sağol canım:) aslında rahim içine plastik boş bir balon konuyor.sonra iğneyle balonun içi sıvıyla dolduruluyor.ekrandan görüyorsun rahmin dolduğunu,genişlediğini falan.ben aksine mutlu oldum rahmimin o genişliğinden.o ekranda rahmim ilk kez gözüme olduğundan daha geniş göründü.orada miniğimin büyüyeceğine,sağlıkla gelişebileceğine inanıyorum artıkkk.iyi ki oldum bu ameliyatı:)kaydirigubbakcemile5
ayın 24 ünde tüpe başlayacağımı sanmıyorum canım yaaaa.çünkü önceki yaptıran arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla ilaçlar bittikten sonra yücel bey,rahim filmi istiyor.onun için mi çağırdı adetin 2.günü bilmiyorum.ama öyle olsa telefonda derdi dimi?bilmiyorum ya belki son kontrol için falandır.
bir de yücel bey benden genetik pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.(önceki denemeler neden tutmadı diye işi garantiye almak istiyormuş)birsürü test.birkaç laboratuvara sordum.1,5 milyar civarında fiyat çıkardılar.devlette yaptırmak istiyorum bu yüzdennn.hormon ilaçlarım bittikten sonra çapaya gidip yaptırırım inşalllahhh..
hemen de çıkmıyormuş sonuçlar çapada.20günde,hatta 1 ayda falan çıkıyormuş bu testlerin sonuucu.inşallah kötü çıkmaz sonuçlarım.
tahminim bizim tüp bebebğe başlamamız martı bulur.hayırlısı olsun artıkk napammopuyorumnanaktan
bu arada maşallah canım,demek 7.aya geldiniz.

zaman ne çabuk geçiyor yaa..
bir de erken doğumu önleyen iğne varmış hı?ilk kez duydum.ne iyi birşey..ama iyi ki de yaptırmamışsın,bak bu zamana kadar geldin çok şükür:) son zamanlarında yaptırırsın.
inşallah 37yi de görürsün canım.
mydaisy canım birşey sormak istiyorum.şu anda okula devam etmiyorsun sanırım.nasıl yaptın?rapor falanmı var?ücretsize mi ayrıldın yoksa?
bir de doğumunu nasıl düşünüyorsun?bizim durumumuzdakiler istese de istemese de sezarye8n oluyor diye biliyorum ben.çünkü rahim yarım olduğundan ,doğum esnasındaki kasılmalar da tek taraflı oluyormuş.zor oluoyrmuş yani.sağlık bakanlığı da,bu işe el atıp artık sezaryen doğumları azaltmayı planlıyormuş.)
kendine çok iyi bak şeker..
dualarım ve yüreğim seninleee..:Saruboceq: