemi.Zaten hamile kalmak için o kadar uğraşıyosun, kaldıktan sonrada hamileliğini iyi geçirmek için,a.s:1hug: hayat böylece sürüp gidiyor.

Bende korunmayı bıraktım ve hamile kalmayı bekliyorum.Öyle hemen hamile kalamıyorum zaten.Neyse hayırlısı olur inşallah.Önemli olan hamile kalmak değil sağsalim sonuçlandırmak.Aralığın 19 una adet günüm bakıcaz artık.Sende inşallah sağ salim atlatırsın bu dönemi.Zaten hamile kalmak için o kadar uğraşıyosun, kaldıktan sonrada hamileliğini iyi geçirmek için,a.s:1hug: hayat böylece sürüp gidiyor.

inşallah bebişin üzmeden seni en kısa zamanda gelir amile kaldığında da dikakt edersen inşalalh hiç bişey olmaz bir kere doğum yaptın sağ salim inşallah ikinciyide yaparsın

Back
X