Rahim Anomalileri

Papatyam çok sevindim canım, hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin, preseed topiğine yazsana kızlar eklesin seni listeye.

Papatya ne kadar çok sevindiğimi bilmem söylememe gerek var mı?Biliyorsun ben defalarca yazdım ilk adayımın sen olduğunu.Rahim anamolileri topiğinin 3. unikorn uteruslu hamilesisin.Sunways ve selinda ile gelmeye başlayan bebeklerimiz hiç boş bırakmadı buraları.Selinda ile benim aramda 12 hafta vardı.Benimle zeyhat arasında da yanlış hatırlamıyorsam 12 hafta.Şimdi zeyhatın bebeği dünyaya gelecek ve yeni hamilemiz sensin.Şimdi sıra lolamonteste.bebeğim ağlıyor sonra yazarım yine

papatya değerin çok güzel bolca dinlen sakın yürüyüş falan yapma kendini sakın ama sakın yorma

benimde olmaz dediğim ay geldi demekki bebek işini düşünmemek lazımmış gerçekten çok büyük etkisi var

gebelik takibini kime yaptıracaksın bence yücel beyde devam et nede olsa durmunu rahim yapını daha iyi biliyor senin için daha sağlıklı kararlar verir ve doğru şeyler söyler

mydaisynin dediği gibi bebekelr gelmeye başladı alalh topiğimizi boş bırakmasın inşallah

Zeyhat merhabalar :)) bebişinede maşşallahhh..10 gün de geçince iyice bi rahatla artık.en azından hamileliğinin son zamanlarını rahat geçir.keyfini çıkarmaya bak cnm..valla topiğe bi girdim maşallah çok güzel haberler aldım sizlerden..

Papatyaa çoookkkkkkkk ama çoookkkkkk sevindim arkadaşımm..bu bebişler böyle oluyo işte.hiç beklemediğin anda geliveriyolar.bendede dr ilk kez yumurta takibi yaptığı ay hamilelik gerçekleşmişti..bizde hiç beklemiyoduk.çünkü o ay ki fsh hormonum yüksekti,yumurta rezervlerimin azaldığını hatta yumurta takibinden sonra zaman geçirmeden tüp bebek düşünelim diyordu dr umm..ee tabi ben üzüntülü ve umutsuz bi şekildeyken allahıma şükürler olsunki hamilelik haberim geldi :)) inan senin içinde kendim kadar çok sevindim arkadaşım..darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallahh...allahım şimdiden sağlıkla gelişip sağlıkla doğurup sağlıkla büyütmeni nasip etsin.ama sen kendine çok dikkat et.özellikle ilk 3 ay.sürekli yat.iş filan yapma..:CüvCüv: yerimseniben

papatya Allah tamamına erdirsin,tebrik erderim.insan tanımadığı biri için bukadar sevinirmi bilmiyorum ama okuyunca sevinçten ağladım...makyajım bile aktı...çok mutlu oldum senin adına... herşey iyi gidecek inşallah...kendine dikkat et canım... selinda seninde çok şükür iyi gidiyor ..tadını çıkarın hamile olmanın,bizlerede dua edin hamile insanın duası kabul olurmuş...

Papatyam çok sevindim canım, hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin, preseed topiğine yazsana kızlar eklesin seni listeye.

kızlar inanın sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de gözlerim doldu:gitme:
zaten sulugözün tekiyim:gitme:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..Allah hepinizden razı olsun..
evet bebiş olayını çok fazla takmamak gerekiyormuş kafaya..
en ummadığım zamanda geliverdi miniğim..
bizim için tam bir şok ve sürpriz oldu gerçekten de..kaydirigubbakcemile3

dün brüksel tüp bebeğe gittik.yücel bey şehir dışındaymış,cuma gelcek dediler.o kadar sabredemeyiz deyip,hüsamettin beye gittik dün.zaten gebelki takiplerini hüsamettin bey yapıyormuş ama zaten yücel beyle fikir alışverişi yapıyorlarmış sürekli.ikisi berabermiş yani.
doktor baktı.ilk gittiğim doktorun söylediklerinin aynısını dedi o da.kesenin şekli tam düzgün değilmiş.ama yolk sac denilen bölüm oluşmaya başlamış.bebek de onun içinde oluşçakmış.
doktor haftaya bebeği görmemiz lazım,görürsek iyiye işaret,göremezsek kötüye dedi.
bi de malum lekelenmelerim var tabii.1 ahfta raporluyum işte.evde dinleniyorum.pc ye fazla oturmamaya çalışıyorum.genelde yatar pozisyondayım.
miniğimin ilk fotosunu da verdiler bu arada..öpüp duruyorum..:emir_bebek:
haftaya inşallah bebeğimi görebiliriz ve lekelenmelerim bir an önce kesilir..
siercim bebişin iyi maşallahh..:nazar:
inşallah ben de o günleri görebilirim..
zeyhatcım az kalmış kız doğumuna..hadi hayırlısıyla Allah kurtarsın seni de..
mydaisy canım,seninle ne kadar çok knouşmuştuk geçen yıl.her denememde bana hep destek oldun,moral verdin..yüreğine sağlık canım arkadaşım..a.s.
ceydancım darısı başınıza..Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda bebişlerini göndersin inşallahh..kimsenin kucağını boş bırakmasınn..:Saruboceq:
anjelik canım..tekrar teşekkür ederim..Allah sana da nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:

kızlar inanın sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de gözlerim doldu:gitme:
zaten sulugözün tekiyim:gitme:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..Allah hepinizden razı olsun..
evet bebiş olayını çok fazla takmamak gerekiyormuş kafaya..
en ummadığım zamanda geliverdi miniğim..
bizim için tam bir şok ve sürpriz oldu gerçekten de..kaydirigubbakcemile3

dün brüksel tüp bebeğe gittik.yücel bey şehir dışındaymış,cuma gelcek dediler.o kadar sabredemeyiz deyip,hüsamettin beye gittik dün.zaten gebelki takiplerini hüsamettin bey yapıyormuş ama zaten yücel beyle fikir alışverişi yapıyorlarmış sürekli.ikisi berabermiş yani.
doktor baktı.ilk gittiğim doktorun söylediklerinin aynısını dedi o da.kesenin şekli tam düzgün değilmiş.ama yolk sac denilen bölüm oluşmaya başlamış.bebek de onun içinde oluşçakmış.
doktor haftaya bebeği görmemiz lazım,görürsek iyiye işaret,göremezsek kötüye dedi.
bi de malum lekelenmelerim var tabii.1 ahfta raporluyum işte.evde dinleniyorum.pc ye fazla oturmamaya çalışıyorum.genelde yatar pozisyondayım.
miniğimin ilk fotosunu da verdiler bu arada..öpüp duruyorum..:emir_bebek:
haftaya inşallah bebeğimi görebiliriz ve lekelenmelerim bir an önce kesilir..
siercim bebişin iyi maşallahh..:nazar:
inşallah ben de o günleri görebilirim..
zeyhatcım az kalmış kız doğumuna..hadi hayırlısıyla Allah kurtarsın seni de..
mydaisy canım,seninle ne kadar çok knouşmuştuk geçen yıl.her denememde bana hep destek oldun,moral verdin..yüreğine sağlık canım arkadaşım..a.s.
ceydancım darısı başınıza..Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda bebişlerini göndersin inşallahh..kimsenin kucağını boş bırakmasınn..:Saruboceq:
anjelik canım..tekrar teşekkür ederim..Allah sana da nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:

papatyacım benim br gece kanamam çok arttı uyandımki heryer batmış o derece hemen acile gittik nöbetçi tanımadığım bir dr vardı. Kesen çok aşağıda düşük durmunda kesende hiç düzgün değil ama yolk sac oluşmuş bu iyi dedi. Sürekli yatarak ve bol su ile kurtardım birde progestronların çok faydası var ben herhalde onların sayesinde kurtuldum

papatyacım benim br gece kanamam çok arttı uyandımki heryer batmış o derece hemen acile gittik nöbetçi tanımadığım bir dr vardı. Kesen çok aşağıda düşük durmunda kesende hiç düzgün değil ama yolk sac oluşmuş bu iyi dedi. Sürekli yatarak ve bol su ile kurtardım birde progestronların çok faydası var ben herhalde onların sayesinde kurtuldum

ya demek senin de kesen düzgün değildi ha..canım benim iyiki yazdın..içime su serptin valla..
doktro da öyle dedi.yolk sacın oluşması iyiye işaretmiş.internetten de baktım.yolk sac oluşanların çoğu sağlıklı gebelikmiş.tek tesellim bu canım..
aynen yattığım zaman lekeler daha az oluyor.bir de dediğin gibi,progesteronların faydası da oldu bence.ona başladıkatan sonra biraz daha azaldı lekeler..inşallah tamamen kesilir.
ama ilk 3 ay içinde olan lekeler,3 aydan sonrakilere göre yine de iyi sayılıyormuş.asıl tehlike 3 aydan sonra olanlarmış..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize:) :CüvCüv:

ya demek senin de kesen düzgün değildi ha..canım benim iyiki yazdın..içime su serptin valla..
doktro da öyle dedi.yolk sacın oluşması iyiye işaretmiş.internetten de baktım.yolk sac oluşanların çoğu sağlıklı gebelikmiş.tek tesellim bu canım..
aynen yattığım zaman lekeler daha az oluyor.bir de dediğin gibi,progesteronların faydası da oldu bence.ona başladıkatan sonra biraz daha azaldı lekeler..inşallah tamamen kesilir.
ama ilk 3 ay içinde olan lekeler,3 aydan sonrakilere göre yine de iyi sayılıyormuş.asıl tehlike 3 aydan sonra olanlarmış..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize:) :CüvCüv:

inşallah canım herşey sorunsuz ilerler bencede 3 aydan sonra olanalr daha kötü benim adet gibi lekem oldu başta bebek düşmedi ama 20. haftada çok az bir kere leke geldi oda rahim ağzı açılmış kese rahim kanalına uzamış ondanmış minicik bir leke nelerin habercisiymiş

slm kızlar,
bu ara ne yapacağımı bilmez durumdayım ve beni anlayabilecek birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. ben belki hatırlarsınız laparoskopi ve histeroskopi ameliyatları olmuştum izmirde. çift rahimin durumunu netleştirmek için.geçtiğimiz perşembe buradaki bir doktora gittim korunmayı bıraksam mı durum ne diye.bana bi daha rahim filmi çektirmen gerekiyor rahmin ameliyattan sonraki durumunu görmek için, birde doktorun spiral takmamış böyle ameliyatlardan sonra yapışıklık olmaması için takılması gerekiyor dedi.yani şuan yapışıklıkta olabilir.birde bunlara ek olarak yara varmış.filmini çek tahlillerini yap sonra gel yaranı da tedavi edelim dedi. ben bi umut gitmiştim artık herşey normale dönebilir diye yine bisürü şeyle doldurdu aklımı. birde rahim filmi çektirmek istemiyorum çünkü zeynep kamilde çektirdiğimde yaptıkları hata yüzünden aleti taktıkları yerde kesik olmuştu, bütün geceyi ağır bi kanama eşliğinde hastanede geçirmiştim ve dikiş atılmıştı. şimdi rahim filmini çektirmekten korkuyorum. etrafımdaki herkes eşimde dahil, ''bisürü insan düşük yapıyo birkez hamile kaldıysan bidaha olur bu kadar uğraştırma rahminle'' diyor. ve ben ne yapsam bilmiyorum

derınsucum
ben 1 yasımda ogrenınce basladıma rastırmaya
14 yasında baslamıstım calısmaya cunku..
doktorum sayesınde pek takmadım aslında ama ıstanbuldakı dr yuzunden bunalıma gırıyodum
ılk dusugumde rahım seklınden dusmedı bence
cunku 6 haftalık bebek sanmamkı rahıme sıgmasın dusuk olsun
dr da dedıkı kromozomsal bı bozukluk warıdr
kusura bakma hızlı yazdım oglum uyudu bende yatıcam optums ızı
yaaa..belki de benimde ilk düşük öyle bir sebeptendir bilemiyom ki bende.
aynen bende 6 haftalık düşürdüm canım.
bende öptüm seni canımŞeniz
KIZLAR ARTIK BEN DE HAMİLEYİMMMMMMMMMM...
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hayırlı ugurlu olsun tatlımŞeniz:teytey:bi halayı hakettin.biraz geç kutladım ama anca baktım topice.herşey güzel gitsin inşallah sorunsuz saglıklı güzel bir hamilelik diliyorum darısı tüm isteyenlere:Saruboceq::nazar:
inşallah canım herşey sorunsuz ilerler bencede 3 aydan sonra olanalr daha kötü benim adet gibi lekem oldu başta bebek düşmedi ama 20. haftada çok az bir kere leke geldi oda rahim ağzı açılmış kese rahim kanalına uzamış ondanmış minicik bir leke nelerin habercisiymiş
canım yaa çok geçmiş olsun..valla dinlen bol bol hep yat canım dikkat et kendine..çok öpüyorumŞeniz
slm kızlar,
bu ara ne yapacağımı bilmez durumdayım ve beni anlayabilecek birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. ben belki hatırlarsınız laparoskopi ve histeroskopi ameliyatları olmuştum izmirde. çift rahimin durumunu netleştirmek için.geçtiğimiz perşembe buradaki bir doktora gittim korunmayı bıraksam mı durum ne diye.bana bi daha rahim filmi çektirmen gerekiyor rahmin ameliyattan sonraki durumunu görmek için, birde doktorun spiral takmamış böyle ameliyatlardan sonra yapışıklık olmaması için takılması gerekiyor dedi.yani şuan yapışıklıkta olabilir.birde bunlara ek olarak yara varmış.filmini çek tahlillerini yap sonra gel yaranı da tedavi edelim dedi. ben bi umut gitmiştim artık herşey normale dönebilir diye yine bisürü şeyle doldurdu aklımı. birde rahim filmi çektirmek istemiyorum çünkü zeynep kamilde çektirdiğimde yaptıkları hata yüzünden aleti taktıkları yerde kesik olmuştu, bütün geceyi ağır bi kanama eşliğinde hastanede geçirmiştim ve dikiş atılmıştı. şimdi rahim filmini çektirmekten korkuyorum. etrafımdaki herkes eşimde dahil, ''bisürü insan düşük yapıyo birkez hamile kaldıysan bidaha olur bu kadar uğraştırma rahminle'' diyor. ve ben ne yapsam bilmiyorum

ayy canım yaaa..ne çok ugraşmışsın..banada bu ay çift rahim teşhisi kondu..
ikinci rahim filminden korkmanı anlıyorum.bende çekilene kadar bi hal olmuştum ama iyikide çekilmişim..bak istanbuldaymışsın illa çekileceksen ŞAFAK HASTANESİni tavsiye ederim...gaziosmanpaşa AVRUPA ŞAFAK canım..doktor ALİ KURTLAK.ben inan hiçbirşey anlamadım..istersen 1 kez daha çekil için rahat etsin...Allahım yardımcımız olsun...ya bide sana söylenenlere biraz katılıyorum.çok fazla üstüne düşme canım çok kurcalatma tabiri caizse..herşey olacagına varır...inşallah güzel şeyler olur.öpüyorum.Şeniz

slm kızlar,

canım sen istanbulda görünüyorsun.ameliyatlarını neden izmirde yaptırdın anlamadım..fisfisfis
evet o doktor doğru söylemiş.çünkü spiral takılmazsa yapışıklık olduğu doğru.yücel bey,benim ameliayttan sonra takmıştı çünkü spiral.keşke daha ehil bir yerlerde yaptırsaydın ameliyatını.sonuçta rahim biz bayanlar için en önemli organımız bence.bu konuda ihmal olduğunu düşünüyorum.
filmini çektirmeni tavsiye ederim ama özelde.canım bence bu tür işlemlerde devleti hiç düşünme.varsın olsun 2-3 kat fazla öde.bakırköyde radyotom diye bir yer var.rahim filmi çekiliyor.hiç anlamıyorsun bile.yazık senin canına ayy..niye o kadar acı çekeceksin ki?
ondan sonrada yaranı tedavi ettir bence.sonuçta yara da tedavi edilemsi gerken bişey.oturduğun yerde kendi kendine geçmez ki..
sana naçizane tavsiyem tabii..opuyorumnanaktan

mai yolu yarılamışsın adım atmaya gücün kalmamış gibisin..tatlım bunlar gerekli tahliller yaptırdıktan sonra bebişşine daha yakınsın inşallah....morelini de bozma birkere yaşadın diye hep yaşayacaksın aynı şeyleri diye birşey yok....metanetli olmalısın.....bende mayısda histeroskopi olucam bakalım benim nasıl geçecek...herşeyin hayırlısı diyorum...arkadaşlar kimse hiçbirşeye karşı morelini bozmasın,nekadar enerji okadar başarı derim herzaman.

yaaa..belki de benimde ilk düşük öyle bir sebeptendir bilemiyom ki bende.
aynen bende 6 haftalık düşürdüm canım.
bende öptüm seni canımŞeniz

hayırlı ugurlu olsun tatlımŞeniz:teytey:bi halayı hakettin.biraz geç kutladım ama anca baktım topice.herşey güzel gitsin inşallah sorunsuz saglıklı güzel bir hamilelik diliyorum darısı tüm isteyenlere:Saruboceq::nazar:

canım yaa çok geçmiş olsun..valla dinlen bol bol hep yat canım dikkat et kendine..çok öpüyorumŞeniz

ayy canım yaaa..ne çok ugraşmışsın..banada bu ay çift rahim teşhisi kondu..
ikinci rahim filminden korkmanı anlıyorum.bende çekilene kadar bi hal olmuştum ama iyikide çekilmişim..bak istanbuldaymışsın illa çekileceksen ŞAFAK HASTANESİni tavsiye ederim...gaziosmanpaşa AVRUPA ŞAFAK canım..doktor ALİ KURTLAK.ben inan hiçbirşey anlamadım..istersen 1 kez daha çekil için rahat etsin...Allahım yardımcımız olsun...ya bide sana söylenenlere biraz katılıyorum.çok fazla üstüne düşme canım çok kurcalatma tabiri caizse..herşey olacagına varır...inşallah güzel şeyler olur.öpüyorum.Şeniz

çok sağol canımm iyi dileklerin için..amin inşallah:)

darısı hamişşş kalmak isteen bütün arkadaşalrımın başına..
Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..:emir_bebek:

papatyaa çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Güzel haberler almaya devam edersin inşallah.

slm kızlar,

Merhaba mai..cnm bende belki bilmiyorsundur rahimde perde (SEPTUM) için lap.ile his.operasyonları oldum.ve perde alındı.ama arkasından rahim filmi tekrar istenmişti cnm bendede.yani hem ameliyat öncesi hemde sonrası için istiyolar.rahimin durumunu görmek adına.sonuçta seninde çoğu bitmiş azı kalmış zaten.spiral olayına takılma.çünkü benim dr umda spiral takmadı bana.bunu sorduğumda ise; artık spiral takma nın gerekli olmadığı düşünülüyormuş.yapışıklıklara pek faydası etkisi olmadığı anlaşılmaya başlandığı için spiral yöntemini artık kullanmayı tercih etmiyoruz demişti ve nettende aynen böyle bilgilere ulaşmıştım..eski bi yöntem olduğunu söylemişti yani dr um..rahim filmi içinde eğer çok korkun varsa özelde çektir cnm araştır uygun fiyatlı özel hastanelerde var.ki biliyosun 5 dakikalık bi işlem.ama çok korkun varsa anestezilide çektirebilirsin senin tercihin cnm..tabi ilk filminde şanssızlıklar yaşamandan dolayı böyle olman normal ama yine öyle olacak diye bir şey yok kesinlikle..yalnız anlamadığım senin ameliyatların tanısal amaçlımı yoksa operatif amaçlımı yapıldı.yani ç.rahim kesin varmı şeklinde yapıldıysa tekrardan r.filmine neden gerek duyuluyo o kısmı anlayamadım.ama eğerki hem tanısal hemde aynı anda rahime yönelik bir operasyonda yapıldıysa sonucu görebilmek için r.filmi istenmesi çok normal cnm..kötü ve olumsuz şeyler düşünme.hakkında hayırlısı olsun..

slm kızlar,

merhaba canım bende septum vardı lap. ve his. oldum. Banada spriral takılmadı. Dr um amelşyat sonrası için sadece 1 ay cinsel ilişki 2 ayda gebelik yasak dedi. Yağışıklık olmadı bende.

eğer rahim filmi çektirmen gerekiyorsa özelde hafif bir narkozla çektirebilirsin zenep kamilde madem böyle birşey karşılaştın gitmemeni öneririm orda zaten çoğu şeyi asistanlar yapıyor ve böyle sonuçlar çıkabiliyor moralini bozma ameliyatını oldun bitti bundan sonrasını normal bir süreç gibi düşün

slm kızlar bugün dr a gittim progestron ve magnezyumlarımı yazdırmak için benim yakınımdaki devlet hastanesine daha önce bir kaç kez de orda ilaçlarımı yazdırmıştım

bu dr u ilk kez gördüm hiç bir ilacımı yazmadı aksine kullandığım ilaçalrın hiçbir işe yaramadığını bebek doğarsa doğar bunların faydası yok dedi progestron bebekte kıllanma yapıyormuş magnezyumda bebekte gevşeklik yapıyormuş ne demekse 33. haftaya gelmişsin doğur dedi bana düşünebiliyormusunuz doğsada yaşarmış o bir dr olarak dahada geciktireceği yerde

adama peki be 20. haftamda gelseydim bu sorunla siz bana hiçmi bişey yapmayacaktınız hiçmi bir tedavi önermeyecektiniz dedim bana yapmazdım doğum olacaksa olur hiç bişey engel değil dedi

slm kızlar bugün dr a gittim progestron ve magnezyumlarımı yazdırmak için benim yakınımdaki devlet hastanesine daha önce bir kaç kez de orda ilaçlarımı yazdırmıştım

bu dr u ilk kez gördüm hiç bir ilacımı yazmadı aksine kullandığım ilaçalrın hiçbir işe yaramadığını bebek doğarsa doğar bunların faydası yok dedi progestron bebekte kıllanma yapıyormuş magnezyumda bebekte gevşeklik yapıyormuş ne demekse 33. haftaya gelmişsin doğur dedi bana düşünebiliyormusunuz doğsada yaşarmış o bir dr olarak dahada geciktireceği yerde

adama peki be 20. haftamda gelseydim bu sorunla siz bana hiçmi bişey yapmayacaktınız hiçmi bir tedavi önermeyecektiniz dedim bana yapmazdım doğum olacaksa olur hiç bişey engel değil dedi

uyuzzzz işteee...:oklava:
sinir oluyorum böyle doktorlara..:mymeka:
diploma almakla doktor olunsaydı zaten..
boşver canımm..küçük sinek mide bulandırır derlerr..kaydirigubbakcemile3

uyuzzzz işteee...:oklava:
sinir oluyorum böyle doktorlara..:mymeka:
diploma almakla doktor olunsaydı zaten..
boşver canımm..küçük sinek mide bulandırır derlerr..kaydirigubbakcemile3

allah hastaları böyle dr lardan korusun insanları kaderine terkedeceksen orda ne işin var

sen nasılsın canım herşey yolundamı kontorele ne zaman gidiyorsun

herşey olacağına varacaksa biz niye birşeyleri değiştirmek için uğraşalım .bu dr ların birdediği diğerini tutmuyor.zeyhat sen ona takılma 4yada 5 hafta sonra bebeğine kavuşuyorsun ne güzel....böyle bekliyorsun ya bebişi günün bile geçer varya hayırlısıyla doğumun olur inşallah...... papatya senin nasıl geçiyor herşey yolundamı?

Back
X