Rahim Anomalileri

papatya ben bursada osman develioğlu diye bir prof la konuştum o bunları söyledi..bakalım daha yüz yüze görüşmedim doğuda görev yapıyor olmam kendime vakit ayırmaya engel biraz....ama tabi önce sağlık...tetkiklerimi burda yaptırıp direk tedavide dr görücem galiba....ya benim adetim 7 gün sürüyor son günleri lekelenme şeklinde ozaman olsam ameliyatı acaba sorun olurmu?çünkü rahim duvarı kalınlaşıyormuş öylemi?

selam kızlarrr...sitede eskiyim ama konunuza yeniyim:))umarım beni de aranıza alırsınız.opuyorumnanaktanzeyhatcım böyle bi konuyu açtıgın için sagol canım.
ben şuanda çok uzun anlatamayacagım işe gidicem birazdan çünkü.
bende geçen hafta hsg çekildim ve çift rahim çıktı.bicornis uterus.
onun dışında tüplerde sorun yokmuş çok şükür.
ama doktor hamile kaldıgımda kontrol altında olacagımı söyledi.ilk düşügünde mutemelen bundandır dedi..
neyse şimdilik bu kadar.görüşmek üzerevereliniortak

derinsu hoşgeldin... kaç haftalıkken düşük yaptın..?tekrar gebelikmi önerdiler...umarım tekrarını yaşamazsın .çok geçmiş olsun

papatya ben bursada osman develioğlu diye bir prof la konuştum o bunları söyledi..bakalım daha yüz yüze görüşmedim doğuda görev yapıyor olmam kendime vakit ayırmaya engel biraz....ama tabi önce sağlık...tetkiklerimi burda yaptırıp direk tedavide dr görücem galiba....ya benim adetim 7 gün sürüyor son günleri lekelenme şeklinde ozaman olsam ameliyatı acaba sorun olurmu?çünkü rahim duvarı kalınlaşıyormuş öylemi?

anladım canım.duymuştum o doktoru.
evet doğru rahim duvarı kalınlaşmaya başlıyor ama bu adetinin son gün lekelenmelerini doktoruna sorsan daha iyi edersin bence.
ama ben de lekelenmeler de bitene kadar beklemiştim bütün ameliyatlarımda.

selam kızlarrr...sitede eskiyim ama konunuza yeniyim:))umarım beni de aranıza alırsınız.opuyorumnanaktanzeyhatcım böyle bi konuyu açtıgın için sagol canım.
ama doktor hamile kaldıgımda kontrol altında olacagımı söyledi.ilk düşügünde mutemelen bundandır dedi..

hoşgeldin canım aramızaa..a.s.
senin gibi çift rahimli olup normal doğum yapanlar olduğu gibi,düşük yaşayanlar da var maaleseff..
en azından tüplerin açıkmış bak,bu da çok iyi bişeyy..
inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun tatlımm..

derinsu hoşgeldin... kaç haftalıkken düşük yaptın..?tekrar gebelikmi önerdiler...umarım tekrarını yaşamazsın .çok geçmiş olsun
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
ben düşük yapalı çok oldu.2buçuk yıl kadar.2007 hazirandı canım.6 haftalık düştü.
ondan osnrasında neden düştügüne dair bir araştırma yapılmadı malesef..geçen yıl istendi rahim filmi ama ben hep korkudan çektiremedim..son gittigim doktor kesin çekilmesi gerek dedi de öyle ögrndim iyikide çekilmişim...
dedigin gibi inşallah bir daha düşük yaşamam,gebe kalamamak degil de düşük olması daha koyar bana.
hoşgeldin canım aramızaa..a.s.
senin gibi çift rahimli olup normal doğum yapanlar olduğu gibi,düşük yaşayanlar da var maaleseff..
en azından tüplerin açıkmış bak,bu da çok iyi bişeyy..
inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun tatlımm..

sagol canım hoşbulduk...evet tüpler açık ona sevindim çok...
amin inşallah isteyen herkes kavuşur canım...
ben zaten bu çift rahimi çok arastırdım,kimi sitede çift diye bahsetmiyo,rahimde çöküklük olmasından dolayı boynuzlu görünüm olması diyo..ama doktor bicornis diye okuyunca çift rahim dedi direk.demekki dogru.
dünde bir tanıdıkla konustum da onun da çift rahimmiş ama bana dememiş korkarım diye.iki çocugu var onun ben çok sorun yaşamadım diyor..dikkatli olursak yaşamayız inşallah bizlerde.

bu arada ceydan ve papatyacım ben geçmiş sayfalara şöyle bi göz attım ama tamamıyla okumadım.sizin ne durumda rahim?düşük falan yaşamadınız inşallah?ben gibi çift mi sizinde.

hoşgeldin derinsu
bende de çift rahim var ve altı haftalıkken düşük olmuştu.erken düşükleri çift rahime bağlamıyorlar diye duymuştum ama sebep neydi bizde araştırmadık.aynı şekilde hamile kaldığında kontrol altında olmalısın demişti doktor. hakkımızda hayırlısı...Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler ve bebekler nasip eder inşaallah..

selam canım...ben warım ıste en guzzel örnek..uterus bicornis hemde ılerı derecede..ılkı dusuk oldu
ıkıncısı kucagımda ne sormak stersne burdayım:teselli:

hoşgeldin derinsu
bende de çift rahim var ve altı haftalıkken düşük olmuştu.erken düşükleri çift rahime bağlamıyorlar diye duymuştum ama sebep neydi bizde araştırmadık.aynı şekilde hamile kaldığında kontrol altında olmalısın demişti doktor. hakkımızda hayırlısı...Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler ve bebekler nasip eder inşaallah..
amın canımmmm

hoşgeldin derinsu
ya demek aynı durumdayız evet Allah yardımcımız olsun canım.inşallah bir daha düşük yaşamayız:Saruboceq:
selam canım...ben warım ıste en guzzel örnek..uterus bicornis hemde ılerı derecede..ılkı dusuk oldu
ıkıncısı kucagımda ne sormak stersne burdayım:teselli:

amın canımmmm

dereceside vardı onun dimi..boshayallersmiledoktor bana hafiften şekil bozuklugu var dedi önce.yani filmi çeken dedi.raporada uterus bicornis demiş ..kendi doktorumda çift rahim dedi...canım benim demek seninde ilkin düşük oldu..ikincisinde zorluk yaşadın mı canım?

selam kızlar iyi bir tatil yapıp kendimi toparladıktan sonra aranıza geldim.kızlar mayıs da septum ameliyatı için randevu aldım.dr bana adetin olur olmaz doğum kontrol hapına başla dedi sonra vereceğim tetkikleri yapıp bana getireceksin dedi .kızlar sizden hanği tahlileri istediler hap kullananınız varmıydı?adet bittiği ertesi ğünü ameliyat dedi...sizlerin nasıl ilerledi bu süreç.ameliyat sonrası hanği ilaçları kulandınız?çok stresli süreçler bunlar .zeyah hamillelik sıkıntılarının üstüne birde allaji kötü olmuş,gerçi herişte bir hayır aramak lazım buna yönelip hamilleilğe odaklanmamış olusun biraz buda sana belki iyibile gelebilir.papatya ile karşıklıklı kaşınıyorsunuz tatlı tatlı anlaşılan.....papatya,lomontes ve diger arkadaşlar sıra bizde bu site bizden bebiş bekler................hepinizi çok öpüyorum

mrb canım bana bunlar yapılmadı daha doğrusu önce hastaneye gittim ben ilaç falan verilmedi orası hala bana nasıl antibiyotik vermedi anlamıyorum adetin başlayınca 9 veya 10. günü ilaçlı film çekiildi. Bu süre içerisinde olması gerekiyormuş. Ben filmleri alıp ameliyatımı yapan dr a götürdüm. Oda inceleyip adetim tamamen temizlenince bizi ara dediler ve bir hafta sonrasına gün verdiler. Operasyondan önce ve sonra hiç bir ilaç kullanmadım. Başka tahlillerde yapılmadı. Sadece vajinal ultrason yapıldı. Yazarken hatırladım bir smear testi yapıldı.

Sorma en tatlı şey kaşınmak biizm için kabus oldu :)) allah kimseye vermesin

ameliyat öncesi tetkikler yapıldı canım kan aldılar pıhtılaşmaya falan bakıldı ama durmu tespit etmek için hsg ye bakıldı searda sanırım öyleine yapıldı. Benimde sonrasında lekelenmelerim oluyor ben sormuştum tamamen temizlenince bitti say dediler. Sende gene bir dr una sor belki o farklı düşünüyordur

geçmiş olsun canım papatyanın dediği gibi düşük yapanda var sağlıklı doğum yapanda. Dr ameliyat önermediğine göre gebeliğini demekki bu şekilde devam ettirebilirsin. Umarım kolay ve sıkıntısız bir hamilelik geçririsin. Bu durmu öğrenmende büyük bir avantaj en azından hamileyken nasıl bir yol izleyeceğinizi bilirsiniz.

Aramıza hoşgeldin canım.Bende aynı senin gibi uterus bikornusum,
yani çift rahim.ılk hamileliğimde sorun yaşamadım.Sezeryanla doğum yapınca dr um çift rahimli olduğumu gördü.Sonra haziranda 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Şimdi de 7 aydan beri hamile kalmaya çalışıyorum.Dr lara sordum ve rahim filmi çektirdim,sonuç olarak düşük riski hep olacak.Her şey Allahın takdirine kalmış.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir inşallah.Bence tez zamanda çalışmalara başla.aklinialirimsmile

yani çift rahim.İlk hamileliğimde sorun yaşamadım.Sezeryanla doğum yapınca dr um çift rahimli olduğumu gördü.Sonra haziranda 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Şimdi de 7 aydan beri hamile kalmaya çalışıyorum.Dr lara sordum ve rahim filmi çektirdim,sonuç olarak düşük riski hep olacak.Her şey Allahın takdirine kalmış.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir inşallah.Bence tez zamanda çalışmalara başla.aklinialirimsmile

nilde tekrar hamile kaldığında serklaj yapılsa faydası olurmu?

geçmiş olsun canım papatyanın dediği gibi düşük yapanda var sağlıklı doğum yapanda. Dr ameliyat önermediğine göre gebeliğini demekki bu şekilde devam ettirebilirsin. Umarım kolay ve sıkıntısız bir hamilelik geçririsin. Bu durmu öğrenmende büyük bir avantaj en azından hamileyken nasıl bir yol izleyeceğinizi bilirsiniz.
evet ameliyattan bahsetmedi canım.umarım hamile kaldıgımda herşey iyi olur.
sen ameliyat olmuşsun sanırım çok geçmiş olsun canım..şuanda durumlar nasıl?adetli misin?
yani çift rahim.İlk hamileliğimde sorun yaşamadım.Sezeryanla doğum yapınca dr um çift rahimli olduğumu gördü.Sonra haziranda 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Şimdi de 7 aydan beri hamile kalmaya çalışıyorum.Dr lara sordum ve rahim filmi çektirdim,sonuç olarak düşük riski hep olacak.Her şey Allahın takdirine kalmış.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir inşallah.Bence tez zamanda çalışmalara başla.aklinialirimsmile

ay canım yaa çok olmuş düşük yapalı ama geçmiş olsun diyeyim yinede..bende 2007 nin haziranında düşürmüştüm:((Allah saglıklı hamilelikler versin hepimize...
hoşbulduk bu arada sagŞenizolasın

kızlar cevaplarınız için çok sağolun...derinsu senin bicornis teşhisini neye göre koydular,ulturasona göre koydularsa yanılma olabilir çunkü banada bicornis teşhisi kondu ama değil septum çıktı onun ayrım rahim filmi yada mr görüntüsüyle belli oluyor.ben mr çektirdim çöküklük yoktu sende iyice araştır.ben kendim araştırıp dr söyledim boşuna 2 defa düşük yapmakla kaldım sende bunları yaşama diye yazıyorum...

hııı okudum hsg çektirmişsin derinsu hayırlısı artık hakımızda allah hayırlıysa hepimizede versin.

Back
X