Canım yaa sırf dr ların halt yemesinden boşuna yaşamışsın bunca sıkıntı.halbuki septumun varlığı için bi ofis histerskopisi yapıp netleştirebilirlerdi..zaten 10 dakkalık kolay ve rahat bi işlem.hayret ediyorum yaa..neyse cnm artık önüne bakman lazım olan olmuş..cnm bendede bir kürtaj iki ameliyat sonrası hormon ve vücut dengelerim stresten dolayıda bozulmuştu ve yumurtlamada sorunlar yaşamaya başlamıştım..ki ameliyatlara kadar hiç bi şikayetim yoktu reglimde veya yumurtlama durumlarımda..anlıyacağın bazen yaşadıklarımız, sorunlar ardından başka problemleride getirebiliyor.bu yüzden hiç strese girmeyin rahat olun derim tüm bu yoldaki arkadaşlarıma..cnm neden hemen tüp bebek deneniyo sende onuda anlamış değilim..bana dr um yumurta rezervlerinde azalma var gibi dediğinde; yumurta takibi yaptı mesela.ki biliyosun bu yöntem en hafif ve doğala yakın olanı..ondan sonra durumuna bakarız,yumurtaların tepkisine bakarız ona göre hareket ederiz dedi..yani sendede öncelikle bu tarz yöntemler denenmeli diye düşünüyorum..yani yumurta takibi,aşılama en son tüp bebek olmalı bence..ki biliyosun ben ilk y.takibinde şükürler olsunki hamile kaldım cnm :) sendede neden olmasın dimi yani..tüp bebek konusu biraz ticari olduğu için dr lar hemen atlıyolar..o yüzden arkadaşlarımızın memnun olduğu yücel karaman a sende bi git istersen bence cnm..ben ist.da değilim ama burdan çok methini duydum..senin artık yapman gereken bu saatten sonra, çok iyi ve deneyimli bir dr bulup ona devam etmen cnm..
sağol tatlım..cümlemizin inşallah..
canım sakın korkma..dualarımız seninleee..:Saruboceq: