Rahim Anomalileri

selam arkadaşlar
zor durumdayım bu laparoskopiden sonra motivasyonum çok düştü. üstelik artık eşim çocukları çok seviyor ve istediğini bildiğim halde sürekli kapattık o sayfayı diyor çünkü hayal kırıklığına ugramaktan bıktı.
beni de üzmek istemiyor bu nedenle istemiyormuş gibi davranmayı seçiyor.
laparoskopi yapan doktordan sonra kendi doktorumuza götürmeye bile cesaretimiz ok sonuçları. malum ameliyatı yapan doktor anne olman çok çok zor neredeyse imkansız der gibi konuştu.
çok mutsuzum. rahmi çok mu küçük gördü de öyle dedi doktor bilmiyorum. korkuyorum :((
hiçbir zaman çocugumun olmayacağı fikri beni mahvediyor. kimseye belli etmiyorum ama çok kötüyüm.
oysa kendi doktorumuz rahim filmini gördüğünde nasılda umutlu konusmuştu :(( off ne zor bir imtihanmış bu :((((((((((((((((((((((8

selam arkadaşlar
zor durumdayım bu laparoskopiden sonra motivasyonum çok düştü. üstelik artık eşim çocukları çok seviyor ve istediğini bildiğim halde sürekli kapattık o sayfayı diyor çünkü hayal kırıklığına ugramaktan bıktı.
beni de üzmek istemiyor bu nedenle istemiyormuş gibi davranmayı seçiyor.
laparoskopi yapan doktordan sonra kendi doktorumuza götürmeye bile cesaretimiz ok sonuçları. malum ameliyatı yapan doktor anne olman çok çok zor neredeyse imkansız der gibi konuştu.
çok mutsuzum. rahmi çok mu küçük gördü de öyle dedi doktor bilmiyorum. korkuyorum :((
hiçbir zaman çocugumun olmayacağı fikri beni mahvediyor. kimseye belli etmiyorum ama çok kötüyüm.
oysa kendi doktorumuz rahim filmini gördüğünde nasılda umutlu konusmuştu :(( off ne zor bir imtihanmış bu :((((((((((((((((((((((8

canım bu konuda sana ümitsiz olma demedik mi???:oklava:
aaaaa...
sen inan önce lütfenn..
doktoru da boşver yaa..
bana da ilk doktorum,olmaz demiyorum ama çok çok zor demişti.
naaptımm??
denize attımm bütün söylediklerini..
hem sen neden yücel beye falan gelip muayene olmuyorsun?
boşuna kendini harap ediyorsun.sen de eşin de..
yücel bey bu konuda otorite bir isim ki sen de çok iyi biliyorsun..
çeyrek rahimli bir kadına bile doğurtan bir adam yanii..
bence acilen yücel beye görünmelisin canımmm..

canım bu konuda sana ümitsiz olma demedik mi???:oklava:
aaaaa...
sen inan önce lütfenn..
doktoru da boşver yaa..
bana da ilk doktorum,olmaz demiyorum ama çok çok zor demişti.
naaptımm??
denize attımm bütün söylediklerini..
hem sen neden yücel beye falan gelip muayene olmuyorsun?
boşuna kendini harap ediyorsun.sen de eşin de..
yücel bey bu konuda otorite bir isim ki sen de çok iyi biliyorsun..
çeyrek rahimli bir kadına bile doğurtan bir adam yanii..
bence acilen yücel beye görünmelisin canımmm..

canımm hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor neden beni buldu diyorum ki o kadar seviyorum ki çocukları .
y.k a gidemeyiz şu an çünkü epey pahalı oldugunu duydum. biz şu an devlet hastanesinde tedaviye başladık.
ama sonuç alamazsam mutlaka gidicem o doktora .
allahım inş.uğraştırmaz çok yıpratıcı çünkü :((

ya zeyhatcım şimdi internetten baktımda..
benim kaşınan yerlerde de böyle kabartılar çıkıyordu.
seninkilerde kabartı şeklinde miydi?
ben doktora gittiğimde hep normal cildimle gittim.çünkü kaşıntılarım hep genelde akşam ve geceleri oluyordu.yani kaşınmış kabarmış yerlerimi doktora gösteremedim hiç.
acaba ondan mı anlaşılamadı benimkisi.
sen gündüzleri de kaşınyor musun?
doktora gittiğinde de cildinde kabarıklık varmıydı?

canım böyle kırmızı dalgalar oluyordu öyle normal alerjik bişey gibi sulanma şişme değil ama harita gibi dalga dalga kırmızılıklar oluyor kabarmıyordum zaten birden artıyor kızarıyor sonra sakinleşiyordu özellikle gece oluyor gündüz daha sakinim birde sıcak hiç gelmiyor sıcak dediğim hani üşümem lazım normal vücut sıcaklığı bile kaşınmamı tetikliyor dün gece mesela burnum elim ayağım buz gibi o zaman kaşıntı az yok gibi üşüyorum yorganın altına girmek istiyorum girip hemen ısınınca anında kaşıntı krizi geliyor

dr a gitttiğimde o iyice inceledi o kızarıklılar çok azdı çünkü o ara kaşıntım yoktu birde doktor elini vücutumda gezdirdi okşar gibi baktı

gündüzleri kaşıntı var ama asıl gece krizleri var

çok sağol canımm.
vallahi yaşamayan bilmez.
gece uykusu bırakmıyor insanda..
Allah düşmanıma bile vermesin..

bende bir dakika uyumadan geçirdiğim geceler oluyor dün bile en sakin geceydi 1,5 ta uyandım geri dalamadım 5 gibi tekrar kaşıntıya uyandım sinir yapıyor insanda en son kaşıya kaşıya bazı yerlerim yara olduda rahatladım en azından artık acıyor kaşınmıyor

canımm hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor neden beni buldu diyorum ki o kadar seviyorum ki çocukları .
y.k a gidemeyiz şu an çünkü epey pahalı oldugunu duydum. biz şu an devlet hastanesinde tedaviye başladık.
ama sonuç alamazsam mutlaka gidicem o doktora .
allahım inş.uğraştırmaz çok yıpratıcı çünkü :((

lolamantes canım moralini bozma bırak o dr u neyin ne olacağı belli olmaz sen kendi dr unun sözüne bak.

buarada papatyanın dediği gibi tedaviye başlayamasan bile en azından tetkik sonuçlarını alıp bir kere muayenesine bakarsın yücel beyin daha iyi şeyler söyler sana.

benimki senden daha basit bir sorundu septumdu her dr farklı konuştu kimi bana sadece test çubuğunda çift çizgiyi görürsün gerisi gelmez kimi 7 ay gider denemek lazımdiyordu tabi ben ameliyat oldum riske atamadım yani bir film üzerine bile dr lar çok farklı konuşuyor

peki bir devlet hastanesinden ziyade üniversite hastanesine gidermisin sanki oralar daha iyi olur

asla olmayacağına inanma hep olacak deki olsun psikoloji çok önemli

Son düzenleme:
kızlar ne olur inancınızı kaybetmeyin olacağına inanın ne olmaz denilen gebelikler gerçekleşiyor artık tıp çok ilerledi sizin istemeniz inanmanız çok önemli

lolamantes canım moralini bozma bırak o dr u neyin ne olacağı belli olmaz sen kendi dr unun sözüne bak.

buarada papatyanın dediği gibi tedaviye başlayamasan bile en azından tetkik sonuçlarını alıp en azından bir kere muayene bakarsın o en azından daha iyi şeyler söyler sana.

benimki senden daha basit bir sorundu septumdu her dr farklı konuştu kimi bana sadece test çubuğunda çift çizgiyi görürsün gerisi gelmez kimi 7 ay gider denemek lazımdiyordu tabi ben ameliyat oldum riske atamadım yani bir film üzerine bile dr lar çok farklı konuşuyor

peki bir devlet hastanesinden ziyade üniversite hastanesine gidermisin sanki oralar daha iyi olur

asla olmayacağına inanma hep olacak deki olsun psikoloji çok önemli

canım yk ya gidemesemde su an için üniv hastanesi düşünüyorum zaten ameliyatı yapan doktorda bana daha büyük bir merkeze üniv hastanelerinden birine git dedi. şu an dinlenmedeyim. hem bedenimi hem kafamı dinlendiricem sonrası allah kerim.

canım yk ya gidemesemde su an için üniv hastanesi düşünüyorum zaten ameliyatı yapan doktorda bana daha büyük bir merkeze üniv hastanelerinden birine git dedi. şu an dinlenmedeyim. hem bedenimi hem kafamı dinlendiricem sonrası allah kerim.

moral depola herşeyi bir kenara bırak canım sonra güçlü bir şekilde başlarsın tedaviye allah büyük inşaallah emeklerini boşa çıkarmaz

canım böyle kırmızı dalgalar oluyordu öyle normal alerjik bişey gibi sulanma şişme değil ama harita gibi dalga dalga kırmızılıklar oluyor kabarmıyordum zaten birden artıyor kızarıyor sonra sakinleşiyordu özellikle gece oluyor gündüz daha sakinim birde sıcak hiç gelmiyor sıcak dediğim hani üşümem lazım normal vücut sıcaklığı bile kaşınmamı tetikliyor dün gece mesela burnum elim ayağım buz gibi o zaman kaşıntı az yok gibi üşüyorum yorganın altına girmek istiyorum girip hemen ısınınca anında kaşıntı krizi geliyor

dr a gitttiğimde o iyice inceledi o kızarıklılar çok azdı çünkü o ara kaşıntım yoktu birde doktor elini vücutumda gezdirdi okşar gibi baktı

gündüzleri kaşıntı var ama asıl gece krizleri var

aynen zeyhatcım yaa inanmıyorumm..ikimizinki de aynııııııı..
üşümem lazım kaşınmamak için,yorganın altında azıcık ısındım mı azıyor hemenn..:mymeka:
bende senin gibi kaç yerimi kanattım yara yaptım sinirimden.:oklava:
hatta bir ara etek giyemiyordum okulda düşün artık..bacaklarım yara bere içindeydi..
gece kaşıntı yüzünden uyanıyorum ve birdaha da ancak sabaha karşı uyuyabiliyorum yaa..
berbat bişeyy..derslerde de öyle hortlak gibi dolaşıyorum işteee..-tatlicadiarzu-
bence bu yüzden geceleri azıyor işte bu merettt..

bir de benimki kronik galiba yaa..
kaç senedir var çünkü..
bazı zamanlar çok azalıyor,hatta hiç kaşınmıyor.a ne güzel geçti diyorum.
sonra bir bakıyorum yine kaşıntıııı..

peki canım şu senin kullandığın ilaç(benimkinin içeriğinde HCl-hidroklorikasit var) ve kremler(benimkiler hep kortizon içeriyor) gebeliğe zararlı değilmi?
doktor ne dedi sana?
sonuçta hamile olduğunu biliyor.

canımm bak en azından tüm tetkiklerinle birlikte 1 defacık gidiver..
moral olacak sana bak,inan..
bir kerelik 250 lira verirsinn..
sonra da üniv.hastanesinden bir doktorla devam edersin tedavine..

aynen zeyhatcım yaa inanmıyorumm..ikimizinki de aynııııııı..
üşümem lazım kaşınmamak için,yorganın altında azıcık ısındım mı azıyor hemenn..:mymeka:
bende senin gibi kaç yerimi kanattım yara yaptım sinirimden.:oklava:
hatta bir ara etek giyemiyordum okulda düşün artık..bacaklarım yara bere içindeydi..
gece kaşıntı yüzünden uyanıyorum ve birdaha da ancak sabaha karşı uyuyabiliyorum yaa..
berbat bişeyy..derslerde de öyle hortlak gibi dolaşıyorum işteee..-tatlicadiarzu-
bence bu yüzden geceleri azıyor işte bu merettt..

bir de benimki kronik galiba yaa..
kaç senedir var çünkü..
bazı zamanlar çok azalıyor,hatta hiç kaşınmıyor.a ne güzel geçti diyorum.
sonra bir bakıyorum yine kaşıntıııı..

peki canım şu senin kullandığın ilaç(benimkinin içeriğinde HCl-hidroklorikasit var) ve kremler(benimkiler hep kortizon içeriyor) gebeliğe zararlı değilmi?
doktor ne dedi sana?
sonuçta hamile olduğunu biliyor.

aaa birebir aynı şu yorgan meselesini hayretle okudum bak aynıymış benimde bacağımı gör heryer yara allahtan evdeyim ellerimin üstü hep yara inan yara oldu diye üzülmüyorum acıdada rahatladım canım yansın kaşınmasın daha iyi

bana hamilesin her ilaç sana uymaz sınırlı şeyler var bunlarıda güvenle kullanabilrsin dedi. Mesela avilin iğnesini iyki yaptırmamışsın gebelikte hiç iyi değilmiş. Avil tablet ve ovadril bunları tavsiye etmiyoruz dedi. Ataklar gelince sakin ol soğuğa yakın banyo yap ve başka şeyler düşün dedi

kremlerin adı bosin, adventen ve dermovate prospektüsleri bende yok eczane karışımı hazırlayıp verdi

kurdeşeni araştırdımda streste çok etkiliyormuş tabi bende sakin günler geçirmiyorum ilaçlar ve yediğin şeylerde tetikliyormuş

aaa birebir aynı şu yorgan meselesini hayretle okudum bak aynıymış benimde bacağımı gör heryer yara allahtan evdeyim ellerimin üstü hep yara inan yara oldu diye üzülmüyorum acıdada rahatladım canım yansın kaşınmasın daha iyi

bana hamilesin her ilaç sana uymaz sınırlı şeyler var bunlarıda güvenle kullanabilrsin dedi. Mesela avilin iğnesini iyki yaptırmamışsın gebelikte hiç iyi değilmiş. Avil tablet ve ovadril bunları tavsiye etmiyoruz dedi. Ataklar gelince sakin ol soğuğa yakın banyo yap ve başka şeyler düşün dedi

kremlerin adı bosin, adventen ve dermovate prospektüsleri bende yok eczane karışımı hazırlayıp verdi

kurdeşeni araştırdımda streste çok etkiliyormuş tabi bende sakin günler geçirmiyorum ilaçlar ve yediğin şeylerde tetikliyormuş

ya bir ara acaba yorganda bişey mi var diye bile düşünmeye başlamıştımm..
böyle tuhaf tuhaf yorganı falan incelemiştimm..:roflol:
ama sonra yazın aldığım incecik pikede bile kaşınmaya başlayınca tamam dedim artıkk..

canım ilaçların ismini yazdığın çok iyi olduu..
çok ama çokk sağoll..
hepsini not ettim..lazım olur falann..

ben şimdi o iğneyi yaptırmayı düşünüyorum..
nasılsa gebelik falan yokk..
yaptırıyım bariii..

ya bir ara acaba yorganda bişey mi var diye bile düşünmeye başlamıştımm..
böyle tuhaf tuhaf yorganı falan incelemiştimm..:roflol:
ama sonra yazın aldığım incecik pikede bile kaşınmaya başlayınca tamam dedim artıkk..

canım ilaçların ismini yazdığın çok iyi olduu..
çok ama çokk sağoll..
hepsini not ettim..lazım olur falann..

ben şimdi o iğneyi yaptırmayı düşünüyorum..
nasılsa gebelik falan yokk..
yaptırıyım bariii..

:))) aynen bende yorgandamı yataktamı bişey var diyorum nevresimleri değiştirdim hatta sürekli yattığım için üstümde pijamalarla geziyorum onlardanda şüphelendim defile gibi günde 10 kez pijama değiştiriyorum dolaptan seçip seçip giyiyorum kumaşlarını inceleiyorum :)))

eczacıda dedi avil çok iyi br iğne hemen rahatlatıyor diye.

ama tableti iyi değil yaramadı aerius verdi dr o daha iyi

canımm bak en azından tüm tetkiklerinle birlikte 1 defacık gidiver..
moral olacak sana bak,inan..
bir kerelik 250 lira verirsinn..
sonra da üniv.hastanesinden bir doktorla devam edersin tedavine..

evet canım kararımı verdim istanbula gittiğimde mutlaka görüncem yk ya.
ben de burda okuduklarımdan dolayı çok güveniyorum o doktora. hayırlısı.

selam kızlar iyi bir tatil yapıp kendimi toparladıktan sonra aranıza geldim.kızlar mayıs da septum ameliyatı için randevu aldım.dr bana adetin olur olmaz doğum kontrol hapına başla dedi sonra vereceğim tetkikleri yapıp bana getireceksin dedi .kızlar sizden hanği tahlileri istediler hap kullananınız varmıydı?adet bittiği ertesi ğünü ameliyat dedi...sizlerin nasıl ilerledi bu süreç.ameliyat sonrası hanği ilaçları kulandınız?çok stresli süreçler bunlar .zeyah hamillelik sıkıntılarının üstüne birde allaji kötü olmuş,gerçi herişte bir hayır aramak lazım buna yönelip hamilleilğe odaklanmamış olusun biraz buda sana belki iyibile gelebilir.papatya ile karşıklıklı kaşınıyorsunuz tatlı tatlı anlaşılan.....papatya,lomontes ve diger arkadaşlar sıra bizde bu site bizden bebiş bekler................hepinizi çok öpüyorum

selam kızlar iyi bir tatil yapıp kendimi toparladıktan sonra aranıza geldim.kızlar mayıs da septum ameliyatı için randevu aldım.dr bana adetin olur olmaz doğum kontrol hapına başla dedi sonra vereceğim tetkikleri yapıp bana getireceksin dedi .kızlar sizden hanği tahlileri istediler hap kullananınız varmıydı?adet bittiği ertesi ğünü ameliyat dedi...sizlerin nasıl ilerledi bu süreç.ameliyat sonrası hanği ilaçları kulandınız?çok stresli süreçler bunlar .zeyah hamillelik sıkıntılarının üstüne birde allaji kötü olmuş,gerçi herişte bir hayır aramak lazım buna yönelip hamilleilğe odaklanmamış olusun biraz buda sana belki iyibile gelebilir.papatya ile karşıklıklı kaşınıyorsunuz tatlı tatlı anlaşılan.....papatya,lomontes ve diger arkadaşlar sıra bizde bu site bizden bebiş bekler................hepinizi çok öpüyorum

canım sen yücel beyde miydin?
yücel bey bana ameliyattan önce doğum kontrol hapı kullandırtmadı.adetin bittikten sonra gel demişti.ameliyat öncesi protrombin zamanı ile ilgili testler istemişti benden.
ameliyattan sonrada estrofem tablet kullanmıştım.

hadi hayırlısı ameliayatını da olunca bebişine bir adım daha yaklaşmış olacaksın canımm..

Back
X