Canım benim bişey kalmadı sık dişini. Ben de böyle 2 hafta 2 hafta gidiyordum. 32'de bayağı bir rahatlamıştım. Az kaldı canım. Celestone'u ben 29+3'te yaptırdım. Bence sen de güzel bir haftada yaptırdın bu kadar risk taşırken bu haftaya kadar dayanıp yaptırman harika.
Canım ben de progestan 200 mg günde 2 tane alıyordum. Yani senin dozun yarısı ediyor. Kasılmalarımı az da olsa azaltıyordu evet. Bende13. haftadan itibaren kasılmalar hiç bitmedi. Ama sonuçta 34'ü gördüm çok şükür. Yani bu kasılmalara kafayı takma sakın psikolojik olarak çok yoruyor insanı. (Belki de kasılmaya neden olan şey bu kısır döngüdür) Ama Zeyhatcım Nidilat kullanmıştım ben 22. haftada falan 1 ay kadar. Bak ondan sonra bayağı rahatlamıştım. Doktoruna sor istersen. Ama bende biraz yan etkisi olunca 1 ay sonra bıraktım. KAsılmaları düşünmemeye çalış. Sadece dinlen, sevdiğin şeyleri yap. Kitap süper zaman geçirtiyor. Ben bayağı bir kitap bitirmiştim hamileyken.
dr uma sordum canım nidilat bizim son silahımız eğer doğum sancın başlarsa o zaman başlatırız şimdilik magnezyum yeter dedi günlük 3 tane diasporal içiyorum artık ondan iyice iğrendim

inşallah bende 34 ü görürüm ama sanki görürüm gibi geliyor herşeye rağmen doğurmadım rahim boynu benden uzun olan insalar bir ay içinde doğurmuş ben 10 haftadır tutuyorum :)
selinda suyun nasıl geldi böyle birden şakır şakırmı geliyor sızıntı gibimi oldu suyum gelecekte anlayamazsam diyede endişeleniyorum
birde çok uykusuzluk sorunum var dün gece bir dakika bile uyumadım ondan önceki gece sadece 2 saat sıkıntılı bir uykum oldu 10 gündür böyleyim artık sersem gibi oldum sende olmuşmuydu böyle bir şey?
Evde kitaplar var bakayım onlardan akıcı olanalrdan okurum artık tv de sıkmaya başladı