inşallah zeyhatcım öyle olur..
senin şeker de inşallah düşer ..hamile hamile rejim yapmak zordur sanırım..
zor canım birde çalışıyorum yemekte çıkmıyor hazır yiyorum öğlenleri daha da zor oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah zeyhatcım öyle olur..
senin şeker de inşallah düşer ..hamile hamile rejim yapmak zordur sanırım..
yanında götürsen canım yemeğini..daha iyi olmaz mı?
valla canım bizim okulda da yemekı çıkmıyor..arada sırada dışardan söylüyorum ama nadir yani..dışardakilerin içinde ne idüğü belirsiz..kimbilir nasıl hazırlıyorlar?ben genelde yemeğimi hep yanımda götürürüm...ki senin daha çok dikkat etmen gerekiyor tatlım..en fazla 5 dakkanı alıyor zaten:)
Arkadaşlar merhaba, bende baştan sona forumu okudum. bende çift rahimliyim. Hamileyim Allaha şükür 3 aymızı bitirdik. Ama bizim gibiler için endişe bitmiyor. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder. Sunway', okuyunca baya moral buldum.
Acaba yarım rahim yada çift rahimli olup başarılı bir şekilde doğum yapanlarda varsa foruma katılıp moral verirse mutlu olurum.
Arkadaşlar merhaba, bende baştan sona forumu okudum. bende çift rahimliyim. Hamileyim Allaha şükür 3 aymızı bitirdik. Ama bizim gibiler için endişe bitmiyor. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder. Sunway', okuyunca baya moral buldum.
Acaba yarım rahim yada çift rahimli olup başarılı bir şekilde doğum yapanlarda varsa foruma katılıp moral verirse mutlu olurum.
Saol Zeyhat , sende:)
İşte erken doğum riski insanı tedirgin ediyor ama çift rahimli olup 40. haftasında bile doğum yapanları internette okudukça moral buldum.
iyi olacak öyle düşünelim dimi
selammm bende cıft rahımlıydım bak kuzum kucaımda sukur 38. haftada sezercıkle aldım kucaghıma darsıı sızlere
zeyhatcım nasıl gıdıyo
dün işte tansiyornum düşmüş bir anda yere yığıldımtabi bayılmadım iki gün öncede bir anda pat düştüm sürekli baş ağrım olunca eczaneye gittim tasiyonum düşmüş 10-5 olmuş ama düştükten 20 dakika falan sonra gittim büyük ihtimal daha düşüktü biraz toparladı
bir gün öncede sağ kasığım zonkluyor gibiydi her olmasında çokta acıyordu ikisi birleşince dr a gittim ultrasonda baktı ve sancın var rahminde belli dedi
tansiyonumu ölçtü o arada yükselmiş sen düşüğü ne dert ediyorsun asıl tansiyonun şimdi kötü sınıra yükselmiş 14-10 olmuş hamilelrde bu çok tehlikeli yarım birim daha yüselse istirahat veririz dedi kiloma baktı çok almışsın sen böyle tutamazsn zor duğurusun dedi keşke yesemde kilo alsam gam yemem sen eğitim araştırma bile bakşka yere sevkeder doğumda dedi iyice sinirlerim bozuldu
17 sinde transferim yapildi 3 emriyo yerlestirildi doktorun soyledigi 20 tane yumurtam olmus 12 tanesi dollenmis 3 tanesini transfer etti kalanlar ise yaramazmis dondurmamislar rahim yarim ama guzel ikiz olsada tasir deyince koptum ya bana birini bile tasiyamazsin dediler.neyse 28 inde kan testi yapilacak bakalim hayirlisi duygularim cok donuk asiri bel ve karin agrilarim var kendimi hep hasta hissediyorum bu agrilari taniyorum adet agrisi bunlar hep yatiyorum...nedense sevinemiyorum icime olmayacak diye doguyor bu arada baya acili bir islemmis.
Canım çok geçmiş olsuna.s.ne yaptın ki tansiyonun böyle oldu?Yediğin bi şeyden mi yoksa stresten mi?Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:Sen hiç bi şeyi stres yapmamaya çalış bu günler geçer bebeğini kollarına alınca herşeyi unutursun hiç üzülme.Birde şeyi soracağım kanaman hala devam ediyor mu?
17 sinde transferim yapildi 3 emriyo yerlestirildi doktorun soyledigi 20 tane yumurtam olmus 12 tanesi dollenmis 3 tanesini transfer etti kalanlar ise yaramazmis dondurmamislar rahim yarim ama guzel ikiz olsada tasir deyince koptum ya bana birini bile tasiyamazsin dediler.neyse 28 inde kan testi yapilacak bakalim hayirlisi duygularim cok donuk asiri bel ve karin agrilarim var kendimi hep hasta hissediyorum bu agrilari taniyorum adet agrisi bunlar hep yatiyorum...nedense sevinemiyorum icime olmayacak diye doguyor bu arada baya acili bir islemmis.