geç geldi demek..Canım benim 3. aydan itibaren kanamam olıyordu.Bi kesilip bi başlıyordu.Kanamam olduğu zaman dr progestan veriyordu.Bir defa da iğne oldum.düşmeye yakın orkit kullanıyordum.Düşeceği gün sancım çok oldu aynı adet sancısı gibi (benim adetlerimde sancım şiddetli oluyor)pembe renkte kan geldi ve sürekli çişim geliyordu.Suyun geldiğini fark etmedim.İnşallah hiç bi problemle karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bu arada ben bugün adet oldum ne yapalım kısmet değilmiş hayırlısı artık .Çalışmalara devam:kedi:
sevinmiştik ama neyse canım hayırlısı..
boş durmak yokk..

canım boşuna üzüyorsun kendini..ben de uu yum..ve tüp bebek de dahil daha hiç hamile kalamadım..kızlar ben yarım rahimliyim daha önce belirtiğim gibi aslında forumlarda örneklerini okudum anne olan var ancak ben hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor. inanamadığımdan doktorada gitmiyorum sanki boşa kürek sallayacakmışım ve hayal kırıklığına uğrayackmışım gibi geliyor korkuyorum.
yarım rahimliyim ancak diğerleri gibi değilim mesela ben hiç hamile kalamadım düşük falan olmadı bu da beni daha karamsar yapıyor.
sizlerle paylaşmak istedim çünkü son günlerde çok fena psikolojim bozuk .
yani aklım almıyor küçücük rahime nasıl sığacak bebek belki buna inansam hamile kalabileceğime de inanırım. mafoldumben
bu arada doğum yapan arkaaşlara da hayırlı olsun bebişleri.
darısı tüm isteyenlere.
ama ümidimi yitirmiyorum..bir gün anne olacağıma inanıyorum..
bak sunways in de dediği gibi,sen, bebek o kadarcık yere sığar mı sığmaz mı diye düşünme

inan yani..çocuk istiyorum sitesine girersen,açık kürsüde birçok uu arkadaş var..konuşursun için rahatlar..
kendini boş yere yıpratma canım..:1hug: